Тема за КС въпроси от различно естество vol.4

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
shadowwolf
В началото бе словото
Специалност: Археология
Курс: първи

Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.4

Мнение от shadowwolf »

^ Ми то на мен и на още няколко човека не ни изписва имената на училището. Така че едва ли е проблем :)
Идиосинкразия
Аватар
clinical_dead
Вазов
Специалност: Биология и химия
Курс: втори

Мнение от clinical_dead »

only_one написа:Знаех си, че съм оплескала нещо... Мога ли да редактирам подредбата на специалностите, които съм попълнила в сайта за електронен прием, по някакъв начин? Все още не съм платила таксата, но съм ги запаметила, никъде не виждам бутон за промяна. Все пак реших да попитам, за да си пробвам късмета. Става дума за дребни, но значими корекции. :( :(
Когато отидеш в СУ ще те попитат дали това е окончателното подреждане :wink: (Все пак си кажи ако не те попитат, но не вярвам да забравят.)
Изображение

Изображение
asdfghjklkjhgfdsa
В началото бе словото

Мнение от asdfghjklkjhgfdsa »

Декларацията за участие в следващите етапи след първото класиране може ли да се подаде от офисите в страната?
Аватар
commedesf-ckdown
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от commedesf-ckdown »

Копието на дипломата трябва ли да е нотариално заверено?
Аватар
commedesf-ckdown
В началото бе словото

Мнение от commedesf-ckdown »

Копието на дипломата трябва ли да е нотариално заверено?
Аватар
morwen
В началото бе словото

Мнение от morwen »

Не, поне моето не беше и нямаше проблем, вземат го, сравняват с оригинал и това е . :-)
"Съществувaт толковa пътищa, колкото отделни души "
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

asdfghjklkjhgfdsa написа:Декларацията за участие в следващите етапи след първото класиране може ли да се подаде от офисите в страната?
Ако си класиран по някое от желанията си, но искаш да чакаш второ класиране, то задължително отиваш до факултета на съответната специалност, в която си приет, за да депозираш дипломата си и да попълниш съответното заявление, а ако не си класиран - не правиш нищо и автоматично участваш в следващото класиране.
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
flooo
В началото бе словото

Мнение от flooo »

На "населено място (в което сте завършили средното си образование)" ми дава града от който съм и не иска да ми приеме града, в който съм завършила.Дали това ще е някакъв проблем?!
Sherinka
В началото бе словото
Специалност: изобразително изкуство

Мнение от Sherinka »

Здравейте :) Има проблем в системата,кандидат студент съм и ми излиза невалиден маил,след като регистрирах и взех входящ номер от СУ.
Няколко пъти се връщах защото в специалности липсваше Началнаи предучилищна педагогика и Изибразителното изкуство.Добавиха го като ми искаха Име и меила и сега не мога да си вляза в онлаин регистрацията на СУ защото излиза че е невалиден.Ще може ли да се оправи това, и как ще мога да следя класирането си след като имам Входящномер но не и валиден маил?
mihaela.svetlanova
В началото бе словото

Мнение от mihaela.svetlanova »

Здравейте :) Искам да попитам знае ли някой кога ще излязат резултатите от изпита по английски език? Не успях да намеря такава тема или такъв въпрос за това питам тук.Благодаря предварително :)
Nope
В началото бе словото

Мнение от Nope »

Подадох документи от офиса в Стара Загора и сега се чудя за какво точно е регистрацията в сайта ( https://online.uni-sofia.bg ) Има ли нужда да се регистрирам или това тук е достатъчно? Освен това не бях платил таксата в банка и платих цялата сума на онези от офиса-от къде мога да проверя дали е направен банковият превод :)
И къде мога да си проверя класиранията с новия си входящ номер?
Последно промяна от Nope на 26 Юни 2013, 14:27, променено общо 1 път.
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

Сега си подреждам желанията и си пиша спецалността - редовна форма и на 2-ро желание пиша същата специалност обаче задочна форма.И се питам дали да не пиша само редовната форма.Все си мисля,че ще ме бутнат при задочниците,че ще им е най-лесно да си запълнят бройките :Д
Предварително благодаря на тези,които ще дадат мнение по този странен въпрос :д
Nope
В началото бе словото

Мнение от Nope »

runare написа:Сега си подреждам желанията и си пиша спецалността - редовна форма и на 2-ро желание пиша същата специалност обаче задочна форма.И се питам дали да не пиша само редовната форма.Все си мисля,че ще ме бутнат при задочниците,че ще им е най-лесно да си запълнят бройките :Д
Предварително благодаря на тези,които ще дадат мнение по този странен въпрос :д
Както се класираш там те бутат, процесът е напълно механичен.
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

ясно :) тоест ако имам нужния бал на първо класиране редовно, ме бутат там :) мерси
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

mihaela.svetlanova написа:Здравейте :) Искам да попитам знае ли някой кога ще излязат резултатите от изпита по английски език? Не успях да намеря такава тема или такъв въпрос за това питам тук.Благодаря предварително :)
Няма как някой да знае кога ще излязат резултатите по английски. Когато-тогава. Или ще е на десетия ден, или на единадесетия, но не вярвам да ги забавят повече.
Sherinka написа:Здравейте :) Има проблем в системата,кандидат студент съм и ми излиза невалиден маил,след като регистрирах и взех входящ номер от СУ.
Няколко пъти се връщах защото в специалности липсваше Началнаи предучилищна педагогика и Изибразителното изкуство.Добавиха го като ми искаха Име и меила и сега не мога да си вляза в онлаин регистрацията на СУ защото излиза че е невалиден.Ще може ли да се оправи това, и как ще мога да следя класирането си след като имам Входящномер но не и валиден маил?
Ичакай малко, системата на СУ не е от най-добрите. Аз лично пет дена не можех да си вляза в служебния мейл, който е на университетския сървър, поради и аз не знам какви причини, но вече всичко е тип-топ, като това не се случва за първи път, така че наистина - изчакай и ако след ден-два-три нещата са все същите, пиши на този мейл - c.minkova@admin.uni-sofia.bg - Цветомира Минкова, администратор на сайта и предполагам тя ще може да ти помогне.
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”