Факултет по педагогика

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
runare
Драскач
Курс: първи

Re: Педагогика

Мнение от runare »

Е много кофти звучи това.Аз много мразя да пътувам,само като се замисля,че трябва 2 часа да пътувам до някъде направо се отказвам :Д
Аватар
gioiella
Драскач
Специалност: Педагогика
Курс: четвърти

Мнение от gioiella »

Е, то няма как.Вероятно във всяка специалност има предмети, които са с преподаватели от други факултети и предпочитат да са си в техните сгради.В биологическия са ни пращали, заради липса на стаи.
А и доста ще ходите на практики и хоспетирания. Ще ходите с разни асистенти из училищата, там сядате отзад и записвате, наблюдавате.
Има си пътувания.Но като цяло най-много са ни лекциите в Ректората и на 4-ти километър, което е просто 3-4 спирки по-нагоре.
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

Това ми звучи много интересно :) обичам да наблюдавам и анализирам :) но определено това говори, че ще се изисква присъствие... А в случаите,в които не може да отидеш на някои практики и хоспетирания какво се случва?Когсто следвах Социология,всички упражнения и лекции бяха през една стая или един коридор :Д изобщо до края на 2ри курс не сме били извън Философския факултет.
Аватар
gioiella
Драскач
Специалност: Педагогика

Мнение от gioiella »

Ами сложно става :lol:
Аз не съм пропускала(да са живи и здрави шефовете ми), но имам колеги.Някои те карат да отидеш сам.Намираш си някое училище, носиш протоколи и молиш някоя учителка да влезеш в часа и.
Други просто ти дават други задало(двойно, колкото на другите). Трети те разтакават и мрънкат.
Някои ти намаляват просто оценката.
Ама ти чакай да те приемат, пък после ги мисли тези неща :lol:
По социология не трябва ли все някъде да сте ходили? Нали изследвания се правят.
Лекциитв в студентаки град, за които пътувахме 100 часа бяха по педагогическа социология. Беше много досаден предмет.
Имаше изпит и отделно изследване, заради което трябваше да ходим в училище и да го пускаме на децата. Почти всички вкъщи си го направиха, не знам някой наистина да е ходил в училище :lol:
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

Да,права си-първо да ме приемат,че ако се радвам прекалено много после двойно ще съм тъжна :pale:
По Социология правихме въпросници на компютър.Отделно не си спомням да съм ходила да разпитвам хората по улицата по даден въпрос :Д компютри си имаше в самата сграда на ФФ. Аз лично нищо не разбирах от предметите ми по Социология,бяха толкова зле систематизирани.Пълна пародия, а и отгоре на всичко след 2-ви курс вдигнаха таксите на специалността и сега е 500 лв . В крайна сметка, ако не ме приемат желаната специалност, май ще ми се наложи да избера да продължа Социологията.
Аватар
nasetoооо
От дъжд на вятър

Мнение от nasetoооо »

Азз,но не знам дали ще ме вземат с бал 20,33
Ако посоката, в която вървиш ти носи щастие, не питай какъв е пътя, просто върви!
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

nasetoооо написа:Азз,но не знам дали ще ме вземат с бал 20,33
По скоро за НУП и ПНУП ако искаш да влезнеш ще ти е трудно мин бал е някъде 21.
Последно промяна от runare на 25 Юни 2013, 23:49, променено общо 1 път.
Аватар
nasetoооо
От дъжд на вятър

Мнение от nasetoооо »

runare написа:
nasetoооо написа:Азз,но не знам дали ще ме вземат с бал 20,33
Стига бе,аз даже съм с по-малък и смятам,че ще влезна.Миналата година на 1-во класиране мин. бал на Педагогиката е бил 19.40(аз имам близо 20 бал) така че не ме спичай :Д :flower:
По скоро за НУП и ПНУП ако искаш да влезнеш ще ти е трудно мин бал е някъде 21.
E да , но сега на 30 ми предстой изпит География, такаче може и да си повиша оценката, от 5,24 да стене малко по-висока ,и така бала ще ми се увеличи! :p
Ако посоката, в която вървиш ти носи щастие, не питай какъв е пътя, просто върви!
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

ок............
Последно промяна от runare на 25 Юни 2013, 23:51, променено общо 1 път.
Аватар
nasetoооо
От дъжд на вятър

Мнение от nasetoооо »

runare написа:ок,разбирам, че се хвалиш как ще ти се повишава оценката.Ако си толкова умен и отличник няма да питаш дали ще може да влезнеш с бал 24 при максимален 24.Явно не си се информирал колко е мин.бал от предходните години за Педагогика!
Не че се хваля просто се интересувам и от мнението на хората ;) . ... това че съм изкаралa тази оценка не е повод да се хваля оку?! Не се задоволявай с малко ,а искай повече и повече! Така успяват хората! И съм много добре осведоменa за миналогодишните балове ;) !!!
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

и ..............................
Последно промяна от runare на 25 Юни 2013, 23:52, променено общо 2 пъти.
Аватар
nasetoооо
От дъжд на вятър

Мнение от nasetoооо »

runare написа:и аз имам 5,25 на изпита по който се явих,но незнам дали ще влезна???
Никой нищо не знае, не зависи всичко от нас.
Не се задоволявай с малко ,а искай повече и повече! Така успяват хората!
То и за алчността,че е лош порок!

Това не е алчност,просто за да успееш трябва да се целиш високо! :) Защото все ще има някой над тебе а това е лошо, да ти краде позициите!
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

не е нужно да ме цитираш постоянно- има и друг начин да си кажеш мнението без да цитираш :) :king:
хубаво,че мислиш за това,че човек трябва да си гони целите - в това няма нищо лошо.
Аватар
nasetoооо
От дъжд на вятър

Мнение от nasetoооо »

runare написа:не е нужно да ме цитираш постоянно- има и друг начин да си кажеш мнението без да цитираш :) :king:
хубаво,че мислиш за това,че човек трябва да си гони целите - в това няма нищо лошо.
Аз мисля че се изразих доста добре! ;) Хайде успех на класиранията ;)
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право

Re: Факултет по педагогика

Мнение от svetlio.varna »

Заключих заглавието на темата да не може да се променя.
Facebook
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”