[КСК 2013] Математика

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
mkaDGr
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2013] Математика

Мнение от mkaDGr »

jr@ хубаво ми отговори, но въпроса ми беше относно местата където се извършват тея работи: то ясно, че плащаш сумата в паричния салон, ама и подаването на документи ли става там или трябва да сляза до информационния център да довърша започнатото :D
taratam
В началото бе словото

Мнение от taratam »

Къде при регистрацията изискват сканирано копие на дипломата ? Аз си направих регистрация и единственото, което ми поискаха е регистрационния номер на дипломата за средно.
niksanss
В началото бе словото

Мнение от niksanss »

Искат сканирано копие само ако ще плащаш онлайн.
Аватар
Cappie
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство
Курс: първи

Мнение от Cappie »

след като днес се регистрирах в сайта и отидох до център за прием на кандидатстудентски документи ми дадоха да попълня същата бланка, която попълних и онлайн. питам и вие ли после допълнително попълвахте на ръка данните и специалностите?
My biggest mistake is that i was born in wrong world
-Me, Myself and I
jr-
В началото бе словото
Специалност: -

Мнение от jr- »

Cappie написа:след като днес се регистрирах в сайта и отидох до център за прием на кандидатстудентски документи ми дадоха да попълня същата бланка, която попълних и онлайн. питам и вие ли после допълнително попълвахте на ръка данните и специалностите?
Не.
Аватар
Cappie
В началото бе словото

Мнение от Cappie »

А може ли да участваш в класирането ако не си се регистрирал?
-Me, Myself and I
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Cappie написа:А може ли да участваш в класирането ако не си се регистрирал?
За да участваш в класирането, трябва да си платил такса, да си си подредил желанията и да имаш входещ номер за класирането. Ако си се явил само на изпит, не се зачита...
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
Cappie
В началото бе словото

Мнение от Cappie »

brasence написа:
За да участваш в класирането, трябва да си платил такса, да си си подредил желанията и да имаш входещ номер за класирането. Ако си се явил само на изпит, не се зачита...
Имам предвид ако онлайн не си се регистрирал ..
-Me, Myself and I
Аватар
vilitsaneva
В началото бе словото

Мнение от vilitsaneva »

Според информацията на сайта на СУ :

Регистриране за класирането:

1. Процедурата по регистриране за класирането е електронизирана и се извършва единствено на адрес: https://online.uni-sofia.bg с линк от главната страница на Университета;
(...)
4. Право за участие в класирането се добива след валидиране на направения електронно запис на информацията.
Кандидатите са длъжни физически да валидират декларираните данни в посочения в ал. (1) срок в Информационния център на Ректората
This moment, we own it...
jr-
В началото бе словото
Специалност: -

Мнение от jr- »

Cappie написа:
brasence написа:
Имам предвид ако онлайн не си се регистрирал ..
Регистрирането в http://online.uni-sofia.bg е задължително за всички!

Оттам нататък вече избираш начина, по който ще платиш.
Аватар
nikinsetooo
В началото бе словото

Мнение от nikinsetooo »

Някой има ли на идея кога ще излязат резултатите по Математика 2? Вкъщи е неочаквано напрегнато. Нашите ме бутат да уча икономика ,а аз не искам. Искам да се занимавам с програмиране. С всеки изминал ден все повече стрес, затова питам.
mkaDGr
В началото бе словото

Мнение от mkaDGr »

Предният изпит беше на 31 март, резултатите излезнаха на 8 април, хората бяха със стотина повече(мисля че). Предполагам на 1 юли най рано :)
Аватар
nikinsetooo
В началото бе словото

Мнение от nikinsetooo »

mkaDGr написа:Предният изпит беше на 31 март, резултатите излезнаха на 8 април, хората бяха със стотина повече(мисля че). Предполагам на 1 юли най рано :)

Най-рано ?? Ехее, аз съм чувала ,че редовните изпити ги проверяват много по-бързо, защото си има срокове,но доколко е вярно :? :bounce:
Scorp
В началото бе словото

Мнение от Scorp »

Аз съм от Великотърновска област и не съм подавал още документи за класиране (утре смятам), но преди известно време се обадих в бюрото на НАПС в града и ми казаха, че НЕ трябва да се регистрирам в сайта, а всичко да направя при тях, като, доколкото разбрах, те щели да извършат там някакви действия по договора им със СУ. Казаха, че ако се регистрирам в сайта, ще трябва да валидирам на място в Ректората в София, при тях нямало да стане.
Аватар
Cappie
В началото бе словото

Мнение от Cappie »

Scorp написа:Аз съм от Великотърновска област и не съм подавал още документи за класиране (утре смятам), но преди известно време се обадих в бюрото на НАПС в града и ми казаха, че НЕ трябва да се регистрирам в сайта, а всичко да направя при тях, като, доколкото разбрах, те щели да извършат там някакви действия по договора им със СУ. Казаха, че ако се регистрирам в сайта, ще трябва да валидирам на място в Ректората в София, при тях нямало да стане.
Добре, аз се регистрирах в сайта и после отидох в бярото за прием на кандидатстудентски документи в Стара Загора, те ми казаха същото, но въпреки това ми дадоха входящ номер. Преди това пъпълних някакво заявление там с личните си данни и специалностите. Не мога да проумея щом не е задължително да се регистрираш в сайта(очевидно става и без това, защото пред мен имаше човек, който също подаваше за СУ и като го питах той ми каза, че никъде не се е регистрирал), защо се остава с впечатлението, че едва ли не е жизнено необходима тази регистрация?!
-Me, Myself and I
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”