Много ме е страаах....cvetutyy написа:дааааа?commedesf-ckdown написа:Хорааааааа...
[КСК 2013] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- commedesf-ckdown
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2013] Английски език
- geridem
- В началото бе словото
- Специалност: английски език
- Адрес в галерията на СУ: geridem
Май ги качат сутрин, дано да ги качат не по-късно от утре...
"Because he had no place he could stay in without getting tired of it and because there was nowhere to go but everywhere, keep rolling under the stars..."
— Jack Kerouac
— Jack Kerouac
Не е задължително да са 10 работни дни.kittyondrugz написа:10 работни дни стават в петък,значи най-късно на първи..и аз се надявам за днес,в хороскопа ми пише,че ще ми е щастлив ден
Последно промяна от Eridanus на 26 Юни 2013, 11:48, променено общо 1 път.
geridem написа:Май ги качат сутрин, дано да ги качат не по-късно от утре...
не е задължително да е сутрин, скорошните изпити ги качваха все следобед : )
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
commedesf-ckdown написа:Много ме е страаах....cvetutyy написа:дааааа?commedesf-ckdown написа:Хорааааааа...
ох мен също..от няколко нощи се въртя и не мога да спя.. все едно живота ми зависи от това
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
По-лошо за нас и нервичките ни...cvetutyy написа: не е задължително да е сутрин, скорошните изпити ги качваха все следобед : )
еее щом издържахме геройски толкова време..какво са още няколко часа чакане ?Eridanus написа:По-лошо за нас и нервичките ни...cvetutyy написа: не е задължително да е сутрин, скорошните изпити ги качваха все следобед : )
Запасете се с джънк фууд и примлясквайте пред мониторите, докато чакате! 
Eridanus написа:Запасете се с джънк фууд и примлясквайте пред мониторите, докато чакате!
ааа само не junk food
Е, тогава ябълки.
Нещо здравословно. Ама хранително! Важното е да не колабираме от ужас.
Последно промяна от Eridanus на 26 Юни 2013, 08:47, променено общо 1 път.
- commedesf-ckdown
- В началото бе словото
Ядох толкова много, че вероятно ще повърна върху лаптопа като си видя оценката, независимо каква е.
а..аз СУ вече съм го отписала, затова ще реагирам спокойно ако видя някоя 4ка
но все пак напрежението докато излезе оценката си остава...
но все пак напрежението докато излезе оценката си остава...
- shinediamonds
- В началото бе словото
Не съм държала изпит по английски , но от опит от този по български знам, че не трябва да се изнервяте и да си казвате "леле, боже, не не не съм го взел,а " Аз направих тази грешка и не го взех :д. Изпийте по една бира и спокойно те ще дойдат така или иначе :д
"Грешна беше тая жена, ала беше хубава"
Йордан Йовков.
Йордан Йовков.
-
kittyondrugz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Психология
- Курс: първи
И аз съм горе-долу спокойна,защото другата специалност която искам вече съм я подсигурила..но винаги си има напрежение,няма как.
Психология,първи курс.
Е, то е минало, така или иначе.. мислите ми няма как да повлияят на оценката миshinediamonds написа:Не съм държала изпит по английски , но от опит от този по български знам, че не трябва да се изнервяте и да си казвате "леле, боже, не не не съм го взел,а " Аз направих тази грешка и не го взех :д. Изпийте по една бира и спокойно те ще дойдат така или иначе :д