Създаване и укрепване на бълг. държава-най-лесната тема!
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
ra4e^f
неофициално. Ама на мен,примерно, като я предадох да я проверят, рецензията ми беше: "Темата не е включена в конспекта на курса" Е курсът нали е за подготовка за изпита? После много хора от моята група казаха, че по разни частни уроци при преподаватели от СУ, казали, че отпада. Еми не я научих. Тя и без това беше глупава...
неофициално. Ама на мен,примерно, като я предадох да я проверят, рецензията ми беше: "Темата не е включена в конспекта на курса" Е курсът нали е за подготовка за изпита? После много хора от моята група казаха, че по разни частни уроци при преподаватели от СУ, казали, че отпада. Еми не я научих. Тя и без това беше глупава...
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Принципно той е прав.flower написа:извинявайте,обаче ако ще се хващаме за дребнавостта при подобни оценки,в които се изисква професионализъм,който няма допирни точки с дребнавостта като понятие ,а по-скоро с прецизността,а прецизността в историята е хронологията.Следователно,не прабългарите,а славяните трябва да са първи.А това,че на различните му курсове дават подобни инструкции,лишени от всякаква логика,освен една,а именно да разпознаят съответния човек и да му завишат оценката си е друг въпрос и при все всичко съм абсолютно съгласна с нямазначениеВинсент ван Гог написа:Това,което отличава добре развитата тема по история от субстрата на безличните е именно дребнавостта
Но от други теми той изтъкваше колко е важно да се следват изискванията на съответния университет.
Паган му показа какво включва темата, информация достъпна за ВСИЧКИ, следователно няма какво да ми прилага двойни стандарти незначещият. В УНСС написал всичко и се кефи че другите са си излязли, а в СУ объркал това и хайде трагедия...
- greeny
- Пишете, о, братя
Евала! Най-после някой да се сети да каже, че темата съвсем не е лесна! Вярно че е първата, но доста хора я подценяват и си казват "Да бе, Аспарух и Тервел от обща култура ги знам". И понеже някой в началото беше писал нещо такова - този изпит се изкарва от обща култура. Ама с оценка 2!!!
Тази може и да не е най-гадната тема (от типа на църковното джижение или БЗНС) но във всяка тема си има уловки. Не случайно този изпит, заедно с литературата винаги завършват с 50% двойки, независимо от темата
Тази може и да не е най-гадната тема (от типа на църковното джижение или БЗНС) но във всяка тема си има уловки. Не случайно този изпит, заедно с литературата винаги завършват с 50% двойки, независимо от темата
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Не знам дали е трудна тема,или колко двоики ще има и дали има някви уловки,но......greeny написа:Евала! Най-после някой да се сети да каже, че темата съвсем не е лесна! Вярно че е първата, но доста хора я подценяват и си казват "Да бе, Аспарух и Тервел от обща култура ги знам". И понеже някой в началото беше писал нещо такова - този изпит се изкарва от обща култура. Ама с оценка 2!!!
....определено няма по-лесна тема
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
-
Винсент ван Гог
- В началото бе словото
.....
Последно промяна от Винсент ван Гог на 26 Юли 2006, 14:46, променено общо 1 път.
The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again.
-
Винсент ван Гог
- В началото бе словото
В противен случай такива изказвания ще има още многоinaccessibility написа:според мен е нормално да се започне със славянските племена, които са били част от териториалното население... т.н. пра-българи идват на тези земи впоследствие...
The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again.
- greeny
- Пишете, о, братя
Темите са различно трудни за различните хора. За мен например тази тема изобщо не е лесна. Много по-лесно ми беше Църковно-националното движение дето всички ревахте от него на предварителния. Както са ми лесни Балканските войнни и Просветата, които доста хора не обичат особено. Така че това колко е трудна или лесна темата си зависи само и единствено от човека!!!Не знам дали е трудна тема,или колко двоики ще има и дали има някви уловки,но......
....определено няма по-лесна тема
не искам състрадание от хората!
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
:
Valerianae 30mg (1x1)
Neurolax (Hydroxyzine hydrochloride) 25mg (1x1)
Neurobex ( 3x2)
(Thiamine nitrate 15mg)
(Pyridoxine hydrohloride 10mg)
(Cyanocobalamin 0,02mg)
Успех !!! :wink
Вижте сега,о,невежи девианти в интелектуален план.Фактът,че още когато сте учили Родинознание са ви останали напълно първичните навици да оценявате всичко повърхностно и едностранчиво,е САМО ВАШ проблем."Някой ден,но не сега" ще се отърсите от системата "така го пише в читанката и аз така ще си го пиша" и ще разберете,че не всичко трябва да бъде изобразено посредством темпоралните,а напротив-чрез дехронологичните граници.ПОРАСНЕТЕ
(Thiamine nitrate 15mg)
(Pyridoxine hydrohloride 10mg)
(Cyanocobalamin 0,02mg)
Успех !!! :wink
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- Elektra
- Живее, за да пише
Паган написа:Абе вие какви сте ве, мама му стара, че не може да разберете!!!
В програмата си пише:Няма какво да му умувате!Хората са го написали, който иска пак да ми каже, че никъде не пишело, че първо прабългарите трябвало.Като не слушате и не четете все ще сте в калта.Малко се иска от вас."Съгласен съм с тоз, съгласен съм с оня".Няма какво да се съгласявате.Програмата е такава и не е тайна информация само за определени хора!!!Образуване и укрепване на българската държава (края на VІІ – средата на ІХ в.)
Прабългари и славяни през епохата на “Великото преселение на народите” (ІV-VІІ в).
Основаване и начално развитие на българската държава при хан Аспарух и хан Тервел.
Териториално разширение и централизация на България през първата половина на ІХ в.
Това го пише в интернет.А в справочника пише:"Славяни и прабългари през епохата на "Великото преселение на народите"..."
Но според мен този спор е излишен.Явно никой няма да си промени мнението,нито това на проверяващите
Може да вървя бавно, но никога назад!
-
Винсент ван Гог
- В началото бе словото
......
Последно промяна от Винсент ван Гог на 26 Юли 2006, 14:47, променено общо 1 път.
-
Винсент ван Гог
- В началото бе словото
....
Последно промяна от Винсент ван Гог на 26 Юли 2006, 14:47, променено общо 1 път.
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
Интересно ми е едно... когато наблъскваш хиляди чуждици в един пасаж, само и само за да го направиш по-малко разбираем, изисквайки човекът срещу теб да се понапъне и да се зачуди "защо, аджеба, някой ще трябва да пише такива простотии, като в българския език си има толкова хубави думи", смяташ ли, че си някакъв интелектуалец или нещо от рода? Я направо пиши на английски или още по-добре- на латински, така ще излезе, че си още по-интелигентен. Ах, колко добре са наредени тези като теб във "Възхвала на глупостта". И се пише "порастнете", интелектуалецо.Винсент ван Гог написа:Вижте сега,о,невежи девианти в интелектуален план.Фактът,че още когато сте учили Родинознание са ви останали напълно първичните навици да оценявате всичко повърхностно и едностранчиво,е САМО ВАШ проблем."Някой ден,но не сега" ще се отърсите от системата "така го пише в читанката и аз така ще си го пиша" и ще разберете,че не всичко трябва да бъде изобразено посредством темпоралните,а напротив-чрез дехронологичните граници.ПОРАСНЕТЕflower написа:извинявайте,обаче ако ще се хващаме за дребнавостта при подобни оценки,в които се изисква професионализъм,който няма допирни точки с дребнавостта като понятие ,а по-скоро с прецизността,а прецизността в историята е хронологията.Следователно,не прабългарите,а славяните трябва да са първи.А това,че на различните му курсове дават подобни инструкции,лишени от всякаква логика,освен една,а именно да разпознаят съответния човек и да му завишат оценката си е друг въпрос и при все всичко съм абсолютно съгласна с нямазначениеВинсент ван Гог написа:Това,което отличава добре развитата тема по история от субстрата на безличните е именно дребнавостта
flyhouse- никога не съм казвал, че трябва да се спазват правилата на един университет. Покажи ми поста, в който съм казал инак. Не съм кандидаствал в УНСС. И това, че има потенциален шанс да съм объркал това не е трагедия за мен- това е трагедия за образованието. Защото това значи, че в университетите имат предимство плащащите на СУ келешчета, които не могат да мислят.
Паган- този цитат от програмата просто какви неща доказва. Питах те вече- има ли разлика между това да напишеш "българо-сърби" и "сърбо-българи"? Явно не можеш да отговориш, понеже във великият курс не са ти програмирали в тиквата тази реплика.
-
Винсент ван Гог
- В началото бе словото
.......
Последно промяна от Винсент ван Гог на 26 Юли 2006, 14:44, променено общо 1 път.