Литература - темата в СУ!
Модератор: Boromir
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Да, бе. Валери Стефанов лично ми беше казал, че не е хубаво да се пишат повече от 12-13 страници, МАКСИМУМ. Всичко ще си проличи, всичко...
23 страници са 11 ЛИСТА и половина. Темата с максимум обем, която някога съм развивала е 9 листа! И то по Пенча...Изводи?
23 страници са 11 ЛИСТА и половина. Темата с максимум обем, която някога съм развивала е 9 листа! И то по Пенча...Изводи?
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- fragile
- Писаружяк
Да, имах възможността да разговарям с него. Майка ми направи интервю с него, в което същото го беше казал : често обемните теми са безсмислени, повтарящи едно и също. Ние искаме грамотност, знания и умение да се изразяват правилно мислите в писмен вид.du6ata написа:Валери Стефанов лично ти го е казвал ли?!...ахам...звездите ми го говорят
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- ra4e^f
- Форумно зомби
8 стр. съм аз 
Между другото специално за есе знам,че максимума е 1 лист.Май са такива "правилата",а в Су,ако напиша 1 лист........по-добре да си заминавам за морето още сега,ами да не чакам оценките;)
Между другото специално за есе знам,че максимума е 1 лист.Май са такива "правилата",а в Су,ако напиша 1 лист........по-добре да си заминавам за морето още сега,ами да не чакам оценките;)
Последно промяна от ra4e^f на 25 Юли 2006, 12:07, променено общо 1 път.
23 страници???? Значи ние, които сме написали около 10 ще имаме максимум 3..Е, то се е видяло, че нищо няма да е наред.[/quote]
е, недей така, все пак е изключително субективно, аз съм виждала тема върху йовков 16 страници,оценена в су на 6.00,а имаше доста пропуски;)сега моя приятелка(готвили сме се по същата тема на далчев на уроците) и на изпита написа 13 страници и то доста широко писане(по нейните думи) и има 4.75...а като се има предвид, че в оригинала на нашата тема нямаше почти нищо за отношението ЧОВЕК-ВРЕМЕ и тя каза,че си я е писала,както е била, значи....докато аз бая си поиграх да го вкарам това времи в играта;)
та не се притеснявайте- от 10 страници до 10 страници може да има голяма разлика
е, недей така, все пак е изключително субективно, аз съм виждала тема върху йовков 16 страници,оценена в су на 6.00,а имаше доста пропуски;)сега моя приятелка(готвили сме се по същата тема на далчев на уроците) и на изпита написа 13 страници и то доста широко писане(по нейните думи) и има 4.75...а като се има предвид, че в оригинала на нашата тема нямаше почти нищо за отношението ЧОВЕК-ВРЕМЕ и тя каза,че си я е писала,както е била, значи....докато аз бая си поиграх да го вкарам това времи в играта;)
та не се притеснявайте- от 10 страници до 10 страници може да има голяма разлика
- fragile
- Писаружяк
Дай Боже да не ни кълцат за всичко. Съгласна съм, че правописът и пунктуацията трябва да са почти съвършени, но другото изглежда още по-страшно. Мен ме е страх...някой друг? А и съм на мнение, че за да пише някой по Далчев, трябва да има малко по-абстрактно мислене. Въобще депресивните натури май сме писали именно по първата тема или греша?
Re: .
ами по същата линия като мен- по принцип не съм любителка на връзките, но тези в изчислителния добре дойдоха, щото ако бях прекарала още един ден щях вече да вървя и да си рецитирам неадекватно входящия и егн-тодани написа:а твоята приятелка откъде си знае оценката?
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Що за самоопределение ,на духовно богати хора с усет към тънките нюанси на тъжното,меланхолично безвремево пространство в далчевото творчествоfragile написа:Дай Боже да не ни кълцат за всичко. Съгласна съм, че правописът и пунктуацията трябва да са почти съвършени, но другото изглежда още по-страшно. Мен ме е страх...някой друг? А и съм на мнение, че за да пише някой по Далчев, трябва да има малко по-абстрактно мислене. Въобще депресивните натури май сме писали именно по първата тема или греша?
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."