[КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
muffin
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2

Мнение от muffin »

hallucinogenic написа:аз имах уникалният късмет да съм сред първите избрани и да не трябва да се варя като компот в продължение на пет часа. :D говорих за привързаността ми към чуждестранната литература - Фицджералд, Мураками, Стайнбек; обясних какво точно ми допада в техния стил, герои, атмосфера, философия .. продължих за протестите в България и Турция .. и така. "интервюто" по - скоро ми се стори като свободен разговор, на което се и надявах честно казано. комисията ми се стори готина, шегувахме се, смяхме се. абе като цяло най - много съжалявах за излишния стрес и притеснение. ще видим утре (предполагам) резултатите и вече ще сме наистина спокойни. айде, късмет на бъдещите журналисти. :D
Добре де, защо и при мен не беше така? Имам чувството, че продължи само 5 минути и си ме отрязаха като заговорих за книгите, които чета. Комисията и при мен беше готина, но по едно време се почувствах като мис Юта, ако някой се сеща за клипчето...
Аватар
hallucinogenic
В началото бе словото
Специалност: Журналистика

Мнение от hallucinogenic »

muffin написа:
hallucinogenic написа:аз имах уникалният късмет да съм сред първите избрани и да не трябва да се варя като компот в продължение на пет часа. :D говорих за привързаността ми към чуждестранната литература - Фицджералд, Мураками, Стайнбек; обясних какво точно ми допада в техния стил, герои, атмосфера, философия .. продължих за протестите в България и Турция .. и така. "интервюто" по - скоро ми се стори като свободен разговор, на което се и надявах честно казано. комисията ми се стори готина, шегувахме се, смяхме се. абе като цяло най - много съжалявах за излишния стрес и притеснение. ще видим утре (предполагам) резултатите и вече ще сме наистина спокойни. айде, късмет на бъдещите журналисти. :D
Добре де, защо и при мен не беше така? Имам чувството, че продължи само 5 минути и си ме отрязаха като заговорих за книгите, които чета. Комисията и при мен беше готина, но по едно време се почувствах като мис Юта, ако някой се сеща за клипчето...

въпросното клипче за мис Юта :lol:

мен ме прекъснаха 2-3 пъти докато говорех, но не толкова от отекчение, колкото за включване в дискусията. даже по едно време жената направи забележка на мъжа до нея, каза му да не ме прекъсва, само да слуша. :)
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише
Специалност: PR

Мнение от dismisstorka »

Synyster написа: -Второ- Сега като се зачетох в новата информация и начините за записване за класиране- за първа година ли се прави това с подаване на документи за класиране онлайн и има ли такива от вас, които ще го използват- чисто и просто за информация..
Първо, не се прави за първи път,
и
второ, това не е подаване на документи онлайн, а подреждане на желанията онлайн. Което не ви освобождава от разходка до Софийския за записване.
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Аватар
mstavrev
Пишете, о, братя

Мнение от mstavrev »

dismisstorka написа:
Synyster написа: -Второ- Сега като се зачетох в новата информация и начините за записване за класиране- за първа година ли се прави това с подаване на документи за класиране онлайн и има ли такива от вас, които ще го използват- чисто и просто за информация..
Първо, не се прави за първи път,
и
второ, това не е подаване на документи онлайн, а подреждане на желанията онлайн. Което не ви освобождава от разходка до Софийския за записване.
Напротив, не е мужно да ходиш до СУ, плащаъ онлайн чрез PP, слагаш снимка на дипломата си, подреждаж си желанията и всичко др. Разпитах подробно в СУ, а и то в сайта го пише там в новини където е втори начин, и да аз мисля да се възползвам, защото съм от Варна ппр :)
Това, което сме направили единствено за себе си, умира заедно с нас;
Това, което сме направили за другите и за света, остава завинаги.

http://vbox7.com/play:a50a7d1ad7
Atanasova
В началото бе словото

Мнение от Atanasova »

Би било хубаво .. на тази разходка вече да се видим някъде .. примерно.. :P
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Аз пък вече съм си преснимал дипломата и утре сутрин отивам до СУ. Да минават тея 3 седмици, че да сме си спокойни... :lol:
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
Аватар
mstavrev
Пишете, о, братя

Мнение от mstavrev »

И аз трябваше утре да го направя това, но нашите дипломи ще ги раздават чак на 27-ми, което е спр тъпо, писна ми от тези пътувания вече, но няма как щом е за добра кауза...

Аватар
KeepItClassy
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: първи

Мнение от KeepItClassy »

mstavrev написа:И аз трябваше утре да го направя това, но нашите дипломи ще ги раздават чак на 27-ми, което е спр тъпо, писна ми от тези пътувания вече, но няма как щом е за добра кауза...
И аз съм в същото положение, и като човек пътуващ от Бургас те разбирам много добре.. Добре че е интернет записването, защото наистина не знам как щях да бия още минимум 12 часа път, за тази добра кауза :)
Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on.
Аватар
mstavrev
Пишете, о, братя

Мнение от mstavrev »

KeepItClassy написа:
mstavrev написа:И аз трябваше утре да го направя това, но нашите дипломи ще ги раздават чак на 27-ми, което е спр тъпо, писна ми от тези пътувания вече, но няма как щом е за добра кауза...
И аз съм в същото положение, и като човек пътуващ от Бургас те разбирам много добре.. Добре че е интернет записването, защото наистина не знам как щях да бия още минимум 12 часа път, за тази добра кауза :)
Хах да...ее има и човек в моето положение хаха

Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише
Специалност: PR

Мнение от dismisstorka »

Не знам, може и да бъркам. Миналата година мисля, че така и не им проработи системата за електронно разплащане. :)
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Аватар
mstavrev
Пишете, о, братя

Мнение от mstavrev »

Е то я има ама...нз защо и на мен ми се струва, че няма да проработи хаха

trichkova
От дъжд на вятър
Специалност: журналистика

Мнение от trichkova »

Synyster написа:
mstavrev написа:
Atanasova написа:Ох аз пък на изпита не можах да позная никой от вас ( с изключение на Ставрев може би) :д ..и вече издивявам за теези резултати ;хх
И аз никой не познах, мен ме позна 1 момиче и дойде при мен хах
Виновна! :D Аз бях..
И имам два въпроса:
-Първо- Някой падна ли се в 8ма комисия?
и
-Второ- Сега като се зачетох в новата информация и начините за записване за класиране- за първа година ли се прави това с подаване на документи за класиране онлайн и има ли такива от вас, които ще го използват- чисто и просто за информация..

аззз бях в 8мааа!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Още никой не е изплакал от първа комисия, така като гледам. :scratch:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
tamarsaaD
В началото бе словото

Мнение от tamarsaaD »

Олеле, аз бях при 1-ва комисия.. Лоши ли са :( едната жена ми изглеждаше мн намръщена и 2 неща не можах да и кажа и тя директно си ми каза НЕ !! Ина4е като и казах за книгиите на Петър Дънов и се усмихна като че ли. Дано не режат много .. :(
Аватар
mstavrev
Пишете, о, братя

Мнение от mstavrev »

Аз бях в първата по ред на етажа на 65 зала, където ни събраха всички, та нз кой номер се води тази комисия. Едната жена беше мургава и леко намръщена хах

Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”