Тема за КС въпроси от различно естество vol.4
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.4
Много е тъпо това,аз ако съм изкарала 2ка по английски,а поставям специалности, при които се кандидатства само с английски се получва мн конфузно :Д и аз тръпна в очакване :Д
Какво те интересува, просто няма да участваш в класирането ако имаш 2 (което не ми се вярва).runare написа:Много е тъпо това,аз ако съм изкарала 2ка по английски,а поставям специалности, при които се кандидатства само с английски се получва мн конфузно :Д и аз тръпна в очакване :Д
да,или направо ми взимат оценктата от матурата
обаче, те е мн зле :Д оф нз вече почва да ме обхваща паника с моя бал мн близо до 20,а всички тук които пишат,че се чудят дали с бал 23 ще ги класират някакви слаби специалности.Май доста добре са се представили всички.
Спокойно, в темата за КСК право някой с 29 бал се чудеше дали ще го приематrunare написа:да,или направо ми взимат оценктата от матуратаобаче, те е мн зле :Д оф нз вече почва да ме обхваща паника с моя бал мн близо до 20,а всички тук които пишат,че се чудят дали с бал 23 ще ги класират някакви слаби специалности.Май доста добре са се представили всички.
пффм, е тава освен да депресира някой, друго не може да се случи :Д ти за кавко се бориш :Д знам,че има специалности с бал 14 :Д от миналата година - мисля,че е излижно някой с бал 20 да се чудли дали ще влезне нещо - стига да маркира 20 специалности :Д
- bellatrixxl
- В началото бе словото
Въпрос: Ако ме приемат на първо класиране това, което искам в срока от 17 юли до 19 юли трябва да се запиша и да заплатя съответната сума за семестъра или тази сума се заплаща по- късно?
Точолина
-
ernow
- В началото бе словото
- Специалност: няма
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: ....
За нас първокурсниците, при записването се заплаща таксата за цялата година.bellatrixxl написа:Въпрос: Ако ме приемат на първо класиране това, което искам в срока от 17 юли до 19 юли трябва да се запиша и да заплатя съответната сума за семестъра или тази сума се заплаща по- късно?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Не е вярно това. Заплаща се семестриалната такса. Да, в този момент се заплаща.ernow написа:За нас първокурсниците, при записването се заплаща таксата за цялата година.bellatrixxl написа:Въпрос: Ако ме приемат на първо класиране това, което искам в срока от 17 юли до 19 юли трябва да се запиша и да заплатя съответната сума за семестъра или тази сума се заплаща по- късно?
- bellatrixxl
- В началото бе словото
Благодаря!svetlio.varna написа:Не е вярно това. Заплаща се семестриалната такса. Да, в този момент се заплаща.ernow написа:За нас първокурсниците, при записването се заплаща таксата за цялата година.bellatrixxl написа:Въпрос: Ако ме приемат на първо класиране това, което искам в срока от 17 юли до 19 юли трябва да се запиша и да заплатя съответната сума за семестъра или тази сума се заплаща по- късно?
Питам защото ме интересува нещо конкретно, което не мога да разбера, за това директно ще си задам въпроса!
Точолина
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
За годината, делиш на две и плащаш 
-
toeternity
- В началото бе словото
Някой знае ли дали в онлайн записването трябва да маркирам да ми вземат матурата по английски при положение, че искам да кандидатствам за Стопанско Управление?
Аз съм се явила на изпит по английски и искам да вземат тази оценка (защото се умножава по 2, а матурата по 1), но съм правила и матура по английски за която пише, че се взима вместо оценката която са ми писали в училище. Не искам да маркирам матурата по английски и да ми я вземат вместо изпита. Някой знае ли какво се прави в такава ситуация?
Аз съм се явила на изпит по английски и искам да вземат тази оценка (защото се умножава по 2, а матурата по 1), но съм правила и матура по английски за която пише, че се взима вместо оценката която са ми писали в училище. Не искам да маркирам матурата по английски и да ми я вземат вместо изпита. Някой знае ли какво се прави в такава ситуация?
- bellatrixxl
- В началото бе словото
Ауу, благодаря ти мнооооооооого!svetlio.varna написа:За годината, делиш на две и плащаш
Точолина
toeternity написа:Някой знае ли дали в онлайн записването трябва да маркирам да ми вземат матурата по английски при положение, че искам да кандидатствам за Стопанско Управление?
Споко,взимат ти по-високата оценка-важното е да не маркираш,че искаш да ти се взима оценка от матурата
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... upravlenietoeternity написа:Някой знае ли дали в онлайн записването трябва да маркирам да ми вземат матурата по английски при положение, че искам да кандидатствам за Стопанско Управление?
Оценката от дзи се взема при всички случаи, но това няма отношение към оценката от КСИ. Според мен отбележи, че искаш да с вземе под внимание и оценката от матурата, защото така или иначе при пресмятането СУ ще вземе оценката, с която се формира по-висок състезателен бал.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.