[КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
skitnica
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2

Мнение от skitnica »

mstavrev написа:Верно имаше хора с пуловери..още им се чудя хаха...
Милите, не им завиждам. Интересното е, че не съм ги видяла, но предполагам защото бях зашеметена от момичетата, които бяха тръгнали за плаж. Имаше една със супер изрязан потник и с бански под него, а на две им видях неща, които не исках :? .
kittyondrugz
Пишете, о, братя
Специалност: Психология
Курс: първи

Мнение от kittyondrugz »

Мда,и с плажни рокли имаше :)
Психология,първи курс.
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

Е сега,всеки сам си преценява :)
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Danielle_Knowles
В началото бе словото

Мнение от Danielle_Knowles »

Мен пък веднага ме попитаха дали ходя на протестите; защо ходя; съответно се започна тема за Пеевски... Аз казах, че в началото съм отишла, защото не съм сметнала за редно да назначат толкова млад човек, без нужния стаж... че и да променят 2 закона заради него. Но след известно време съм осъзнала, че може би точно такъв тип човек ни е необходим, който да си има всичко и съответно да не е толкова лесно подкупен, но явно не е трябвало да е точно той, щом е предизвикал такива размирици. После ме питаха за протестите в Чужбина и имат ли общо с Б-я. Аз започнах с въведение: " Всички знаем, че ни заляха две вълни от протестиращи тази година и то в рамките на 5 месеца. Протестите през зимата бяха доста хаотични, без организация и по мое лично мнение повечето участващи не знаеха за какво са там. Докато сегашните протести са организирани, с конкретен маршрут, без ясно отличени лидери, които да се стремят да контролират останалите и следователно по-мирни. До голяма степен мисля, че това е вдъхновено от размириците в
Турция, макар че по причини коренно се различават от нашите. Там всичко е започнало от негодуване срещу застрояването на парка Гези, но ескалира на по-високо ниво- срещу методите на управляване. Сещам се веднага и за протестите в Бразилия. Те имат по-малко допирни точки с нашите митинги. Единственото сходство е това, че и те са започнали от конкретно събитие- увеличението на цените за използване на градски транспосрт, но са прераснали в протести за борба с корупцията, както у нас."
После ме питаха защо искам да съм жуурналист и как мисля да се развивам след като завърша. Казах, че съм завършила НТБГ, но в последствие съм разбрала, че искам да се занимавам с професия, която да набляга на общуването с хора и затова съм се насочила като първо желание - Връзки с обществеността. Журналистиката ще ми е второ желание, защото много обичам да пиша и то по актуални въпроси, но все още не съм се ошлайфала достатъчно, защото не мога да се абстрахирам от личната си позиция. А смятам, че истинският журналист е именно обективният. Те ме обориха като ми казаха, че зависи какво пишеш. И аз казах ''И все пак смятам, че това е едно от най-ценните качества на журналиста- когато е необходими да съумее да се абстрахира от личното си мнение.
Казаха ми да говоря за втория въпрос и аз започнах " Когато прочетох въпроса " Какво четем", не можах да не се сетя първо за ''Какво учим". Именно това какво изучаваме в училище определя това какво ще четем и занапред ( като имах намерение да говоря за това, че искат да махнат някои произведения от изучаваните),но ме прекъснаха и казаха че искат да разберат аз какво конкретно чета и започнах с любимите си автори на статии : Любослава Русева, Иво Христов, Петър Волгин. Питаха ме коя е последната книга прочетена. Казах "Портокал с часовников механизъм" и ме попитааха за автора. Не се сетих. Питаха ме на Волгин какво съм чела. Казах, че само статии негови съм чела и съм го слушала по радиото. И това беше.
Максимум 7 минути да съм стояла
П.П. Като ме попитаха каква ми оценката на писмения и аз засрамено казах 4,13.... те казаха "Доста силна оценка" ПО ДЯВОЛИТЕ! Бях готова да споря с тях, но реших да се направя, че не съм го чула. :roll:
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

А миналата година в колко часа ги качиха,някакви спомени?
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Аватар
skitnica
В началото бе словото

Мнение от skitnica »

pifiella написа:А миналата година в колко часа ги качиха,някакви спомени?
На 2рия ден след изпита към обяд :) сношти точно заради това четох миналогодишната тема.
Аватар
silvinka
В началото бе словото
Специалност: Журналистика и Връзки с обществеността

Мнение от silvinka »

muffin написа:
silvinka написа:Очудвам се как все още никой не е дал коментар след изпита ... Къде сте съфорумци ?? Още ли ви мъчат с чакане ? Аз даже в Дупница се прибрах :lol:
Ееее що не каза, че си от Дупница? И аз съм от там, щяхме да сме си компания :) От кое училище си, че направо е срамота?

Колкото до изпита, мисля, че бях в 7 комисия, не съм сигурна. Оплетох се феноменално, като се сетя и ми прилошава. Но пък накрая ме питаха колко имам на писмения и казаха, че с оценката, дето ще ми я напишат, най-вероятно ще се видим октомври. Това леко ме успокоява, но пак ми е притеснено.
Еее , аз си мислех ,че съм единствената ... от СОУЧЕ " Св. Паисий Хилендарски" съм .. а ти ? Явно си се справил/а добре , щом са ти казали това :cheers:
"Такъв е животът:можеш да се превърнеш в ангел, глупак или престъпник -и никой няма разбере това.Но ако ти липсва едно копче,всички ще забележат."
muffin
В началото бе словото

Мнение от muffin »

silvinka написа:
muffin написа:
silvinka написа:Очудвам се как все още никой не е дал коментар след изпита ... Къде сте съфорумци ?? Още ли ви мъчат с чакане ? Аз даже в Дупница се прибрах :lol:
Ееее що не каза, че си от Дупница? И аз съм от там, щяхме да сме си компания :) От кое училище си, че направо е срамота?

Колкото до изпита, мисля, че бях в 7 комисия, не съм сигурна. Оплетох се феноменално, като се сетя и ми прилошава. Но пък накрая ме питаха колко имам на писмения и казаха, че с оценката, дето ще ми я напишат, най-вероятно ще се видим октомври. Това леко ме успокоява, но пак ми е притеснено.
Еее , аз си мислех ,че съм единствената ... от СОУЧЕ " Св. Паисий Хилендарски" съм .. а ти ? Явно си се справил/а добре , щом са ти казали това :cheers:
Аз съм от гимназията "Христо Ботев". И аз си мислех, че съм самичка. Може да се видим да си поговорим :)
Аватар
trayanam
В началото бе словото

Мнение от trayanam »

Хора, чудя се дали 9ч. не е вече малко късно за пускане на оценки...може би трябва да ги чакаме утре... :scratch:
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

trayanam написа:Хора, чудя се дали 9ч. не е вече малко късно за пускане на оценки...може би трябва да ги чакаме утре... :scratch:
Ми май да :(
Audrey Hepburn
Аватар
mstavrev
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика

Мнение от mstavrev »

Пфф...утре...хаха...
Това, което сме направили единствено за себе си, умира заедно с нас;
Това, което сме направили за другите и за света, остава завинаги.

http://vbox7.com/play:a50a7d1ad7
Аватар
silvinka
В началото бе словото
Специалност: Журналистика и Връзки с обществеността

Мнение от silvinka »

mstavrev написа:Пфф...утре...хаха...
Е, НЕ ! :!: Няма да се спи цяла нощ! :mrgreen:
"Такъв е животът:можеш да се превърнеш в ангел, глупак или престъпник -и никой няма разбере това.Но ако ти липсва едно копче,всички ще забележат."
Аватар
mstavrev
Пишете, о, братя

Мнение от mstavrev »

silvinka написа:
mstavrev написа:Пфф...утре...хаха...
Е, НЕ ! :!: Няма да се спи цяла нощ! :mrgreen:
хах да, на мен както днес не ми дремеше, ей сега вече тръпна в очакване хаха..изведнъж взе да ми пука хах

Аватар
skitnica
В началото бе словото

Мнение от skitnica »

:roll: не вярвам утре да ги пуснат резултатите, все пак е неделя, а и те са хора. Предполагам, че в понеделник сутринта до към 11/12 ще ги имаме.
Аватар
mstavrev
Пишете, о, братя

Мнение от mstavrev »

skitnica написа::roll: не вярвам утре да ги пуснат резултатите, все пак е неделя, а и те са хора. Предполагам, че в понеделник сутринта до към 11/12 ще ги имаме.
Е нали тогава е вече подаването на документи за класиране, би трябвало до утре да ки качат, че да знаем к'во да правим :)

Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”