[КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- mstavrev
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2
Добре беше, мисля, че всички имахме неточности хах ама това за президентите ми дойде от нището хах
Това, което сме направили единствено за себе си, умира заедно с нас;
Това, което сме направили за другите и за света, остава завинаги.
http://vbox7.com/play:a50a7d1ad7
- ~Suzie
- Пишете, о, братя
- Курс: първи
Мен ужасно ме е яд. Знаех си, че четвъртият е Жельо Желев, но не бях на 100% убедена и им казах, че не съм сигурна и че не ми се ще да кажа някоя глупост и затова предпочитам да си замълча... но пък реакцията им изобщо не беше отрицателна. Отговориха ми "Съвсем нормално е да не го знаеш, когато той беше на власт най - вероятно дори не си била замислена още", което в никакъв случай не ми е оправдание, но определено ме успокои (:
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
John Green
And this is your life."
John Green
- pifiella
- Пишете, о, братя
А аз при коя комисия бях?Не видях изобщоТърговецът на кристал написа:А ти при коя комисия беше, всъщност?
Иначе те всички комисии бяха готини, ама и да ви го бях казала (то май го и казах на едната партида от тия, дето чакаха на първата банка), нямаше да ми повярвате.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
- mstavrev
- Пишете, о, братя
Да и аз като им казах, че не го знам ми казаха, че е нормално. И даже ми казаха, че съм бил спокоен, а бях спр изнервен хаха
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
В коридора бяха първа, втора и трета, със сигурност не беше в първа, защото там отиде момичето с бялото, дето остана последна. Вероятно си била във втора, но не съм сигурна как бяха разположени комисиите там (или втора, или трета).
Сузи, нормално е да те успокоят - както казах на много от вас, не ядат хора. Нали, повечето...
Сузи, нормално е да те успокоят - както казах на много от вас, не ядат хора. Нали, повечето...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- trayanam
- В началото бе словото
На мен пък в главата ми излезе образът на Жельо Желев как пелтечи (преди време гледахме едно негово интервю в училище)
Дотук добре, ама като не мога да се сетя името му и казах, че не се сещам как се казва 
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Защо мен не ме питаха за президентите и министър-председателите,да му се не види? Щях да им ги изрецитирам в стихове.
Ставрев,с теб нищо чудно да сме се блъснали някъде на предната редица,и аз някъде към 12:45 бях привикан.
Мен ме пратиха заедно с още един момък при мисля единствената комисия на горния етаж - един мъж и две жени,за номер нямам идея,въобще не ми беше до цифри вече.
Ядоса ме малко,че не ме оставиха да се изкажа за всички протести,защото съм доста вещ по темата. Тяхното "благодаря,приятен ден" малко ме изненада и реших да не се натрапвам и да се правя на много знаещ,пък ще видим дали добре съм постъпил или е трябвало да съм по-нахален.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
- ~Suzie
- Пишете, о, братя
Да, мен също ме прекъсваха често и не ми даваха да се доизкажа, но аз на веднъж-два пъти си продължавах мисълта въпреки прекъсванията
Аз още не мога да повярвам на това колко спокойна бях.
Аз още не мога да повярвам на това колко спокойна бях.
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And this is your life."
John Green
And this is your life."
John Green
-
moniiiii
- От дъжд на вятър
- Специалност: ВО
Аз съм много тъжна,че не срещнах никой от форума и всеки, с когото говорих, го питах дали случайно не е от форума... Въпросите бяха леснички, аз бях при номер 5, и ми се падна този мъж от Книгоиздаване, който ми похвали писмената работа още предииииии, а аз го избъзиках дали няма да е в някоя от комисиите тогава, така че голям късмет. Като започнах да говоря, осъзнах, че хич не ми се подрежда мисълта, но ми здаваха много подвъпроси като се запъна и това ми помогна. Накрая като ме питаха за оценката и и им казах, казаха, че със сигурност съм бъдеща колежка. Ноо докато бях там срещу името ми написаха някаква думичка и едно момиче, което е било след мен, ми каза, че все още си стои само думичка, без оценка, а на всички други имаше оценки.. Та това леееееееееееко ме притесни, ама след като ми казаха,че със сигурност съм бъдеща колежка, не вярвам после да ме скъсат, подло ще е ... Защото аз освен "скъсан" не знам каква може да е била думичка. Тричкова пък по фамилията я познах хих,а Търговец ти коя беше, нали каза,че няма да те има 
- mstavrev
- Пишете, о, братя
На мен ми казаха, че съм момче и с 2.50 ще вляза журналистика хах много ме успокоиха хах
- trayanam
- В началото бе словото
На мен пък почти не ми задаваха контролни въпроси
Говоря,говоря,говоряяяя по първата тема и накрая реших, че съм се изчерпала и им предложих да изкажа мнение по втората, при което изведнъж като гръм от ясно небе дойде въпросът ''А бебето, то протестира ли?'' И аз общо взето бях 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз бях с белите дънки (хипопотамчето, дето кашляше много (зверски болна съм, бях и с температура и на 2 пъти ми стана лошо от жегата) и дето даваше личните вещи на повечето от вас) - мислех, че няма да съм там, да. Ама 2 дни преди изпита се оказа друго, но и без това не исках да ви вкарвам в размишления от типа: "Ся па та'а ли е, другата ли...", та умишлено не ви казах предварително.moniiiii написа:Аз съм много тъжна,че не срещнах никой от форума и всеки, с когото говорих, го питах дали случайно не е от форума... Въпросите бяха леснички, аз бях при номер 5, и ми се падна този мъж от Книгоиздаване, който ми похвали писмената работа още предииииии, а аз го избъзиках дали няма да е в някоя от комисиите тогава, така че голям късмет. Като започнах да говоря, осъзнах, че хич не ми се подрежда мисълта, но ми здаваха много подвъпроси като се запъна и това ми помогна. Накрая като ме питаха за оценката и и им казах, казаха, че със сигурност съм бъдеща колежка. Ноо докато бях там срещу името ми написаха някаква думичка и едно момиче, което е било след мен, ми каза, че все още си стои само думичка, без оценка, а на всички други имаше оценки.. Та това леееееееееееко ме притесни, ама след като ми казаха,че със сигурност съм бъдеща колежка, не вярвам после да ме скъсат, подло ще е ... Защото аз освен "скъсан" не знам каква може да е била думичка. Тричкова пък по фамилията я познах хих,а Търговец ти коя беше, нали каза,че няма да те има
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
kittyondrugz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Психология
Голям си сладур,Търговец. Много позитивна :p
Психология,първи курс.
-
trichkova
- От дъжд на вятър
- Специалност: журналистика
Даааа, не ти личеше, че си болна. Беше супер усмихната.
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Това като доказателство,че и моите похвали нямат нищо общо с мазни субстанции. 
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.