[КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
moniiiii
От дъжд на вятър
Специалност: ВО
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2

Мнение от moniiiii »

Естествено, че трябва да знаеш, за да можеш да си подредиш разумно специалностите. Ако си скъсан на устния и напишеш първите 6 специалности да са ти Ж, ВО, КН - съответно редовно и задочно, а на следващите места специалности с друг изпит или матура, дали ще има шанс да влезеш по 7-мо или 8-мо желание...

Габи, благодаря значи за комплимента. Тя косата ми беше доста по-дълга и като се донакъдри с пяна ставаше симпатична, сега не съобразих, че на по-късата коса трябва по-малко пяна и тя стана на клечки, но до 1 часа вече на нищо не приличаше :lol: :lol: :lol:
Аватар
mstavrev
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика

Мнение от mstavrev »

Явно ще стреляме в тъмното хах и каквото стане
Това, което сме направили единствено за себе си, умира заедно с нас;
Това, което сме направили за другите и за света, остава завинаги.

http://vbox7.com/play:a50a7d1ad7
Аватар
Дамянов
В началото бе словото
Специалност: Социална Педагогика
Курс: първи

Мнение от Дамянов »

Защо се затормозявате толкова? Вариант в който те няма да излезат - няма, запълнете си времето с нещо приятно и разсейващо и не му мислете толкова, минало е вече. До колкото знам тази година всички сборно сме по-малко от миналата, следователно по-бързо ще излезат :)
"Look, if you had one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted. one moment
Would you capture it or just let it slip
?"
- М
Аватар
mstavrev
Пишете, о, братя

Мнение от mstavrev »

А не знам, какъв беше проблема, че не ни ги казаха още вчера там на място, след като ни изпитаха...но както и да е :П
Това, което сме направили единствено за себе си, умира заедно с нас;
Това, което сме направили за другите и за света, остава завинаги.

http://vbox7.com/play:a50a7d1ad7
trichkova
От дъжд на вятър
Специалност: журналистика

Мнение от trichkova »

moniiiii написа:Естествено, че трябва да знаеш, за да можеш да си подредиш разумно специалностите. Ако си скъсан на устния и напишеш първите 6 специалности да са ти Ж, ВО, КН - съответно редовно и задочно, а на следващите места специалности с друг изпит или матура, дали ще има шанс да влезеш по 7-мо или 8-мо желание...

Габи, благодаря значи за комплимента. Тя косата ми беше доста по-дълга и като се донакъдри с пяна ставаше симпатична, сега не съобразих, че на по-късата коса трябва по-малко пяна и тя стана на клечки, но до 1 часа вече на нищо не приличаше :lol: :lol: :lol:
Monii разбира се, че ще те приемат по 7мо или 8мо желание. Приемат те първото нещо, за което имаш необходимите оценки. Независимо дали е 1во 5то или 30то желание. ..
Аватар
silvinka
В началото бе словото
Специалност: Журналистика и Връзки с обществеността

Мнение от silvinka »

Но миналата година резултатите от устния са излезли още в същия ден ! Така ,че не вярвам нас да ни бавят и да ни карат да "стреляме в тъмното" ! Така или иначе тези оценки са написани още вчера , няма проверки , няма лутане ... просто трабва малко време , за да ги качи някой !
"Такъв е животът:можеш да се превърнеш в ангел, глупак или престъпник -и никой няма разбере това.Но ако ти липсва едно копче,всички ще забележат."
Аватар
Monax
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от Monax »

Мен ме съмнява този някой да ги качи в неделя. :D
Вчера като излязох от изпита, попитах две дами кога можем да очакваме резултати. Казаха ми "Понеделник, защото бла-бла, протоколи." Като чух понеделник, не си направих труда да запомня какво точно ми казват, пък и бях толкова щастлив, че всичко е приключило, че не ми се мислеше за нищо.
Аватар
trayanam
В началото бе словото

Мнение от trayanam »

trichkova написа:Хора, това, че от утре започва подаването на документи НЕ означава, че оценките ще излязат днес. Днес има и изпит по математика, а да не говорим, че има изпити и другата седмица, техните резултати кога ще излязат? Просто си мисля, че няма връзка между двете неща. Едва ли оценките ще променят начина на подреждане на специалностите ни. Всеки си пише каквото и където иска, пък дали ще е по първо, второ или пето желание е друг въпрос.
Взе ми думите от устата.. :D
trichkova
От дъжд на вятър
Специалност: журналистика

Мнение от trichkova »

moniiiii написа:Естествено, че трябва да знаеш, за да можеш да си подредиш разумно специалностите. Ако си скъсан на устния и напишеш първите 6 специалности да са ти Ж, ВО, КН - съответно редовно и задочно, а на следващите места специалности с друг изпит или матура, дали ще има шанс да влезеш по 7-мо или 8-мо желание...

Monii разбира се, че ще те приемат по 7мо или 8мо желание. Приемат те първото нещо, за което имаш необходимите оценки. Независимо дали е 1во 5то или 30то желание. ..
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Две неща от мене.

Първо, ако сте били сред хората, които ме питаха по време на изпита кога да чакат оценки и аз съм им казала много уверено "Днес или утре", дължа ви голямо извинение. Отговорих ви на база на собствения си опит и на практиката от миналите години, но съвсем не съобразих, че изпитът ви е в съботен ден. Така че да, без да имам вътрешна информация (ние наистина сме просто квестори), възможно е да излязат и утре, така е.

Второ, Мони, аз се сетих коя беше ти! Като седна на първия ред, си тръшна чантата пред тебе и изпуфтя много недоволно. Нещо разправяше: "Ми то..." (ама не помня какво беше). Но косата ти наистина е хубава, сега по описанието й те познах - направи ми впечатление още вчера.

Трето (оп, те станаха 3), Ставрев, няма как да ви кажат оценките на момента, защото всеки преподавател си пише оценка за себе си и бележки, които после може да имат нужда да обсъдят и т.н.т. Т.е. и да сте видяли цифричка в някоя тетрадка пред изпитващите, тази цифричка не е окончателна, докато не се съгласува с останалите от комисията и не се нанесе в протокола.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Synyster
В началото бе словото

Мнение от Synyster »

Когато се регистрираме за класиране на online.uni-sofia.bg има ли нужда да се разкарваме до университета и да подаваме други документи ?
And I keep finding beauty in the most f*cked up things...
Аватар
~Suzie
Пишете, о, братя
Курс: първи

Мнение от ~Suzie »

Аз пък да си кажа, че сънувах един от изпитващите ме :mrgreen:
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."

John Green
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

Synyster написа:Когато се регистрираме за класиране на online.uni-sofia.bg има ли нужда да се разкарваме до университета и да подаваме други документи ?
Тук е описано всичко - http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/n ... niversitet
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
moniiiii
От дъжд на вятър
Специалност: ВО

Мнение от moniiiii »

A ne pomnq da sym tryshkala,nai veroqtno e bilo torbata s vodite,zashtoto bqh mnogo shtastliva che mi e doshyl reda. Ssssoorrry za latinicata, obache sym na tableta I vse oshte ne znam kak da si instaliram bg bukvichki, uj teglq ot prilojeniq,ama...indianska rabota. :)))
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

То беше някаква найлонова торба, доколкото помня - непрозрачна, щото не помня да съм видяла вода вътре. Ама я шибна хубаво със засилка отгоре на чина. Абсолютно сигурна съм, че беше ти: описанието съвпада напълно - преди това седеше в средата на залата (точно до пътеката) някъде на 4-5-6-7 ред.

А аз да ви се похваля - с пневмония съм, днес ми я потвърдиха. Искаха да ме вкарват в болница на системи и прочее, ама имам важен изпит след 5 дни, та сключих сделка да изпълнявам много съвестно всичко, което ми кажат, само и само да ме оставят още 5 дни "навън". Пък дано се размине altogether, де...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”