[КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
moniiiii
От дъжд на вятър
Специалност: ВО
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2

Мнение от moniiiii »

Aami bqh vzela 2 litra voda, polovinata ot koqqto na led I mi tejeshhe,a ne izpih nishto, za da ne mi se xodi do wc I da si izpusna imeto... imah nadejda che kato sednanapyrviq red she ima vreme togava da otida,nooo ti me otrqza... mnogo gadno za tvoqta bolest, lekuvai se stiktno naistina, che moje mnogo da se uslojni I da se protochi. I ot zanimavane s nas ostavva li vreme da uchish za izpitaa?.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Тя вече се усложни доста, но така става понякога. А аз по принцип съм предразположена към белодробни болести и хем се пазя, хем се лекувам стриктно (баща ми е лекар с такава специалност), хем пак ме пипват и все минават тежко, мама им.
А за изпита... оф... донякъде съм готова, ама в момента и без това нито имам сили да уча, нито желание. Отврат.

Сега като каза за тоалетната, да - помня, че разменихме две думи, но бяхте толкова хора, че нямаше как да се сетя за какво са били. Така отрязах бая народ, всъщност.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

Търговец,Търговец... :| Вече по-добре да не пожелавам бързо оздравяване,че ефектът май е обратен. :?

Имам обръщение към някои от потребителите и с максимално укорителен тон ви казвам,че сте големи шматки! :mrgreen: Оценките ви НЕ трябва по никакъв начин да влияят на подредените от вас специалности. Това може да стане само,ако сте скъсани и на 100% отпадате от съответната специалност. Съвсем не съм първият или единственият,който го казва,отвсякъде ви се обяснява,че специалностите се подреждат спрямо това кое най-много искате да учите,а НЕ по това къде е най-вероятно да ви приемат. Това е логиката на тези списъци с желания - ако отпаднеш от най-важното за теб място,да отидеш на резервен вариант,който все пак те устройва. Не правете грешката при малко по-слаба оценка на някой изпит да пращате любимите си специалности назад,ще вземе да ви стигне балът и ще си биете главата о стената!

И последно - в неделя не вярвам да качват каквото и да било,чакаме за утре.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аватар
mstavrev
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика

Мнение от mstavrev »

Надежден Случай написа:Търговец,Търговец... :| Вече по-добре да не пожелавам бързо оздравяване,че ефектът май е обратен. :?

Имам обръщение към някои от потребителите и с максимално укорителен тон ви казвам,че сте големи шматки! :mrgreen: Оценките ви НЕ трябва по никакъв начин да влияят на подредените от вас специалности. Това може да стане само,ако сте скъсани и на 100% отпадате от съответната специалност. Съвсем не съм първият или единственият,който го казва,отвсякъде ви се обяснява,че специалностите се подреждат спрямо това кое най-много искате да учите,а НЕ по това къде е най-вероятно да ви приемат. Това е логиката на тези списъци с желания - ако отпаднеш от най-важното за теб място,да отидеш на резервен вариант,който все пак те устройва. Не правете грешката при малко по-слаба оценка на някой изпит да пращате любимите си специалности назад,ще вземе да ви стигне балът и ще си биете главата о стената!

И последно - в неделя не вярвам да качват каквото и да било,чакаме за утре.
А ако на 1-во класиране ме приемат ВО,а аз искам журналистика и подам документи за 2-ро, губя ли си мястото и за ВО дето са ме приели на 1-во класиране.Този въпрос ме мъчи от известно време...хах
Това, което сме направили единствено за себе си, умира заедно с нас;
Това, което сме направили за другите и за света, остава завинаги.

http://vbox7.com/play:a50a7d1ad7
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

То само с питане не става,трябва и четене. Няколко теми по-нагоре е обяснено,но тъй като очевидно не смяташ за нужно да правиш подобни усилия,направо те препращам - http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 68&t=12353.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аватар
mstavrev
Пишете, о, братя

Мнение от mstavrev »

Бих си направил усилие, но в момента съм от телефона...иначе благодаря за изчерпателния отговор :)

moniiiii
От дъжд на вятър
Специалност: ВО

Мнение от moniiiii »

Tyrgoveec, q za razseivane obqsni zashto tochno "tyrgovecyt na kristal"
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ами, както вчера обяснявах пред вратата на първа комисия (очевидно на Пифиела), където едно момиче си беше оставило книга на Коелю, аз тоя човек не мога да го понасям. Честно. Дразни ме псевдопророческата поза, която е заел; дразни ме това, че се опитва да превежда Библията, създавайки разни съвременни и лесносмилаеми притчи, и като цяло ме дразни фактът, че пише според търсенето. Което пък, разбира се, го прави толкова успешен.

Обаче, както казах също там, имам един любим герой от негова книга, който ми е толкова любим и толкова близък, че преди 8 години, когато трябваше да си избирам ник (да, вижте ми датата на регистрация), беше някак неизбежно да се сетя за него, предвид факта, че тогава се асоциирах на 100% с тоя образ. Сега процентите са по-малко, но продължавам да мисля, че животът ми неусетно следва философията, въплътена в него. И този герой се казва Търговецът на кристал, и се появява в едва десетина странички на "Алхимикът". Ето ви линк:
http://chitanka.info/text/2023-alhimikyt
Намирате си с Ctrl.+F къде се споменава за пръв път Търговецът на кристал и четете надолу. Има и малко в следващата част, към която има линк в края на текста.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
silvinka
В началото бе словото
Специалност: Журналистика и Връзки с обществеността

Мнение от silvinka »

Край ! Напълно отчаяна съм ... резултати сигурно чак утре :( :( :(
"Такъв е животът:можеш да се превърнеш в ангел, глупак или престъпник -и никой няма разбере това.Но ако ти липсва едно копче,всички ще забележат."
Аватар
mstavrev
Пишете, о, братя

Мнение от mstavrev »

silvinka написа:Край ! Напълно отчаяна съм ... резултати сигурно чак утре :( :( :(
100 %, и аз така мисля за голямо съжаление...хах

Atanasova
В началото бе словото

Мнение от Atanasova »

Ох аз пък на изпита не можах да позная никой от вас ( с изключение на Ставрев може би) :д ..и вече издивявам за теези резултати ;хх
Аватар
mstavrev
Пишете, о, братя

Мнение от mstavrev »

Atanasova написа:Ох аз пък на изпита не можах да позная никой от вас ( с изключение на Ставрев може би) :д ..и вече издивявам за теези резултати ;хх
И аз никой не познах, мен ме позна 1 момиче и дойде при мен хах

Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Абе, човек, с тебе ли си говорихме за Словения пред вратата на комисията, докато чакаше? Че бях слязла да си взема нещо от машината и се заговорих с квесторите на първия етаж: имаше едно момче със сива тениска и тъмен панталон (май), та аз като обяснявах, че за мен Хърватска и Чехия са цивилизованите държави най-близо до България, момчето се намеси и ме пита за Словения, каза, че е бил на състезание там, занимавал се с плуване. Нещо такова беше, но доста си поговорихме.
Горе-долу беше по времето, когато си минал ти, отговаря на описанието ти и като че ли приличаше на тебе.
Ти при коя комисия беше, всъщност?
В края на ноември
Аватар
hallucinogenic
В началото бе словото

Мнение от hallucinogenic »

аз имах уникалният късмет да съм сред първите избрани и да не трябва да се варя като компот в продължение на пет часа. :D говорих за привързаността ми към чуждестранната литература - Фицджералд, Мураками, Стайнбек; обясних какво точно ми допада в техния стил, герои, атмосфера, философия .. продължих за протестите в България и Турция .. и така. "интервюто" по - скоро ми се стори като свободен разговор, на което се и надявах честно казано. комисията ми се стори готина, шегувахме се, смяхме се. абе като цяло най - много съжалявах за излишния стрес и притеснение. ще видим утре (предполагам) резултатите и вече ще сме наистина спокойни. айде, късмет на бъдещите журналисти. :D
Аватар
Synyster
В началото бе словото

Мнение от Synyster »

mstavrev написа:
Atanasova написа:Ох аз пък на изпита не можах да позная никой от вас ( с изключение на Ставрев може би) :д ..и вече издивявам за теези резултати ;хх
И аз никой не познах, мен ме позна 1 момиче и дойде при мен хах
Виновна! :D Аз бях..
И имам два въпроса:
-Първо- Някой падна ли се в 8ма комисия?
и
-Второ- Сега като се зачетох в новата информация и начините за записване за класиране- за първа година ли се прави това с подаване на документи за класиране онлайн и има ли такива от вас, които ще го използват- чисто и просто за информация..
And I keep finding beauty in the most f*cked up things...
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”