Факултет по педагогика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Педагогика
Е много кофти звучи това.Аз много мразя да пътувам,само като се замисля,че трябва 2 часа да пътувам до някъде направо се отказвам :Д
- gioiella
- Драскач
- Специалност: Педагогика
- Курс: четвърти
Е, то няма как.Вероятно във всяка специалност има предмети, които са с преподаватели от други факултети и предпочитат да са си в техните сгради.В биологическия са ни пращали, заради липса на стаи.
А и доста ще ходите на практики и хоспетирания. Ще ходите с разни асистенти из училищата, там сядате отзад и записвате, наблюдавате.
Има си пътувания.Но като цяло най-много са ни лекциите в Ректората и на 4-ти километър, което е просто 3-4 спирки по-нагоре.
А и доста ще ходите на практики и хоспетирания. Ще ходите с разни асистенти из училищата, там сядате отзад и записвате, наблюдавате.
Има си пътувания.Но като цяло най-много са ни лекциите в Ректората и на 4-ти километър, което е просто 3-4 спирки по-нагоре.
Това ми звучи много интересно
обичам да наблюдавам и анализирам
но определено това говори, че ще се изисква присъствие... А в случаите,в които не може да отидеш на някои практики и хоспетирания какво се случва?Когсто следвах Социология,всички упражнения и лекции бяха през една стая или един коридор :Д изобщо до края на 2ри курс не сме били извън Философския факултет.
- gioiella
- Драскач
- Специалност: Педагогика
Ами сложно става
Аз не съм пропускала(да са живи и здрави шефовете ми), но имам колеги.Някои те карат да отидеш сам.Намираш си някое училище, носиш протоколи и молиш някоя учителка да влезеш в часа и.
Други просто ти дават други задало(двойно, колкото на другите). Трети те разтакават и мрънкат.
Някои ти намаляват просто оценката.
Ама ти чакай да те приемат, пък после ги мисли тези неща
По социология не трябва ли все някъде да сте ходили? Нали изследвания се правят.
Лекциитв в студентаки град, за които пътувахме 100 часа бяха по педагогическа социология. Беше много досаден предмет.
Имаше изпит и отделно изследване, заради което трябваше да ходим в училище и да го пускаме на децата. Почти всички вкъщи си го направиха, не знам някой наистина да е ходил в училище
Аз не съм пропускала(да са живи и здрави шефовете ми), но имам колеги.Някои те карат да отидеш сам.Намираш си някое училище, носиш протоколи и молиш някоя учителка да влезеш в часа и.
Други просто ти дават други задало(двойно, колкото на другите). Трети те разтакават и мрънкат.
Някои ти намаляват просто оценката.
Ама ти чакай да те приемат, пък после ги мисли тези неща
По социология не трябва ли все някъде да сте ходили? Нали изследвания се правят.
Лекциитв в студентаки град, за които пътувахме 100 часа бяха по педагогическа социология. Беше много досаден предмет.
Имаше изпит и отделно изследване, заради което трябваше да ходим в училище и да го пускаме на децата. Почти всички вкъщи си го направиха, не знам някой наистина да е ходил в училище
Да,права си-първо да ме приемат,че ако се радвам прекалено много после двойно ще съм тъжна
По Социология правихме въпросници на компютър.Отделно не си спомням да съм ходила да разпитвам хората по улицата по даден въпрос :Д компютри си имаше в самата сграда на ФФ. Аз лично нищо не разбирах от предметите ми по Социология,бяха толкова зле систематизирани.Пълна пародия, а и отгоре на всичко след 2-ви курс вдигнаха таксите на специалността и сега е 500 лв . В крайна сметка, ако не ме приемат желаната специалност, май ще ми се наложи да избера да продължа Социологията.
По Социология правихме въпросници на компютър.Отделно не си спомням да съм ходила да разпитвам хората по улицата по даден въпрос :Д компютри си имаше в самата сграда на ФФ. Аз лично нищо не разбирах от предметите ми по Социология,бяха толкова зле систематизирани.Пълна пародия, а и отгоре на всичко след 2-ви курс вдигнаха таксите на специалността и сега е 500 лв . В крайна сметка, ако не ме приемат желаната специалност, май ще ми се наложи да избера да продължа Социологията.
Азз,но не знам дали ще ме вземат с бал 20,33
Ако посоката, в която вървиш ти носи щастие, не питай какъв е пътя, просто върви!
По скоро за НУП и ПНУП ако искаш да влезнеш ще ти е трудно мин бал е някъде 21.nasetoооо написа:Азз,но не знам дали ще ме вземат с бал 20,33
Последно промяна от runare на 25 Юни 2013, 23:49, променено общо 1 път.
E да , но сега на 30 ми предстой изпит География, такаче може и да си повиша оценката, от 5,24 да стене малко по-висока ,и така бала ще ми се увеличи! :prunare написа:Стига бе,аз даже съм с по-малък и смятам,че ще влезна.Миналата година на 1-во класиране мин. бал на Педагогиката е бил 19.40(аз имам близо 20 бал) така че не ме спичай :Дnasetoооо написа:Азз,но не знам дали ще ме вземат с бал 20,33![]()
По скоро за НУП и ПНУП ако искаш да влезнеш ще ти е трудно мин бал е някъде 21.
Ако посоката, в която вървиш ти носи щастие, не питай какъв е пътя, просто върви!
ок............
Последно промяна от runare на 25 Юни 2013, 23:51, променено общо 1 път.
Не че се хваля просто се интересувам и от мнението на хоратаrunare написа:ок,разбирам, че се хвалиш как ще ти се повишава оценката.Ако си толкова умен и отличник няма да питаш дали ще може да влезнеш с бал 24 при максимален 24.Явно не си се информирал колко е мин.бал от предходните години за Педагогика!
и ..............................
Последно промяна от runare на 25 Юни 2013, 23:52, променено общо 2 пъти.
runare написа:и аз имам 5,25 на изпита по който се явих,но незнам дали ще влезна???
Никой нищо не знае, не зависи всичко от нас.
Не се задоволявай с малко ,а искай повече и повече! Така успяват хората!
То и за алчността,че е лош порок!
Това не е алчност,просто за да успееш трябва да се целиш високо!
не е нужно да ме цитираш постоянно- има и друг начин да си кажеш мнението без да цитираш
хубаво,че мислиш за това,че човек трябва да си гони целите - в това няма нищо лошо.
хубаво,че мислиш за това,че човек трябва да си гони целите - в това няма нищо лошо.
Аз мисля че се изразих доста добре!runare написа:не е нужно да ме цитираш постоянно- има и друг начин да си кажеш мнението без да цитираш![]()
![]()
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Re: Факултет по педагогика
Заключих заглавието на темата да не може да се променя.