Милите, не им завиждам. Интересното е, че не съм ги видяла, но предполагам защото бях зашеметена от момичетата, които бяха тръгнали за плаж. Имаше една със супер изрязан потник и с бански под него, а на две им видях неща, които не искахmstavrev написа:Верно имаше хора с пуловери..още им се чудя хаха...
[КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- skitnica
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2
-
kittyondrugz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Психология
- Курс: първи
- pifiella
- Пишете, о, братя
Е сега,всеки сам си преценява 
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
-
Danielle_Knowles
- В началото бе словото
Мен пък веднага ме попитаха дали ходя на протестите; защо ходя; съответно се започна тема за Пеевски... Аз казах, че в началото съм отишла, защото не съм сметнала за редно да назначат толкова млад човек, без нужния стаж... че и да променят 2 закона заради него. Но след известно време съм осъзнала, че може би точно такъв тип човек ни е необходим, който да си има всичко и съответно да не е толкова лесно подкупен, но явно не е трябвало да е точно той, щом е предизвикал такива размирици. После ме питаха за протестите в Чужбина и имат ли общо с Б-я. Аз започнах с въведение: " Всички знаем, че ни заляха две вълни от протестиращи тази година и то в рамките на 5 месеца. Протестите през зимата бяха доста хаотични, без организация и по мое лично мнение повечето участващи не знаеха за какво са там. Докато сегашните протести са организирани, с конкретен маршрут, без ясно отличени лидери, които да се стремят да контролират останалите и следователно по-мирни. До голяма степен мисля, че това е вдъхновено от размириците в
Турция, макар че по причини коренно се различават от нашите. Там всичко е започнало от негодуване срещу застрояването на парка Гези, но ескалира на по-високо ниво- срещу методите на управляване. Сещам се веднага и за протестите в Бразилия. Те имат по-малко допирни точки с нашите митинги. Единственото сходство е това, че и те са започнали от конкретно събитие- увеличението на цените за използване на градски транспосрт, но са прераснали в протести за борба с корупцията, както у нас."
После ме питаха защо искам да съм жуурналист и как мисля да се развивам след като завърша. Казах, че съм завършила НТБГ, но в последствие съм разбрала, че искам да се занимавам с професия, която да набляга на общуването с хора и затова съм се насочила като първо желание - Връзки с обществеността. Журналистиката ще ми е второ желание, защото много обичам да пиша и то по актуални въпроси, но все още не съм се ошлайфала достатъчно, защото не мога да се абстрахирам от личната си позиция. А смятам, че истинският журналист е именно обективният. Те ме обориха като ми казаха, че зависи какво пишеш. И аз казах ''И все пак смятам, че това е едно от най-ценните качества на журналиста- когато е необходими да съумее да се абстрахира от личното си мнение.
Казаха ми да говоря за втория въпрос и аз започнах " Когато прочетох въпроса " Какво четем", не можах да не се сетя първо за ''Какво учим". Именно това какво изучаваме в училище определя това какво ще четем и занапред ( като имах намерение да говоря за това, че искат да махнат някои произведения от изучаваните),но ме прекъснаха и казаха че искат да разберат аз какво конкретно чета и започнах с любимите си автори на статии : Любослава Русева, Иво Христов, Петър Волгин. Питаха ме коя е последната книга прочетена. Казах "Портокал с часовников механизъм" и ме попитааха за автора. Не се сетих. Питаха ме на Волгин какво съм чела. Казах, че само статии негови съм чела и съм го слушала по радиото. И това беше.
Максимум 7 минути да съм стояла
П.П. Като ме попитаха каква ми оценката на писмения и аз засрамено казах 4,13.... те казаха "Доста силна оценка" ПО ДЯВОЛИТЕ! Бях готова да споря с тях, но реших да се направя, че не съм го чула.
Турция, макар че по причини коренно се различават от нашите. Там всичко е започнало от негодуване срещу застрояването на парка Гези, но ескалира на по-високо ниво- срещу методите на управляване. Сещам се веднага и за протестите в Бразилия. Те имат по-малко допирни точки с нашите митинги. Единственото сходство е това, че и те са започнали от конкретно събитие- увеличението на цените за използване на градски транспосрт, но са прераснали в протести за борба с корупцията, както у нас."
После ме питаха защо искам да съм жуурналист и как мисля да се развивам след като завърша. Казах, че съм завършила НТБГ, но в последствие съм разбрала, че искам да се занимавам с професия, която да набляга на общуването с хора и затова съм се насочила като първо желание - Връзки с обществеността. Журналистиката ще ми е второ желание, защото много обичам да пиша и то по актуални въпроси, но все още не съм се ошлайфала достатъчно, защото не мога да се абстрахирам от личната си позиция. А смятам, че истинският журналист е именно обективният. Те ме обориха като ми казаха, че зависи какво пишеш. И аз казах ''И все пак смятам, че това е едно от най-ценните качества на журналиста- когато е необходими да съумее да се абстрахира от личното си мнение.
Казаха ми да говоря за втория въпрос и аз започнах " Когато прочетох въпроса " Какво четем", не можах да не се сетя първо за ''Какво учим". Именно това какво изучаваме в училище определя това какво ще четем и занапред ( като имах намерение да говоря за това, че искат да махнат някои произведения от изучаваните),но ме прекъснаха и казаха че искат да разберат аз какво конкретно чета и започнах с любимите си автори на статии : Любослава Русева, Иво Христов, Петър Волгин. Питаха ме коя е последната книга прочетена. Казах "Портокал с часовников механизъм" и ме попитааха за автора. Не се сетих. Питаха ме на Волгин какво съм чела. Казах, че само статии негови съм чела и съм го слушала по радиото. И това беше.
Максимум 7 минути да съм стояла
П.П. Като ме попитаха каква ми оценката на писмения и аз засрамено казах 4,13.... те казаха "Доста силна оценка" ПО ДЯВОЛИТЕ! Бях готова да споря с тях, но реших да се направя, че не съм го чула.
- pifiella
- Пишете, о, братя
А миналата година в колко часа ги качиха,някакви спомени?
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
- skitnica
- В началото бе словото
На 2рия ден след изпита към обядpifiella написа:А миналата година в колко часа ги качиха,някакви спомени?
- silvinka
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика и Връзки с обществеността
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/
Еее , аз си мислех ,че съм единствената ... от СОУЧЕ " Св. Паисий Хилендарски" съм .. а ти ? Явно си се справил/а добре , щом са ти казали товаmuffin написа:Ееее що не каза, че си от Дупница? И аз съм от там, щяхме да сме си компанияsilvinka написа:Очудвам се как все още никой не е дал коментар след изпита ... Къде сте съфорумци ?? Още ли ви мъчат с чакане ? Аз даже в Дупница се прибрахОт кое училище си, че направо е срамота?
Колкото до изпита, мисля, че бях в 7 комисия, не съм сигурна. Оплетох се феноменално, като се сетя и ми прилошава. Но пък накрая ме питаха колко имам на писмения и казаха, че с оценката, дето ще ми я напишат, най-вероятно ще се видим октомври. Това леко ме успокоява, но пак ми е притеснено.
"Такъв е животът:можеш да се превърнеш в ангел, глупак или престъпник -и никой няма разбере това.Но ако ти липсва едно копче,всички ще забележат."
-
muffin
- В началото бе словото
Аз съм от гимназията "Христо Ботев". И аз си мислех, че съм самичка. Може да се видим да си поговоримsilvinka написа:Еее , аз си мислех ,че съм единствената ... от СОУЧЕ " Св. Паисий Хилендарски" съм .. а ти ? Явно си се справил/а добре , щом са ти казали товаmuffin написа:Ееее що не каза, че си от Дупница? И аз съм от там, щяхме да сме си компанияsilvinka написа:Очудвам се как все още никой не е дал коментар след изпита ... Къде сте съфорумци ?? Още ли ви мъчат с чакане ? Аз даже в Дупница се прибрахОт кое училище си, че направо е срамота?
Колкото до изпита, мисля, че бях в 7 комисия, не съм сигурна. Оплетох се феноменално, като се сетя и ми прилошава. Но пък накрая ме питаха колко имам на писмения и казаха, че с оценката, дето ще ми я напишат, най-вероятно ще се видим октомври. Това леко ме успокоява, но пак ми е притеснено.
- trayanam
- В началото бе словото
Хора, чудя се дали 9ч. не е вече малко късно за пускане на оценки...може би трябва да ги чакаме утре... 
- pifiella
- Пишете, о, братя
Ми май даtrayanam написа:Хора, чудя се дали 9ч. не е вече малко късно за пускане на оценки...може би трябва да ги чакаме утре...
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
- mstavrev
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
Пфф...утре...хаха...
Това, което сме направили единствено за себе си, умира заедно с нас;
Това, което сме направили за другите и за света, остава завинаги.
http://vbox7.com/play:a50a7d1ad7
- silvinka
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика и Връзки с обществеността
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/
Е, НЕ !mstavrev написа:Пфф...утре...хаха...
"Такъв е животът:можеш да се превърнеш в ангел, глупак или престъпник -и никой няма разбере това.Но ако ти липсва едно копче,всички ще забележат."
- mstavrev
- Пишете, о, братя
хах да, на мен както днес не ми дремеше, ей сега вече тръпна в очакване хаха..изведнъж взе да ми пука хахsilvinka написа:Е, НЕ !mstavrev написа:Пфф...утре...хаха...Няма да се спи цяла нощ!
- skitnica
- В началото бе словото
- mstavrev
- Пишете, о, братя
Е нали тогава е вече подаването на документи за класиране, би трябвало до утре да ки качат, че да знаем к'во да правимskitnica написа:не вярвам утре да ги пуснат резултатите, все пак е неделя, а и те са хора. Предполагам, че в понеделник сутринта до към 11/12 ще ги имаме.