Български футбол 2
Модератори: ники, Methuselah
- Mondscreen
- Паисий
Re: Български футбол 2
Ми прочети му го цялото, защото е прав. Теб какво да те коментирам? Някакви си ваши разсъждения и конспирации, в които няма и един факт. Разбери, комунизмът си отиде, вие станахте равни с другите, не бяхте изпадали в такова положение и си помислихте, че ви ощетяват. Ощетяване няма, но няма и подкрепа. Просто ви се търси сметка, както се търси сметка на всеки друг клуб. Комунизмът си отиде, а с него трябваше да си отидете и вие. Малко по-късно се случва, но всеки нормален фен се надява справедливостта да възтържествува. От вашето закриване ще загубят единствено кредиторите ви, а българският футбол ще спечели много.
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
Българският футбол щеше да спечели много, ако не беше взетият лиценз на ЦСКА. Ти ако не си забелязал оттогава вървим яко надолу. Вместо това някои предпочетоха Левски да ни резили в Европа, а ЦСКА да стане собственост на боклуците. Ако Жеваго беше станал собственик на ЦСКА, логично е да сметнем, че номерата на боклуците нямаше да минават, те нямаше да са при нас. ЦСКА щеше да бъде коректен тим, а стабилността, на клуба щеше да помага на целия ни футбол. Вместо това ЦСКА беше превърнат в цирк, за което съжаляват всички фенове. Благодарение на това, че не се помогна на ЦСКА през 2008, сега и ние, и целият български клуб страдаме от управлението на Титан. Ти продължавай да мислиш така повърхностно на нещата и се мисли за интересен 
И се научи най-сетне да се аргументираш, когато не си съгласен с нещо. Посочи го и кажи кое не е вярно. Защо не е вярно и т.н. Не си първолак предполагам.
И се научи най-сетне да се аргументираш, когато не си съгласен с нещо. Посочи го и кажи кое не е вярно. Защо не е вярно и т.н. Не си първолак предполагам.
- Mondscreen
- Паисий
Е не...Judas написа:Българският футбол щеше да спечели много, ако не беше взетият лиценз на ЦСКА. Ти ако не си забелязал оттогава вървим яко надолу.
Видиш ли, цдна бил единственият шанс българският футбол да просперира.
Вие сте тумора на българския футбол бе момче. Какъв Жеваго, каква ШЛ бълнуваш. Нали щеше да дойде и щяхте да го запсувате, както сега псувате Титан и Дришата, като си давахте дупарата на последния през изминалите 2 седмици. Имали отбор за ШЛ. Имаше един отбор в България, който обаче не говореше с догадки. Мачкаше и тук, и в Европа и си влезе в ШЛ. Колкото и да я мечтаете, там скоро няма да стигнете. Иначе да, готино е да гледаш как отборът ти играе в сряда от 10 без 15. 
Къде съм написал, че сме единственият шанс? Ти на какви наркотици си? Можеш ли да четеш? А да осмисляш? Какво ще учиш? Как ще го учиш като не можеш да осмисляш елементарен пост с ясни изречения? Какво ще работиш и как ще го работиш, при положение че нямаш елементарни качества? Дали ще запсуваме зависи от него. Аз ти пиша нормални неща, подкрепени с някои признания, които не са много удобни, а ти отвръщаш с дрисни и нищо градивно, което да опровергае това, което съм написал.
- Mondscreen
- Паисий
Що ми е да те опровергавам? Ти говориш за някакви твои сънища. Е сънувай си, няма проблем. 
Понеже казваш, че няма нито един факт. Посочи кое не е факт. Има доста теория, да, но е логично следствие при определени обстоятелства. Това, че не ти удобно да признаеш поне някои... Въобще не ми отговаряй, щом целта ти е само да дразниш. Не мисля, че има смисъл от тази тема, ако само аз пиша малко по-задълбочено, а ти само се заяждаш. И `Ристу се опитва да се включи, ама не му се получава, както винаги 
- Mondscreen
- Паисий
Ето това е абсолютна лъжа. И да ти имам задълбочените разсъждения... Както казах, сънувал си някакви работи и си решил да ги излееш тук. Ок, мечтите са безплатни. Може тая вечер да ти се привиди, че е трябвало да станете европейски шампиони, а на другата сутрин да звъннеш на ГА и Ники Александров, за да обсъдите, коя перука и коя конспирация ви е попречила. Факт е, че сте егати цирка.Judas написа:Българският футбол щеше да спечели много, ако не беше взетият лиценз на ЦСКА.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Аз казах, каквото имах, не съм тръгнал да убеждавам всеки болен фен, че еди кво си, еди що си. Ако искаш вярвай, ако искаш не. Просто подготвям почвата да злорадствам след време и да казвам "Нали ви казах"...Judas написа: И `Ристу се опитва да се включи, ама не му се получава, както винаги
Просто не се сърди на другите, че подиграват твоя отбор, ти сам си си избирал на кого и на какво да си фен. Носи си последствията после.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Какво? Нямаше ли да спечели? Онзи отбор не стана ли шампион с 16 точки разлика? Нямаше никакъв шанс да пробие, да прикове малко вниманието на чужди спонсори, които, като видят, че българският футбол напредва, да инвестират у нас? Сляпата подуенщина е лоша болест. Никакъв шанс ли нямаше за това? Капка честност ли няма у теб? При всички положения нещата щяха да бъдат и доста по-добри. Пак ти казвам, че боклуците нямаше да са при нас, нямаше да докарат ЦСКА до това положение, нямаше да лъжат другите клубове и да вредят на целия ни футбол. Когато в един от двата ни толкова влиятелни футболни клубове съществува такова престъпно управление, ще страда целия ни футбол! Затова ти казвам, че и аз съм съгласен да ни пратят примерно във В група, но без боклуците, за да може да изчистим задълженията и да се върнем като нов, изряден клуб, който да бъде от полза на футбола ни. Не проявявам сляпа фенска омраза и злоба, за да искам затриването на клуб със стотици хиляди фенове.
Сезонът на досадните мушички скоро започва. Трябва да си намеря комарника.Kristo написа:Аз казах, каквото имах, не съм тръгнал да убеждавам всеки болен фен, че еди кво си, еди що си. Ако искаш вярвай, ако искаш не. Просто подготвям почвата да злорадствам след време и да казвам "Нали ви казах"...Judas написа: И `Ристу се опитва да се включи, ама не му се получава, както винаги
Просто не се сърди на другите, че подиграват твоя отбор, ти сам си си избирал на кого и на какво да си фен. Носи си последствията после.
- Mondscreen
- Паисий
Пълни абсурди и недоказани хипотези. И да, нямахте шанс нито да пробиете, нито да привлечете инвеститори, както и сега не можете да накарете никой да даде и една стотинка за вас. Станахте шампиони на кредит, честито - виждаш докъде се докарахте. И преди съм ти казвал. Вие винаги имате най-богатите собственици и винаги сте цирк. Да не забравяме и че тея "боклуци", както ги наричате сега, бяха посрещнати с фанфарии и федероски, каквито правихте и на Дришата. Заслужавате си съдбата и това е.Judas написа:Какво? Нямаше ли да спечели? Онзи отбор не стана ли шампион с 16 точки разлика? Нямаше никакъв шанс да пробие, да прикове малко вниманието на чужди спонсори, които, като видят, че българският футбол напредва, да инвестират у нас? Сляпата подуенщина е лоша болест. Никакъв шанс ли нямаше за това? Капка честност ли няма у теб? При всички положения нещата щяха да бъдат и доста по-добри. Пак ти казвам, че боклуците нямаше да са при нас, нямаше да докарат ЦСКА до това положение, нямаше да лъжат другите клубове и да вредят на целия ни футбол. Когато в един от двата ни толкова влиятелни футболни клубове съществува такова престъпно управление, ще страда целия ни футбол! Затова ти казвам, че и аз съм съгласен да ни пратят примерно във В група, но без боклуците, за да може да изчистим задълженията и да се върнем като нов, изряден клуб, който да бъде от полза на футбола ни. Не проявявам сляпа фенска омраза и злоба, за да искам затриването на клуб със стотици хиляди фенове.
Висшата подуенщина си я овладял до съвършенство. Нямали сме шанс за нищо? Непобеденият шампиони, който стана първи с 16 точки разлика? Къде-къде по-слаби български отбори сме вкарвали в групи, ама този нямал никакъв шанс, защото ти си бил казал така?
Аз говоря с хипотези, като казвам, че имахме шансове, но не съм писал, че са 100-процентови. Ти казваш, че сме нямали никакви! Ти си неизлечимо болен, бе!
Кой имаше шанс? Вечно вторият калъфкаджийски отбор, който не успя да бие заводското отборче? Това беше възможността за най-лесното влизане в групи след ТНС и се осрахте до ушите. Съдбата си знае работата. И пак ще ревете за цялата тази злоба около отбора ни. И да, навсякъде по света недоволстват, когато клубът не върви. Повечето агитки си имат достойнство и не млъкват, след като собственикът на клуба им кихне някой лев.
- Mondscreen
- Паисий
Ми това заводско отборче си е доста стабилен отбор, който си е редовен участник в групите ШЛ, а миналата година отвя шампиона с 3:1. Иначе да, в България все още си мислим, че държави като Кипър или Беларус са по-зле от нас в клубно отношение. Това за Батков също е лъжа. Просто ви е яд, че Фонд сектор Б работи безотказно, вие изкопирахте организацията от нас, но вашата не потръгна. Същото като с отбора ви. Изкопирани сте от Москва, ама в момента издишате. 
Хахаха, какво сравняваш сегашния отбор на БАТЕ с този, който играхте вие?
Няма толкова смешни аргументи, честно. Гледах и двата мача тогава и единственото, което правеха, е да тичат като мухи без глави. Естествено, вие ги допуснахте до групите и хората знаят как да си инвестират парите... Като те питат и ти сигурно няма да можеш да отговориш къде отидоха тези над 10 млн, които взехте от лигата тогава? Ама какво ви интересува вас това?
И да, дори с всичките пари, които се пръскат Кипър, това, че са стигнали до четвъртфинал с 10 чужденци в състава, не помага на кипърския футбол, защото пак са си средняци. ОК, БАТЕ инвестират добре парите си, а знаеш ли националните на Беларус и Кипър сега? И двата отбора са на последно място в групите си.
И да, дори с всичките пари, които се пръскат Кипър, това, че са стигнали до четвъртфинал с 10 чужденци в състава, не помага на кипърския футбол, защото пак са си средняци. ОК, БАТЕ инвестират добре парите си, а знаеш ли националните на Беларус и Кипър сега? И двата отбора са на последно място в групите си.
- Mondscreen
- Паисий
Самоцитирам се:

И да, сравнявам този отбор на БАТЕ с тогавашния им. Провери им представянето преди нас и ще видиш, че влизането им в ШЛ беше въпрос на време. Срещнаха се 2 равностойни отбора и единият победи с повече желание и себераздаване. Тичали са като коне... в днешния футбол, може би над 50% от победата се крие в това да надтичаш противника. А къде отидоха нашите печалби от ЕКТ го знае всяко хлапе. Ремонт на стадиона, премии за футболистите, няколко скъпи попълнения, от които Сираков взе стабилни комисионни и останалото в скромния джеб на Ганя. Не съм ги изкарал аз тези пари, че да им търся сметка.Иначе да, в България все още си мислим, че държави като Кипър или Беларус са по-зле от нас в клубно отношение.