Тема за КС въпроси от различно естество vol.4

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
runare
Драскач
Курс: първи

Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.4

Мнение от runare »

Много е тъпо това,аз ако съм изкарала 2ка по английски,а поставям специалности, при които се кандидатства само с английски се получва мн конфузно :Д и аз тръпна в очакване :Д
Nope
В началото бе словото

Мнение от Nope »

runare написа:Много е тъпо това,аз ако съм изкарала 2ка по английски,а поставям специалности, при които се кандидатства само с английски се получва мн конфузно :Д и аз тръпна в очакване :Д
Какво те интересува, просто няма да участваш в класирането ако имаш 2 (което не ми се вярва).
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

да,или направо ми взимат оценктата от матурата ;) обаче, те е мн зле :Д оф нз вече почва да ме обхваща паника с моя бал мн близо до 20,а всички тук които пишат,че се чудят дали с бал 23 ще ги класират някакви слаби специалности.Май доста добре са се представили всички.
Nope
В началото бе словото

Мнение от Nope »

runare написа:да,или направо ми взимат оценктата от матурата ;) обаче, те е мн зле :Д оф нз вече почва да ме обхваща паника с моя бал мн близо до 20,а всички тук които пишат,че се чудят дали с бал 23 ще ги класират някакви слаби специалности.Май доста добре са се представили всички.
Спокойно, в темата за КСК право някой с 29 бал се чудеше дали ще го приемат :lol:
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

пффм, е тава освен да депресира някой, друго не може да се случи :Д ти за кавко се бориш :Д знам,че има специалности с бал 14 :Д от миналата година - мисля,че е излижно някой с бал 20 да се чудли дали ще влезне нещо - стига да маркира 20 специалности :Д
Аватар
bellatrixxl
В началото бе словото

Мнение от bellatrixxl »

Въпрос: Ако ме приемат на първо класиране това, което искам в срока от 17 юли до 19 юли трябва да се запиша и да заплатя съответната сума за семестъра или тази сума се заплаща по- късно?
Точолина
ernow
В началото бе словото
Специалност: няма
Курс: кандидат-студент

Мнение от ernow »

bellatrixxl написа:Въпрос: Ако ме приемат на първо класиране това, което искам в срока от 17 юли до 19 юли трябва да се запиша и да заплатя съответната сума за семестъра или тази сума се заплаща по- късно?
За нас първокурсниците, при записването се заплаща таксата за цялата година. :)
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

ernow написа:
bellatrixxl написа:Въпрос: Ако ме приемат на първо класиране това, което искам в срока от 17 юли до 19 юли трябва да се запиша и да заплатя съответната сума за семестъра или тази сума се заплаща по- късно?
Не е вярно това. Заплаща се семестриалната такса. Да, в този момент се заплаща.
Facebook
Изображение
Аватар
bellatrixxl
В началото бе словото

Мнение от bellatrixxl »

svetlio.varna написа:
ernow написа:
Не е вярно това. Заплаща се семестриалната такса. Да, в този момент се заплаща.
Благодаря!
Питам защото ме интересува нещо конкретно, което не мога да разбера, за това директно ще си задам въпроса! :) Гледам таксите за семестрите, гледам и не разбирам- колкото е семестъра за педагогиката, защото гледам нещо 340лв, ама това за годината ли е, за семестъра ли е .. нищо не разбирам! :D
Точолина
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

За годината, делиш на две и плащаш :)
Facebook
Изображение
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

тъй вярно!
toeternity
В началото бе словото

Мнение от toeternity »

Някой знае ли дали в онлайн записването трябва да маркирам да ми вземат матурата по английски при положение, че искам да кандидатствам за Стопанско Управление?
Аз съм се явила на изпит по английски и искам да вземат тази оценка (защото се умножава по 2, а матурата по 1), но съм правила и матура по английски за която пише, че се взима вместо оценката която са ми писали в училище. Не искам да маркирам матурата по английски и да ми я вземат вместо изпита. Някой знае ли какво се прави в такава ситуация?
Аватар
bellatrixxl
В началото бе словото

Мнение от bellatrixxl »

svetlio.varna написа:За годината, делиш на две и плащаш :)
Ауу, благодаря ти мнооооооооого! :albino:
Точолина
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

toeternity написа:Някой знае ли дали в онлайн записването трябва да маркирам да ми вземат матурата по английски при положение, че искам да кандидатствам за Стопанско Управление?
Аз съм се явила на изпит по английски и искам да вземат тази оценка (защото се умножава по 2, а матурата по 1), но съм правила и матура по английски за която пише, че се взима вместо оценката която са ми писали в училище. Не искам да маркирам матурата по английски и да ми я вземат вместо изпита. Някой знае ли какво се прави в такава ситуация?

Споко,взимат ти по-високата оценка-важното е да не маркираш,че искаш да ти се взима оценка от матурата :)
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право
Курс: втори

Мнение от liv »

toeternity написа:Някой знае ли дали в онлайн записването трябва да маркирам да ми вземат матурата по английски при положение, че искам да кандидатствам за Стопанско Управление?
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... upravlenie
Оценката от дзи се взема при всички случаи, но това няма отношение към оценката от КСИ. Според мен отбележи, че искаш да с вземе под внимание и оценката от матурата, защото така или иначе при пресмятането СУ ще вземе оценката, с която се формира по-висок състезателен бал.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”