[КСК 2013] Математика

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
mkaDGr
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2013] Математика

Мнение от mkaDGr »

4 задачи са точно 4ка. Всяка задача носи половин единица, независимо от трудността й. Дават се точки и за решена донякъде задача :)
Аватар
vilitsaneva
В началото бе словото

Мнение от vilitsaneva »

Arsena написа: Страхотно много ти благодаря! Благодаря че отдели време да напишеш тези неща, инфото не се намира много лесно а е страшно полезно да се знае. Успех на всички :D
За нищо :D И ако някой има някакви други въпроси, питайте :D Ще се радвам да помогна.
П.П. Уча СИ и ако някой го интересува повече относно предмети,преподаватели,оценяване и прочие, пишете,но едва ли това ви е на дневен ред сега :D
This moment, we own it...
pdkffp
В началото бе словото

Мнение от pdkffp »

Имате ли представа дали мога да вляза в КН или СИ с бал 19,80-20,00 :) Благодаря предварително!
mkaDGr
В началото бе словото

Мнение от mkaDGr »

С оглед тазгодишните изпити балът задължително скача, но с колко, предстои да разберем :D
Аватар
lady__bird
В началото бе словото

Мнение от lady__bird »

Прочетох много мнения в темата, но все още се колебая как да подредя специалностите си - КН,СИ,ИТ. Не съм се занимавала преди с програмиране и си мисля,че в КН и СИ ще ми е много трудно особено в началото. Може ли мнения на някое момиче, което учи това.
Аватар
vilitsaneva
В началото бе словото

Мнение от vilitsaneva »

lady__bird написа:Прочетох много мнения в темата, но все още се колебая как да подредя специалностите си - КН,СИ,ИТ. Не съм се занимавала преди с програмиране и си мисля,че в КН и СИ ще ми е много трудно особено в началото. Може ли мнения на някое момиче, което учи това.
Аз уча СИ,момиче съм :D и колкото до нивото ми на програмиране преди университета - ами то беше... ми... почти нулево :D Просто в училище се паднах на преподаватели,които хич не си даваха зор и го караха през пръсти,така че като влязох СИ аз почти грам идея си нямах как ще справя,при положение, че в специалността много от хората доста добре програмираха,някои даже работеха. Само че програмирането се започва от нулата. Преподавателят ни по програмиране в СИ си пускаше презентации направени по учебника и буквално всичко беше едно към едно.И накрая почти всички се отказаха да му ходят на лекциите-беше си загуба на време. Изпитът първия семестър *сега ще видим за втория :D * се взимаше..нямаше един скъсан,те просто пуснаха всички. Вярно,че трябва да имаш поне нещо вярно по задачите и теорията,но те дават точки и за най-малкото. Така че,дори и да не си се занимавала с програмиране *като мен* едва ли ще ти е много трудно в първата година или поне първия семестър.Поне при мен беше така.
mkaDGr
В началото бе словото

Мнение от mkaDGr »

Мотивацията е, че дори нищо да не знаеш на нищо няма и да те учат, така ли да разбираме ? :D
Аватар
lady__bird
В началото бе словото

Мнение от lady__bird »

:D Общо взето оставам с впечатление, че който иска ще си учи и самостоятелно ще се занимава, а за останалите - няма проблем ще изкарат някак изпитите и ще завършат, но няма да имат голяма представа какво са учили 4 години :D
FIZLIN
В началото бе словото

Мнение от FIZLIN »

Планирам да кандидатствам СИ или КН, но балът ми ще е около 19,60. Ще ми стигне ли да вляза? :?
Благодаря предварително! :)
Аватар
vilitsaneva
В началото бе словото

Мнение от vilitsaneva »

Еми не точно :D Те те учат... въпросът е,че е прекалено скучно *поне по програмиране беше така* И ти си търсиш отнякъде другаде да четеш и т.н. Казвам само,че ако искаш да научиш нещо повече, винаги можееш,ако ли не - пак те пускат да минеш *става въпрос за програмирането първи курс :D * Защото математиката..еми там е ситуацията е по-интересна.
А иначе @lady__bird да , все пак няма кой да научи вместо теб :D Но има и такива,които просто си взимат изпитите,просто завършват и дотам,има и такива,които работят вече и смятат, че не им е особено важно да си вземат изпитите...то всичко зависи от човека с какво иска да се занимава.
Аватар
vilitsaneva
В началото бе словото

Мнение от vilitsaneva »

Ето ги минималните балове от миналата година - първо класиране

специалност Информатика
Жени 16.80
Мъже 17.42

специалност Информационни системи
Жени 17.58
Мъже 18.10

специалност Компютърни науки
Жени 18.73
Мъже 19.50

специалност Математика
Жени 15.60
Мъже 17.04

специалност Математика и информатика
редовно Жени 18.12
Мъже 21.96
задочно Жени 13.40
Мъже 16.84

специалност Приложна математика
Жени 15.95
Мъже 19.20

специалност Софтуерно инженерство
Жени 18.75
Мъже 19.40

специалност Статистика
Жени 16.84
Мъже 21.16
simeontashev
В началото бе словото

Мнение от simeontashev »

вземайки предвид редовния изпит, 21.30 за СИ?
Аватар
vilitsaneva
В началото бе словото

Мнение от vilitsaneva »

Никой не може да ти каже със сигурност дали ще ти стигне този бал или не. Всичко зависи от това колко добре хората са се представили на изпитите тази година. Принципно, колкото по-лесни са били задачите, толкова повече хора ще са ги решили и минималните балове съответно скачат. Но 21,30 за СИ, въобще за която и да е специалност, би трябвало да ти стигне. :]]
simeontashev
В началото бе словото

Мнение от simeontashev »

мерси! Ще видим какви са резултатите от редовната сесия, пък дано да ми стигне!
Аватар
lamptz
В началото бе словото

Мнение от lamptz »

Искам да попитам след като направиш регистрация и полълниш електроно желанията си, можеш да отидеш да ги валидираш и в някои от центровете за прием на кандидатстудентски документи, нали така?
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”