Корема ми е на топка цяла сутрин....cvetutyy написа:уж..woobie написа:Днес ли чакаме резултатиииииииииииииииии?
[КСК 2013] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- woobie
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2013] Английски език
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
На мен от 10 дена ми е на топка...woobie написа:Корема ми е на топка цяла сутрин....cvetutyy написа:уж..woobie написа:Днес ли чакаме резултатиииииииииииииииии?
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
На мен ми казаха, че утре щели да излязат (на 11-тия ден). Така било по история и БЕЛ. 
You are no one until you are talked about!
бях се заблудила, че на 10тия са излезли..сега като проверих, е така, както казвашdobb написа:На мен ми казаха, че утре щели да излязат (на 11-тия ден). Така било по история и БЕЛ.
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
А по журналистика са излезли на 10тия... явно няма точна зависимост 
Дано да са днес, че до утре ще съм с диагноза..
Аз точно последните два дни съм като лудите и само за резултатите си мисля и дори ги сънувах.
А тази сутрин със ставането от леглото, странно развълнувана, влязох във форума и какво да видя...
дано наистина излязат днес!
Аз също ги сънувах няколко пъти и то с различни цифри, хубави-нехубави. А днес се надявам да излязат и аз, че рефреш-бутона ми стои на отворена под-страница.
Вие какво мислите да учите?
хаха то и аз, оная нощ сънувах, че имам 3.25 на изпита.. а на диктовката максимума е 25 точки и аз имам 20.. но накрая се оказа, че това е някакъв пробен изпит..radadaran написа:Аз точно последните два дни съм като лудите и само за резултатите си мисля и дори ги сънувах.А тази сутрин със ставането от леглото, странно развълнувана, влязох във форума и какво да видя...
дано наистина излязат днес!
абе само простотии са ми в главата
Аз искам Английска филология, още не знам как да си подредя желанията.. не ми се иска да уча друго дориdobb написа:Аз също ги сънувах няколко пъти и то с различни цифри, хубави-нехубави. А днес се надявам да излязат и аз, че рефреш-бутона ми стои на отворена под-страница.Вие какво мислите да учите?
Вашите дават ли ти съвети или не се бъркат? Защото вкъщи не можем да достигнем консенсус по въпроса с желанията. Всеки иска различно. 
Майка ми каза, че за друго няма да плащаdobb написа:Вашите дават ли ти съвети или не се бъркат? Защото вкъщи не можем да достигнем консенсус по въпроса с желанията. Всеки иска различно.
Но и аз друго не искам като цяло, каза да ги подреждам както си пожелая нататък..
Много се чудя дали да записвам друго, ако не успея Аф, или да си ходя в Търново, там си ми пазят място
- geridem
- В началото бе словото
- Специалност: английски език
- Адрес в галерията на СУ: geridem
Аз съм си решила ако не вляза в София с АФ, да отивам в Търново, ама въпреки това мисля доста какви други желания да пиша 
"Because he had no place he could stay in without getting tired of it and because there was nowhere to go but everywhere, keep rolling under the stars..."
— Jack Kerouac
— Jack Kerouac
Наистина ли на диктовката максимума е 25 т.??
- commedesf-ckdown
- В началото бе словото
15.JaseyRae написа:Наистина ли на диктовката максимума е 25 т.??