Театър

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Театър

Мнение от Търговецът на кристал »

E, чак пък черен... само малко кървав, и то май само в един от епизодите ("Тит Андроник").
Но да, и аз все още я препоръчвам. Няма и да спра да я препоръчвам - това е супер интелигентно направен текст и без значение какво казва критиката, постановката е чудесна. То трудно може да е слаба, предвид изходния материал.
Между другото, тук също я играят и е почти половин час по-дълга.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
zritel
Летящите Пръсти
Специалност: Стопанско управление с немски език
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от zritel »

и при другите трагедии се забелязват малко по-груби шеги ;)

Допълнителният половин час е, предполагам, в полза на комедиите? Иначе го играят и във Враца: Някой да го гледа и даде мнение, моля! : )
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

"Секс, наркотици и рокендрол" в ТБА

Значиииии.. егати тъпотията. А имаше хора, които никак не бяха за първи път ходили.. Не го разбирам. В смисъл пичовете бяха чук, нема драма, Калки цепи, Христов и той и Дони си беше ок, ама... цялостта нещо ми се губи. Едвам го изтраях, а те пяха и бис... и примесено с това, че не понасям особено гласа на Дони, напрао ме изприщиха, хахахаххаха

Въобще нещо ТБА взе да не ме кефи особено. Една свясна постановка нямат ве... само единия "Лалугер" и тфа е..
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

Ах! Туй и аз съм го гледал! :mrgreen: Лалугерот де.
Не очаквах да пусна коментар в темата преди октомври,ама ми се отвори правата. :mrgreen:
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Колкото пъти видя подобно мнение и едно гласче ми нашепва: "Баташоооооов, Баташооооооов!"
Винаги съм мислила, че разбирам поне мъничко от театър - 2 пъти гледах варианта на ТБА, 2 пъти го възненавидях откровено.

Супер кратък откъс, но само това успявам да намеря: http://bnt.bg/bg/news/view/42253/flameCandle70x80px.swf
И пак не дава достатъчно добра идея за Чудото, което правеше Андрей конкретно в този спектакъл.

Знам, че съм го казвала милион пъти, но не ми пречи да го напиша и милион и един. Или два. Беше възхитителен.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Ахх.. как съм го изпуснала...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

За това наистина ти позволявам да се ядосваш, понеже имаш пълно право. Спектакълът си беше моно-, ама толкова моно-, колкото е по автор, без нужда от патерички под формата на поп-звезди.
И да, зрителите на първия ред бяха редовни жертви, и с мене се е гаврил дори, но го правеше по брилянтен начин.

Впрочем, фактът, че има подобен откъс с такова качество, ме навежда на мисълта, че има и цял запис от спектакъла - определено си струва да се издири и гледа.
В края на ноември
Аватар
zritel
Летящите Пръсти
Специалност: Стопанско управление с немски език
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от zritel »

:( и мен ме е яд, че се мотах...

днес на късмет ми пропадна постановката в Армията, а сега почти ме отказахте...

мнения за постановката с Блатечки?
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Ели, точно същото си мислих и аз, имаме да дирим с тебе записи.. леле!

Иначе.. не се ядосвам в никакъв случай, аз нямах идея кой е и никога не го бях чувала преди да.. си отиде. Но в момента наистина осъзнавам, че е трябвало по-рано да тръгна по театрите : )
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Блатечки не съм го гледала, та не мога да изкажа мнение, но си мисля, че всеки по-късен прочит на тоя текст имитира някой от първите два. В неговия случай е този на Ивайло Христов, предполагам, понеже той е режисьора на постановката (доколко знам). А май и на плаката съм мяркала разни декламативни западни символи... не съм сигурна.
Не ви казвам да не ходите, де. Просто аз не бих, но пък може и да бъркам. На мен тоя текст ми е много любим и в някаква степен личен, заради изпълнението на Баташов. На някоя форумна трябва да ви разправям случки от спектакли, бях го гледала 6-7 пъти и всеки път беше различно.
В края на ноември
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

:connie_5:
:girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love:

:JC_clap: :JC_clap: :JC_clap: :JC_clap: :JC_clap: :JC_clap:

:JC_doubleup:
:heart:

А сега: :JC_fan: и :JC_fever:

Нали разбрахте?
(и не, Диана, няма да се обадя на Иван)
В края на ноември
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Ако не сте.. ше преведа.

"Приятностраншно", волюм нанайсти. С Ели отново се засичаме в театъра. И! Вежен! И лентата. Ама повече Вежен!

(и Ели, молим ти се, обади се, щото.. и другия път ше има драма..)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Между другото, Вежен имаше уморен вид и не приличаше особено на себе си, но въпреки това (и въпреки, че въобще не е мой тип, като изключим ръста), има нещо, което ме привлича буквално като магнит към него (нали, освен гласът, което е първото, което ми хрумва). Едва ли някога ще мога да си го обясня, но си мисля, че ако някога се запознаем наживо, ще загубя образ и картина, а знам, че е мил, слънчев енд ол дат. Просто го намирам за много... много! По някаква причина ми е физически трудно да отместя поглед от него, а на сцената е и Снежина Петрова... Разногледа ставам. Добре, че не харесвам толкова Радена Вълканова.
Ама защо бе, защоооооо... Мрън.

А аз на тоя киликандзер изтръпнал до мене днес наистина щях да й бия шамари, ама да беше жив Баташов, да беше го направила на негов спектакъл... колкото беше джентълмен, щеше да я навре в кучи г*з по възможно най-елегантния начин. И за по-малко е гонил хора от залата. :salute:
В края на ноември
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

Чак ме хваща яд, че не съм била аз в салона тогава.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ама то тогава се почна! И продължи през целия спектакъл. Примерно в момента, където сцената е съвсем празна, когато Фани и Филип са някъде из цветарницата и местят макета, пачата си обсъждаше на висок глас с придружителката си какви са й плановете за вечерта и се уговаряха да ходят да пият по нещо. Ама дори не опитваха да шепнат, разбираш ли? Почти се опитваха да надвикат Радена и Стефан, които си продължаваха текста зад кулисите. Ужасно, ужасно беше. Наистина не помня чак такава наглост даже от пубертети.
В края на ноември
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”