~Suzie написа:ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
6.00 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
кхъм, казах ти
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
~Suzie написа:ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
6.00 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annie Potter написа:Такаааа... 5.00 на писмения и 5.00 на устния- явно ми върви на петици![]()
Имам ли шанс за ВО? Въпросът може да прозвучи тъпо, но съм в такъв шок в момента, че... супер много се притесних на изпита и мислех, че са ми написали 2, сега не мога да повярвам.
voin написа:Annie Potter написа:Такаааа... 5.00 на писмения и 5.00 на устния- явно ми върви на петици![]()
Имам ли шанс за ВО? Въпросът може да прозвучи тъпо, но съм в такъв шок в момента, че... супер много се притесних на изпита и мислех, че са ми написали 2, сега не мога да повярвам.
категорично, да!
бъди спокойна и ако не стане на 1во, не се отказвай.. за 2ро ти стига напълно, но не мисля че ще ти се налага изобщоAnnie Potter написа:voin написа:Annie Potter написа:Такаааа... 5.00 на писмения и 5.00 на устния- явно ми върви на петици![]()
категорично, да!
Човек...обичам те!
Недей, запази си го за упашките в СУ.~Suzie написа:Аз мисля, че ще умра.
~Suzie написа:Аз мисля, че ще умра.
аз предлагам, за софиянци и за прииждащите насам.. още лятото да се виждаме, ако има желаниеpifiella написа:Никой няма да умира,на есен всички в пълен състав Ви искам!
И аз ги започвам!Дамянов написа:И нека сметките да започнат.. СЕГА!