[КСК 2013] Математика

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Illuminated
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2013] Математика

Мнение от Illuminated »

да. ето тук са описали цялата процедура http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/n ... 014_g_v_su
Аватар
lamptz
В началото бе словото

Мнение от lamptz »

Не притеснявах се, защото днес сутринта се регистрирах и после отидох в отдела за прием на кандидатстудентски документи - Стара Загора, попълних нужните документи, платих си таксите и получих входящ номер. Сега влизам в профила си за регистрация, и няма никва информация, че съм платил, че имам входящ номер и се притеснявам да не би да дублирам нещо. Този, които ми прие документите нищо не спомена за първоначалнтата ми регистрация и ми се стори странно.
svetliodekov
В началото бе словото

Мнение от svetliodekov »

Някой знае ли дали ще ми вземат точка на 4-та задача, ако всичко ми е вярно ,но съм пропуснал да напиша, че К принадлежи на Z ?
Аватар
lady__bird
В началото бе словото

Мнение от lady__bird »

Не знам, едва ли ще вземат цяла точка.
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

svetliodekov написа:Някой знае ли дали ще ми вземат точка на 4-та задача, ако всичко ми е вярно ,но съм пропуснал да напиша, че К принадлежи на Z ?
Около 0,25 до 0,5 от задачата сигурно ще ти вземат...
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
lamptz
В началото бе словото

Мнение от lamptz »

На справката, която дават след като си подадеш документите защо не е написан бала, с който се кандидатства, и примерно никъде не е опоменато, и оценката от изпита по математика 2(говоря за себе си)? Така ли трябва да е или има някакъв проблем конкретно?
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

lamptz написа:На справката, която дават след като си подадеш документите защо не е написан бала, с който се кандидатства, и примерно никъде не е опоменато, и оценката от изпита по математика 2(говоря за себе си)? Така ли трябва да е или има някакъв проблем конкретно?
Балът ти за кандидатстване се смята автоматично , след като минат всички кандидатстудентски изпити. С картончето, което ти дадоха, можеш онлайн да провериш, когато пуснат системата (за класиране), за всяка специалност какъв ти е балът, и ако има грешка, веднага да им се обадиш.... :rabbit:
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
mkaDGr
В началото бе словото

Мнение от mkaDGr »

Понеже помня, че за записването за изпит трябваше да отидем първо до паричния салон после до информационния център да попитам: правим си регистрацията, попълваме данните, отиваме в паричния салон, за да си заплатим таксата и след това имаме ли някаква работа в информационния център или това е всичко ?
jr-
В началото бе словото
Специалност: -

Мнение от jr- »

Правиш си регистрация, като попълваш всичко задължително, за останалите неща - ти си решаваш.

Можеш да платиш online, и да НЕ се разхождаш до СУ.

Можеш да платиш по банков път, като трябва да си вземеш квитанция от банката и да я занесеш в информационния център.

Можеш и да свършиш всичко на място. Отиваш и те питат дали имаш регистрация:

- ако отговорът ти е "ДА", те допускат в залата за записване;
- ако е "НЕ", предвидили са лаптопи, и можеш да се регистрираш веднага.

Има каси, плащаш таксата и си взимаш касовата бележка.

Сядаш пред един монитор. Даваш си дипломата - оригинал, копие + касовата бележка. Отварят ти акаунта от http://online.uni-sofia.bg и проверявате дали си попълнил всичко коректно, като впоследствие те питат дали това е крайното ти решение (за специалностите). Ако си размислил, има възможност да промениш реда им.

След това ти принтират един лист, съдържащ личните ти данни и желаните от теб специалностите, подписваш се и получаваш входящ номер за класиранията, като първото излиза на 16/07 и в случай, че си приет, срокът за записване е от 17/07 до 19/07 във ФМИ (адрес: бул. "Джеймс Баучър" №5, ж.к. Лозенец).

Общо взето, това е. Каквото те интересува, можеш да ги питаш на място, коректни са.
impossible
В началото бе словото

Мнение от impossible »

Записването във ФМИ лично ли трябва да е? Малко е тъпо ако трябва за един подпис да бия път от другия край на България, ама ако няма друг вариант ще трябва.
"He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past."
Аватар
Великов
В началото бе словото

Мнение от Великов »

Някой да каже ако има същия проблем. Значи вчера се регистрирах в тоя сайт за записването през интернет и всичко беше точно - влизам си, няма проблеми. Днес като влязох в сайта и реших да избера специалности, цъкам на "Изберете специалност ..." и нищо - никакъв списък не се появява. Викам си да пробвам да изляза от профила си и пак да влезна, пък дано да стане. Излизам от профила и като пробвах да вляза - к** Пише ми "Имейла или паролата не са валидни. Моял пробвайте пак.", а паролата и мейла са си верни - проверих и тоя имейл дето ти пращат като се регнеш и са същите. Давам "Забравена парола", пиша си email-a, давам "Изпрати" и каква изненада - пак същия к** - "Грешка в сървъра" ... Дано се наканят по скоро да си оправят сайта, че почвам да се изнервям. Не стига, че не са направили възможност да се прикачват повече от един файл (за сканираната диплома) и карат хората да си играят да ги правят от два на един, ами ся и това ... :mad: :mad: :mad:
"Над околийския началник стоеше областният, над областния - министърът, над министъра - правителството, а над правителството - мафията - невидима, всемогъща и безчовечна!"
Димитър Димов - "Тютюн"
jr-
В началото бе словото
Специалност: -

Мнение от jr- »

impossible написа:Записването във ФМИ лично ли трябва да е? Малко е тъпо ако трябва за един подпис да бия път от другия край на България, ама ако няма друг вариант ще трябва.
Доколкото разбрах, трябва лично да се запише всеки. Дано НЕ е така, понеже аз също НЕ съм от София и имам 7 часа път...

@Великов:

Има още време до крайния срок, най-вероятно ще го оправят. Аз пробвах вчера да се регистрирам през браузъра на телефона ми, но ми изкара съобщение: Not found. През PC стана - нямах никакви проблеми.

Ако нямаш търпение, намери някакъв телефон и им се обади.
Аватар
Великов
В началото бе словото

Мнение от Великов »

@jr-
Аз търпение имам. Даже още не съм избрал окончателно дали да е СИ или КН :D. Това, което ме дразни е, че не са се изпипали нещата както трябва. Иии дано го оправят, че не ми се бие път от Варна до София и обратно, само за това записване.
"Над околийския началник стоеше областният, над областния - министърът, над министъра - правителството, а над правителството - мафията - невидима, всемогъща и безчовечна!"
Димитър Димов - "Тютюн"
niksanss
В началото бе словото

Мнение от niksanss »

При регистрацията в сайта избрах да платя онлайн, качих си дипломата и не мога да разбера защо после ми изписва "Моля, носете с Вас платежно от банката и съответните документи за да ги представите на наш служител."
exstud
В началото бе словото
Специалност: информотикa
Курс: завършил

Мнение от exstud »

Може би трябва да се обадите, че има проблеми със сайта, за да го оправят.
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”