Да,да! Той ме разсмиваше постоянно и ме разпитваше къде съм учила. Като чу ГЧЕ "Екзарх Йосиф I" много се зарадва и започна да говори за Дянков, който е завършил там. Много добре мина при мен, сигурна съм, че съм получила 6 от него и 5 от двете дами. (Не очаквах толкова хубава оценка, защото след писмения изпит бях много унила и не си давах много зор.)Diddie написа:Здравейте (: Много се радвам, че всички сте се справили добре на изпита!
Аз имам следните резултати:
Журналистика (писмен) - 4,75
Журналистика (устен) - 6.00
БЕЛ - 6.00
История - 6.00
Бал - 27,50
Много се надявам да ми е достатъчно за ВО. Стискам палци на всички ви! ^^![]()
P.S. Тези, които са били при Здравко Райков, са имали късмет. Голям симпатяга е според мен.
[КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- krupela
- В началото бе словото
- Специалност: книгоиздаване
- Курс: първи
Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2
Никога не позволявай на страха от поражение да ти попречи да се състезаваш!
- rebellefleur
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Дамянов написа:Ако балът ти е 5.25, би трябвало да имаш средно по 1,05 на предмет...rebellefleur написа:Аз ли съм единствената, която не е запомнила абсолютно никого от изпита?Иначе изпитът ми мина зле (бях в 21а, нямам представа коя комисия е) - притесних се толкова, че по първата мънках, а по втората говорих глупости. Прекрасно! Затова имам и 4.50 и балът ми става 5.25. Сега само се надявам да са по - ниски баловете, както казвате, иначе съм аут.
, балът е едно друг нещо и за теб трябва да е около 26-27, но в никакъв случай не 5.25
Ххахахаах очевидно още спя. Много е рано!
- Дамянов
- В началото бе словото
- Специалност: Социална Педагогика
оф, за съжаление точно "една двойка" променя толкова много неща...rebellefleur написа:Дамянов написа:Ако балът ти е 5.25, би трябвало да имаш средно по 1,05 на предмет...rebellefleur написа:Аз ли съм единствената, която не е запомнила абсолютно никого от изпита?Иначе изпитът ми мина зле (бях в 21а, нямам представа коя комисия е) - притесних се толкова, че по първата мънках, а по втората говорих глупости. Прекрасно! Затова имам и 4.50 и балът ми става 5.25. Сега само се надявам да са по - ниски баловете, както казвате, иначе съм аут.
, балът е едно друг нещо и за теб трябва да е около 26-27, но в никакъв случай не 5.25
Ххахахаах очевидно още спя. Много е рано!Балът ми е 25.25, айде сега една двойка не променя много нещата.
"Look, if you had one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted. one moment
Would you capture it or just let it slip?"
- М
- М
- krupela
- В началото бе словото
25,25 е хубав бал, кое искаш първо?rebellefleur написа:Аз ли съм единствената, която не е запомнила абсолютно никого от изпита?Иначе изпитът ми мина зле (бях в 21а, нямам представа коя комисия е) - притесних се толкова, че по първата мънках, а по втората говорих глупости. Прекрасно! Затова имам и 4.50 и балът ми става 5.25. Сега само се надявам да са по - ниски баловете, както казвате, иначе съм аут.
- rebellefleur
- В началото бе словото
Дамянов, ще видим колко е възможно, като излезе първо класиране. И ти ли искаш ВО?
krupela, благодаря, но този бал сравнение с другите съфорумници е доста по-нисък, това ме притеснява. Иначе искам ВО, а ти?
krupela, благодаря, но този бал сравнение с другите съфорумници е доста по-нисък, това ме притеснява. Иначе искам ВО, а ти?
- Дамянов
- В началото бе словото
- Специалност: Социална Педагогика
Дам, редовно, пък какво ще се получи, предстои да видим
. ами 24.91 е било за вас миналата година, въпреки че ме посъветваха да не гледам баловете от миналата година, но имайки предвид тенденцията да падат...стискаме палци 
"Look, if you had one shot, or one opportunity
- М
- М
- hallucinogenic
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
моя бал се очерта 26,68.
надявам се ще е достатъчен .. сега се чудя ВО или журналистика да запиша. 
- krupela
- В началото бе словото
И аз като видях какви са тенденциите с баловете се стреснах, защото имам 24,26, иначе съм ги подредила Жк,Во,Кн.rebellefleur написа:Дамянов, ще видим колко е възможно, като излезе първо класиране. И ти ли искаш ВО?
Дано да паднат, за да имам реален шанс за Во, журналистиката съм я отписала
- ~Suzie
- Пишете, о, братя
Аз отказвам да влизам в този форум вече, само ме депресирате
Още повече, че освен Мони познавам още едно момиче, което е с бал около 29 и иска първо желание ВО ...
Още повече, че освен Мони познавам още едно момиче, което е с бал около 29 и иска първо желание ВО ...
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
John Green
And this is your life."
John Green
- krupela
- В началото бе словото
Въпрос на гледна точка...~Suzie написа:Аз отказвам да влизам в този форум вече, само ме депресирате![]()
Аз с моя бал освен да се моля усърдно да не уча Книгоиздаване - нямам друг избор
- ~Suzie
- Пишете, о, братя
Надявам се единствено пишещите във форума момичета да са с най - високи балове, а на останалите да са нещо от сорта на 23.01... примерно :Д
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And this is your life."
John Green
And this is your life."
John Green
- krupela
- В началото бе словото
О има доста такива, спокойно!~Suzie написа:Надявам се единствено пишещите във форума момичета да са с най - високи балове, а на останалите да са нещо от сорта на 23.01... примерно :Д
- rebellefleur
- В началото бе словото
Дано да си прав. Ще е хубаво, ако се окаже така. Не знам колко ти е бала, но имаш ли над 24, според мен ще влезнеш редовно. Сигурно съм стотния човек, който ти го казва, но такъв бал за момче е идеален.Дамянов написа:Дам, редовно, пък какво ще се получи, предстои да видим. ами 24.91 е било за вас миналата година, въпреки че ме посъветваха да не гледам баловете от миналата година, но имайки предвид тенденцията да падат...стискаме палци
Не искам да ти давам празни надежди, затова ти казвам, че за Журналистика (ако съдим по баловете миналата година) може да не ти стигне. Друг е въпросът, че според наблюденията ми от последните дни повечето от кандидатите искат ВО, та може накрая балът за Журналистика да е по-нисък. Разбира се, това са мои наблюдения, така че не разчитай на тях.krupela написа:И аз като видях какви са тенденциите с баловете се стреснах, защото имам 24,26, иначе съм ги подредила Жк,Во,Кн.
Дано да паднат, за да имам реален шанс за Во, журналистиката съм я отписала
Аз също бях така вчера, когато видях останалите резултати. Да се надяваме да не определят по тези 29-ки, а повече към нашите балове.~Suzie написа:Аз отказвам да влизам в този форум вече, само ме депресирате![]()
- pifiella
- Пишете, о, братя
Ама защо не мога да си избера специалност в това онлайн регистриране.Само при мен ли зацикли?
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
- hallucinogenic
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
миналогодишни балове изобщо не съм гледал .. всъщност балът за журналистика е по - висок от този за ВО, така ли?