[КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2

Мнение от pifiella »

Аз не проверявам,защото съм на 100% сигурна,че в мига,в който излезнат вече ще има коментари тук.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Никита
В началото бе словото

Мнение от Никита »

слетобед ще ги пуснат :)
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

moniiiii написа:Бях седнала на лявата редичка, 4 ред - червена риза, черен панталон, черна коса къдрева...:?
Видях те и виках на момичето до мен - "Леле,виж каква коса!" :mrgreen:
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Аватар
mstavrev
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика

Мнение от mstavrev »

pifiella написа:Аз не проверявам,защото съм на 100% сигурна,че в мига,в който излезнат вече ще има коментари тук.
Права си...хах
Това, което сме направили единствено за себе си, умира заедно с нас;
Това, което сме направили за другите и за света, остава завинаги.

http://vbox7.com/play:a50a7d1ad7
Аватар
silvinka
В началото бе словото
Специалност: Журналистика и Връзки с обществеността

Мнение от silvinka »

moniiiii написа:Мне, не съм за спортна журналистика. Честно казано, още не знам за какво съм. Бях седнала на лявата редичка, 4 ред - червена риза, черен панталон, черна коса къдрева... Палачинки...нещо по-мързеливо :?
Хм , аз бях толкова напрегната ,че не съм забелязала особено хората около мен ... Мързеливо - нещо сандвичи тогава , не знам ... абе я отскочи до магазина :)
"Такъв е животът:можеш да се превърнеш в ангел, глупак или престъпник -и никой няма разбере това.Но ако ти липсва едно копче,всички ще забележат."
Аватар
silvinka
В началото бе словото
Специалност: Журналистика и Връзки с обществеността

Мнение от silvinka »

На 24 юни 2013 г. в 8.30 часа стартира електронният прием на документи за класиране на кандидат-студентите за учебната 2013/2014 г. в Софийския университет „Св. Кл. Охридски“. На адрес https://online.uni-sofia.bg до 17.30 ч. на 6 юли 2013 г.
Това намерих в новините на сайта , което означава ,че щом утре сутринта стартира електронния прием, до днес вечерта трябва да знаем оценката си ! :wink:
"Такъв е животът:можеш да се превърнеш в ангел, глупак или престъпник -и никой няма разбере това.Но ако ти липсва едно копче,всички ще забележат."
Аватар
mstavrev
Пишете, о, братя

Мнение от mstavrev »

silvinka написа:На 24 юни 2013 г. в 8.30 часа стартира електронният прием на документи за класиране на кандидат-студентите за учебната 2013/2014 г. в Софийския университет „Св. Кл. Охридски“. На адрес https://online.uni-sofia.bg до 17.30 ч. на 6 юли 2013 г.
Това намерих в новините на сайта , което означава ,че щом утре сутринта стартира електронния прием, до днес вечерта трябва да знаем оценката си ! :wink:
Мхм, цух, че мйиналата или по-миналата год, не съм сиг, са ги качвали още вечерта след изпита. Та да се надяваме нашите днес :)

moniiiii
От дъжд на вятър
Специалност: ВО

Мнение от moniiiii »

Габи, косата ми беше в особено гадно състояние, сигурна ли си, че става дума за мен ?
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

moniiiii написа:Габи, косата ми беше в особено гадно състояние, сигурна ли си, че става дума за мен ?
Къдрици много хубаво завити,средна дължина :lol:
Audrey Hepburn
trichkova
От дъжд на вятър
Специалност: журналистика

Мнение от trichkova »

Хора, това, че от утре започва подаването на документи НЕ означава, че оценките ще излязат днес. Днес има и изпит по математика, а да не говорим, че има изпити и другата седмица, техните резултати кога ще излязат? Просто си мисля, че няма връзка между двете неща. Едва ли оценките ще променят начина на подреждане на специалностите ни. Всеки си пише каквото и където иска, пък дали ще е по първо, второ или пето желание е друг въпрос.
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

trichkova написа: Едва ли оценките ще променят начина на подреждане на специалностите ни.
На мен ще ми го променят.
Audrey Hepburn
Аватар
mstavrev
Пишете, о, братя

Мнение от mstavrev »

trichkova написа:Хора, това, че от утре започва подаването на документи НЕ означава, че оценките ще излязат днес. Днес има и изпит по математика, а да не говорим, че има изпити и другата седмица, техните резултати кога ще излязат? Просто си мисля, че няма връзка между двете неща. Едва ли оценките ще променят начина на подреждане на специалностите ни. Всеки си пише каквото и където иска, пък дали ще е по първо, второ или пето желание е друг въпрос.
Нали трябва да си знаеш оценката и дали си взел изпита, за да идеш на класираине, поправи ме ако греша :)

kittyondrugz
Пишете, о, братя
Специалност: Психология
Курс: първи

Мнение от kittyondrugz »

Ми не,и миналата година не се знаеха в срока за подаване на документи всички оценки,но 2-3 дни преди класирането всичко трябва да е излязло,за да те класират :)
Психология,първи курс.
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

mstavrev написа:Нали трябва да си знаеш оценката и дали си взел изпита, за да идеш на класираине, поправи ме ако греша :)
Абе,молим ти са,аз ще хвърлям боб,за да видя дали изобщо мога да кандидатсвам във ФЖМК,аха! :mrgreen:
Audrey Hepburn
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

silvinka написа:На 24 юни 2013 г. в 8.30 часа стартира електронният прием на документи за класиране на кандидат-студентите за учебната 2013/2014 г. в Софийския университет „Св. Кл. Охридски“. На адрес https://online.uni-sofia.bg до 17.30 ч. на 6 юли 2013 г.
Минали години редовните изпити бяха през юли. Подаваха се документи за класиране 2-3 седмици преди да ти е минал изпитът. Разберете, че едното няма отношение към другото. Ако те скъсат, гориш с 30 лв. и това е. Най-вероятно точно заради това системата е направена по този начин. Ако си си разбрал оценките, може да не искаш да участваш в класиранията и по този начин не плащаш тези пари, което е лошо за университета. Гадно е, но с този бюджет за образование, всички се опитват да свържат 2-та края някак. Късметлии сме, че тази година сесията е изместена по-рано и повечето хора си знаят оценките. Предишни пъти беше стрелба в тъмното...
Последно промяна от Mondscreen на 23 Юни 2013, 10:11, променено общо 1 път.
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”