Да, ако нямаш компютър на разположение ще те насочат към някоя от библиотеките в СУ да го направиш на техните компютри..asdfghjklkjhgfdsa написа:Задължително ли е това електронно регистриране?
Тема за КС въпроси от различно естество vol.4
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.4
- bellatrixxl
- В началото бе словото
Някой знае ли защо не ми дава да посоча нито една специалност? Цъках къде ли не, само ми изписва "изберете специалност" и не ми ги показва ..?
Точолина
-
svetliodekov
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
И при мен е така :Хbellatrixxl написа:Някой знае ли защо не ми дава да посоча нито една специалност? Цъках къде ли не, само ми изписва "изберете специалност" и не ми ги показва ..?
- Mimka_
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: mimka_
Отворете го с друг браузър. С Chrome-а не става.svetliodekov написа:И при мен е така :Хbellatrixxl написа:Някой знае ли защо не ми дава да посоча нито една специалност? Цъках къде ли не, само ми изписва "изберете специалност" и не ми ги показва ..?
Да попитам някой, който се е регистрирал вече - някъде въвежда ли се информация за резултатите от изпитите?
-
cereal killer
- В началото бе словото
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Не се въвеждат. Само ако ще ползваш оценка от матура вместо оценка от кандидатстудентски изпит трябва да го отбележиш.
"Да, човекът е смъртен, но това не е най-страшното. Лошото е, че той понякога е внезапно смъртен, това е неприятното!"
– Михаил Булгаков, "Майстора и Маргарита"
– Михаил Булгаков, "Майстора и Маргарита"
- only_one
- В началото бе словото
- Специалност: Биотехнологии
Здравейте,
днес си направих електронна регистрация в https://online.uni-sofia.bg/.
Попълнила съм абсолютно всичко, но имам малко притеснение. Когато приключих, не видях бутон "Изпрати", нито нещо подобно. Появи ми се този надпис: "Моля, заповядайте на наша каса в Университета да платите на място и носете съответните документи." Това ме накара да мисля, че всичко е наред, но все пак реших да попитам. Трябва ли да направя още нещо? Благодаря предварително. Съжалявам за глупавия въпрос, но искам да съм си спокойна.
днес си направих електронна регистрация в https://online.uni-sofia.bg/.
Попълнила съм абсолютно всичко, но имам малко притеснение. Когато приключих, не видях бутон "Изпрати", нито нещо подобно. Появи ми се този надпис: "Моля, заповядайте на наша каса в Университета да платите на място и носете съответните документи." Това ме накара да мисля, че всичко е наред, но все пак реших да попитам. Трябва ли да направя още нещо? Благодаря предварително. Съжалявам за глупавия въпрос, но искам да съм си спокойна.
Some pursue happiness - others create it.
- Mondscreen
- Паисий
Трябва да отидеш до университета, да си платиш таксата и да получиш номерче, с което да си следиш класирането. 
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
- Serenity_
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Добър вечер
Надявам се да не ми се налага да разчитам на второ класиране, но всичко е възможно и имам въпрос за подредбата на специалностите. Ако съм приета по четвърто желание примерно, на второ класиране пак ли се проверява дали имам бал за първо, второ и трето желание, или се започва от една позиция по-нагоре, т.е. трето? Май не го обясних много добре... дано сте ме разбрали. 
- only_one
- В началото бе словото
Благодаря за бързия отговор.Mondscreen написа:Трябва да отидеш до университета, да си платиш таксата и да получиш номерче, с което да си следиш класирането.
- Mondscreen
- Паисий
Пак се започва от първо място. За което имаш бал, там влизаш. Хипотетично може на първо класирането да те приемат в десетото желание, а на 2-ро в първото.Добър вечер Надявам се да не ми се налага да разчитам на второ класиране, но всичко е възможно и имам въпрос за подредбата на специалностите. Ако съм приета по четвърто желание примерно, на второ класиране пак ли се проверява дали имам бал за първо, второ и трето желание, или се започва от една позиция по-нагоре, т.е. трето? Май не го обясних много добре... дано сте ме разбрали.
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
-
NicoletteB
- В началото бе словото
Отново въпрос.
Утре ще отивам в СУ да подавам докуемнти за класиране. Къде отива за документите и къде си плащам таксата за класиране? Моля ви, разяснете ми процедурата, че съм объркана.
Утре ще отивам в СУ да подавам докуемнти за класиране. Къде отива за документите и къде си плащам таксата за класиране? Моля ви, разяснете ми процедурата, че съм объркана.
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Първо в паричния салон да си платиш и после в тунелчето при входа си подаваш документите. Както с изпитите всъщност. Ако по някаква причина не си стъпвала никога в университета,попитай на място за упътване кое къде е,няма да те върнат!
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
-
NicoletteB
- В началото бе словото
- only_one
- В началото бе словото
Знаех си, че съм оплескала нещо... Мога ли да редактирам подредбата на специалностите, които съм попълнила в сайта за електронен прием, по някакъв начин? Все още не съм платила таксата, но съм ги запаметила, никъде не виждам бутон за промяна. Все пак реших да попитам, за да си пробвам късмета. Става дума за дребни, но значими корекции.

Аз също искам да попитам дали е проблем, че наименованието на училището ми не е написано? Бях го написала, но сега не излиза - излиза само номера на училището и СОУ о.О а не ми позволява да го редактирам...