СЛЕД изпитите - всичко за записването

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
Nasecomix
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването

Мнение от Nasecomix »

^ Отделна е тази такса - за участие в класирането.
Плащаш 30 лв по сметката на СУ и след това отиваш на място или ако не си от София - в офис из страната, където представяш бележката за платена такса.
arebe
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от arebe »

няколко бързи въпроса :)

До колко часа следобед мога да отида да си платя таксата и да се запиша за класиране ?

Може ли да не съм в София докато траят класирания и прочие ? Да пратя приятелче да го прави вместо мен. Софиянец съм си, ако има значение някакво. Какви документи трябва да му дам, ако е възможно ? Уверения, рфаботи ?
Аватар
runare
Драскач
Курс: първи

Мнение от runare »

Извинявам се за глупавия въпрос-сигурно е задават 100 пъти.Ако някой не го мързи да отговори :)
Попълних си Кандидатстуденсткия профил.Утре отивам плащам такса за класиране и какво друго нося?И къде отивам после след,като си платя таксата :Д
Аватар
Nasecomix
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Nasecomix »

^ Wtf? Хора, нарочно ли се правите на глупави?
-> Копие и оригинал на дипломата ти.
-> Лична карта.

Толкова ли е неоткриваема Тази информация?
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

според мен ни обхваща паника :@ и от там почваме да мислим нелогично. А и току що разговарях с администрацията-скъсаха ми нервите.Питам ги не може ли ако не ме изберат желаната специалност да си върна студентските права и да си довърша 2те оставащи ми години от Социологията.Отговарят ми да избирам или едното или другото пфф :@
Аватар
desiinkaa
В началото бе словото

Мнение от desiinkaa »

Здравейте! Рових дълго, но никъде нищо не намерих по моя проблем. Завърших миналата година, но така се получи, че не можех да кандидатствам миналата година и за това кандидатствам тази, но има един малък проблем, покрай едни премествания си изгубх дипломата, отидох до училището, което завърших, за да ми издадат нова, но от там ми казаха, че това ще стане около 10 юли, а за подаване на документи за класиранията крайният срок е 6 юли. Аз копието го имам, даже е и заверено... Та въпроса ми е дали ще ми позволят да подам документите за класиране, при тази ситуация???
А ти покинула, втекла,
Шукала мати — не найшла,
Та вже й шукати перестала,
Умерла, плачучи. Давно
Не чуть нікого, де ти гралась,
Собака десь помандрувала,
І в хаті вибито вікно.

Тарас Шевченко
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

desiinkaa написа:Здравейте! Рових дълго, но никъде нищо не намерих по моя проблем. Завърших миналата година, но така се получи, че не можех да кандидатствам миналата година и за това кандидатствам тази, но има един малък проблем, покрай едни премествания си изгубх дипломата, отидох до училището, което завърших, за да ми издадат нова, но от там ми казаха, че това ще стане около 10 юли, а за подаване на документи за класиранията крайният срок е 6 юли. Аз копието го имам, даже е и заверено... Та въпроса ми е дали ще ми позволят да подам документите за класиране, при тази ситуация???

Обаждаш се в СУ и питаш!!!!!!!!!!!!
Venislava
В началото бе словото

Мнение от Venislava »

Днес се регистрирах онлайн, но не видях никъде нищо свързано с конкурсните изпити, които съм полагала. Не кандидатствам с матура. И нещо не разбирам, как ще се разбере на какво съм се явявала и какви оценки имам?
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

и аз не видях и се зачудих :) сигурно,като отидем утре (или когато можем) в СУ да подадем документите.
a.boneva
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от a.boneva »

Може и да е задаван въпроса, но ми е спешно и затова питам, съжалявам за което... може ли да ми кажете дали има обедна почивка, понеже утре ще ходя да си подам документите ? Благодаря ви : )))
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

мн ясно,че имат :Д те ли да нямат :Д обаче отколко е - не помня :Д
a.boneva
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от a.boneva »

май е от 12 до към 1 поне така бяха писали по-нагоре сега се разрових, мерси все пак де :D
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

там някъде да ;)
Cvurko
В началото бе словото
Специалност: pravo

Мнение от Cvurko »

Здравейте, имам въпрос. Има ли вариант да не ми бъде задържана дипломата, тъй като искам да следвам право(задочно) в СУ и редовно в чужбина. Септември трябва да си там дипломата във Франция и не знам какво да правя. Според чл.40 т.1 в правилника за примена на студенти в СУ пише, че дипломата се задържа до края на следването, но познавам хора, които са успяли да учат в два университета едновременно. Какво мислите и какво ще ме посъветвате? Благодаря предварително!
Аватар
Kotova
В началото бе словото
Специалност: история

Мнение от Kotova »

Как така да ти задържат дипломата. Днес като се рових да търся какви документи да нося пишеше, че се носи оригинала с копие. Оригинала само за да го сверят с копието и ти го връщат.
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”