[КСК 2013] Английски език

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
nunka_S
В началото бе словото

Re: [КСК 2013] Английски език

Мнение от nunka_S »

Уфф, аз нещо съм се притеснила, защото написах месеца на големия лист, където е полето за дата с цифри, а не с букви... в смисъл написах 16.06, а не "16 юни" както трябваше.. Дали може да стане някакъв проблем заради това :? ?
Аватар
Eridanus
В началото бе словото

Мнение от Eridanus »

Едва ли. Успокой се! :)
Аватар
nunka_S
В началото бе словото

Мнение от nunka_S »

Ми аз още тогава си помислих, че не е кой знае какво, ама тази, която ни чете диктовката ни шокира леко като и казахме няколко човека, че сме го писали така иии се притесних :)
Аватар
Eridanus
В началото бе словото

Мнение от Eridanus »

В моята зала пък имаше питане относно това дали трябва напишем "английски език" или "Английски език". Жената каза, че в дадените им инструкции е написано с малка буква, но не е фатално, ако сме го написали с главна. Предполагам, че това важи и за формата на датата. :D
Аватар
nunka_S
В началото бе словото

Мнение от nunka_S »

Дано да е така, благодаря ти :D
Аватар
flx
В началото бе словото
Специалност: Регионално развитие и политика. Soon.
Курс: кандидат-студент

Мнение от flx »

Абе не се сдухвайте за такива работи като 16.06 или Английски език с главно А...в нашата стая питаха, а диктуващият просто махна с ръка, имайки предвид 'Jesus, .... no...'
Аватар
cvetutyy
От дъжд на вятър
Курс: друг

Мнение от cvetutyy »

mrkrassy написа:
cvetutyy написа:
runare написа:Какво толкова им проверяват на този изпит,то половината е А Б С
чакането изнервя.
Дочух от някъде, че им плащат за 10 дни да ги проверят и те си разпределят работата.. за да свършат точно на 10-тия ден и да вземат всички пари..

ноо може да са само слухове.
ама като се замисля и по журналистика, и по л-ра резултатите излязоха на 10тия ден точно, така че...
10 дни, но работни. Тъй че аз предполагам, че резултатите ще излязат на 11тия ден, което се пада 1ви юли. Но мисля, че би трябвало да излязат преди да свърши подаването на документи за класиране, защото трябва все пак да си знаем как да си редим специалностите.
Ами то на 30ти юни има последни 2 изпита и техните оценки е възможно да не излязат преди 6ти юли. Никой не се съобразява с това, така е и в другите унита :)
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
Аватар
geridem
В началото бе словото
Специалност: английски език

Мнение от geridem »

Относно класирането, хората с първо желание - Английска филология, какво смятате да пишете след нея?
"Because he had no place he could stay in without getting tired of it and because there was nowhere to go but everywhere, keep rolling under the stars..."
— Jack Kerouac
Аватар
runare
Драскач
Курс: първи

Мнение от runare »

Аз бях на 2етаж зала 210 и бях адски доволна от господина,който ни прочете диктовката.Вярно, че имаше един момент, в който на задните редици не се чу едно понятие и любезно няколко души го помолихме да повтори, но това не се случи и все пак супер съвестно проведе всичко! :king: добре,че не ни се падна някой имитатор на British English
:cyclops:
Аватар
cvetutyy
От дъжд на вятър
Курс: друг

Мнение от cvetutyy »

geridem написа:Относно класирането, хората с първо желание - Английска филология, какво смятате да пишете след нея?
Честно казано, не знам.. Нищо друго не искам да уча.. Може би Политология, въпреки че бала там май е по - висок :D
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
Аватар
geridem
В началото бе словото
Специалност: английски език

Мнение от geridem »

Това се чудих, дали си струва да се пише нещо с по-голям бал.. На мен ми се ще да е някакъв език пак. Май ще си дочакам оценката и тогава ще мисля.. :D
"Because he had no place he could stay in without getting tired of it and because there was nowhere to go but everywhere, keep rolling under the stars..."
— Jack Kerouac
svsteff
В началото бе словото

Мнение от svsteff »

Аз ще пиша Философия като първо и АФ като второ желание.
Аватар
^elly^
В началото бе словото

Мнение от ^elly^ »

geridem написа:Относно класирането, хората с първо желание - Английска филология, какво смятате да пишете след нея?
Тази сутрин точно това си мислих да ви питам и аз :) Откога умувам и не мога да реша и аз за второто желание, защото определено е важно... Много се чудя за Психология... :-? Вие какво мислите за нея :?: От другите филологии успявам що-годе да си харесам единствено Новогръцка филология, но... при положение, че не знам думичка гръцки, според вас тъпо ли е, че въобще се замислям за тази специалност?
"As long as love is in my heart, it's everywhere."
Аватар
runare
Драскач
Курс: първи

Мнение от runare »

ако искаш да запишеш Психология за 2ро желание,трябва да имаш в предвид,че балът е мн висок.
Ако ти се учи гръцки, защото пък да не го запишеш?!
Аватар
^elly^
В началото бе словото

Мнение от ^elly^ »

Тоест, искаш да кажеш, че ако не съм приета по първо желание (АФ), това означава, че най-вероятно няма да съм приета и по второ (Психология)?
"As long as love is in my heart, it's everywhere."
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”