[КСК 2013] Математика

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
jr-
В началото бе словото
Специалност: -
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2013] Математика

Мнение от jr- »

Явно въпросните бюра имат друга политика на работа и договорки с университета. Питайте там на място, тогава. Дано всичко е наред.
Scorp
В началото бе словото

Мнение от Scorp »

Cappie написа:
Scorp написа:Аз съм от Великотърновска област и не съм подавал още документи за класиране (утре смятам), но преди известно време се обадих в бюрото на НАПС в града и ми казаха, че НЕ трябва да се регистрирам в сайта, а всичко да направя при тях, като, доколкото разбрах, те щели да извършат там някакви действия по договора им със СУ. Казаха, че ако се регистрирам в сайта, ще трябва да валидирам на място в Ректората в София, при тях нямало да стане.
Добре, аз се регистрирах в сайта и после отидох в бярото за прием на кандидатстудентски документи в Стара Загора, те ми казаха същото, но въпреки това ми дадоха входящ номер. Преди това пъпълних някакво заявление там с личните си данни и специалностите. Не мога да проумея щом не е задължително да се регистрираш в сайта(очевидно става и без това, защото пред мен имаше човек, който също подаваше за СУ и като го питах той ми каза, че никъде не се е регистрирал), защо се остава с впечатлението, че едва ли не е жизнено необходима тази регистрация?!
Просто според мен не е много ясно написано как става извън София.
Scorp
В началото бе словото

Мнение от Scorp »

jr- написа:Явно въпросните бюра имат друга политика на работа и договорки с университета. Питайте там на място, тогава. Дано всичко е наред.
Да, нещо такова ми каза жената.
Аватар
Cappie
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство
Курс: първи

Мнение от Cappie »

Обадих се в СУ, обясних им ситуацията и те ми казаха, че нямало никакъв проблем, щом съм имал входящ номер да не се притеснявам! :) А после, след като премине подаването на документи, ще има ли от някъде да проверим дали всичко е изрядно, имам предвид с входящият номер да влезем и да видим, специалностите, бала и така нататък, имате ли представа дали има подобно ? :)
My biggest mistake is that i was born in wrong world
-Me, Myself and I
krumbgf
В началото бе словото

Мнение от krumbgf »

Здравейте :)

Понеже инструкциите за регистриране, дето са на сайта на СУ, нещо не ги разбирам, търся човек който се е регистрирал изцяло онлайн да ме светне :Д

Попълних си данните, желанията, пратих им копие от дипломата и си платих таксата през e-Pay и те ми дадоха входящ номер.
И сега на началната страница на сайта за регистрация ми излиза някаква молба до ректора на СУ, със иманата ми ЕГН, вх. номер, желанията.
Та сега трябва ли да разпечатвам тая молба и да я нося в СУ или вече съм направил всичко нужно :?:
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

krumbgf написа:Здравейте :)

Понеже инструкциите за регистриране, дето са на сайта на СУ, нещо не ги разбирам, търся човек който се е регистрирал изцяло онлайн да ме светне :Д

Попълних си данните, желанията, пратих им копие от дипломата и си платих таксата през e-Pay и те ми дадоха входящ номер.
И сега на началната страница на сайта за регистрация ми излиза някаква молба до ректора на СУ, със иманата ми ЕГН, вх. номер, желанията.
Та сега трябва ли да разпечатвам тая молба и да я нося в СУ или вече съм направил всичко нужно :?:
Да, трябва да ходиш, да ти сверят диплоата...
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
nellie wolfe
В началото бе словото
Специалност: Математика и информатика

Мнение от nellie wolfe »

Щом имаш входящ номер, не мисля, че трябва да ходиш ...
Тази молба на мен ми я разпечатаха и се подписах /аз ходих лично/. Сега влязох и на мен ми излиза :)
krumbgf
В началото бе словото

Мнение от krumbgf »

Еми на страницата със желанията ми пише "участвате в класирането " , преди да платите в ректората изкарваше ли ви го това?
Аватар
Cappie
В началото бе словото

Мнение от Cappie »

krumbgf написа:Еми на страницата със желанията ми пише "участвате в класирането " , преди да платите в ректората изкарваше ли ви го това?
За класирането ти трябва само входящ номер, ти го имаш, затова не се притеснявай. :wink:
-Me, Myself and I
Аватар
Великов
В началото бе словото

Мнение от Великов »

И аз се записах online, платих през ePay, имам входящ номер и ми пише, че участвам в класирането. Проблемът е обаче, че има някакъв картон за участие за класиране, където трябва подпис и печат. Та въпроса ми е трябва ли да ходя за този подпис и печат до СУ или не, защото тук пише, че по начина, по който аз съм го направил, не е нужно да се ходи до Ректората.
"Над околийския началник стоеше областният, над областния - министърът, над министъра - правителството, а над правителството - мафията - невидима, всемогъща и безчовечна!"
Димитър Димов - "Тютюн"
pepo_vn
В началото бе словото

Мнение от pepo_vn »

А колко пари трябва да се платят и до кога е крайния срок?
jr-
В началото бе словото
Специалност: -

Мнение от jr- »

Срокът за подаване на документи е от 24/06 до 06/07, като таксата е 30лв.
Аватар
lady__bird
В началото бе словото

Мнение от lady__bird »

Дали резултатите ще излязат точно на десетия работен ден.. Дано да ги проверят по-бързо :/
DiviqLud
В началото бе словото

Мнение от DiviqLud »

lady__bird написа:Дали резултатите ще излязат точно на десетия работен ден.. Дано да ги проверят по-бързо :/
Понеделник или Вторник другата седемица трябва да излезнат :)
Аватар
Cappie
В началото бе словото

Мнение от Cappie »

А ще пуснат ли преди класирането индивидуални страници с посочените от нас специалности, бала и т.н.?
-Me, Myself and I
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”