Помощ и съвети всякакви
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Re: Помощ и съвети всякакви
гугъъъъъъъл
ми те (клипчетата) са общо взето на един и същи принцип.
има много програмки из нета или даже "добавки" (add-ons) към браузърите. Примерно за firefox: https://addons.mozilla.org/en-us/firefo ... r-youtube/ (това специално го приверих, работи и с други сайтове освен youtube)
(ето и за хром: https://chrome.google.com/webstore/deta ... dikp?hl=en)
(Само ги спирайте след това, че баваят браузъра по принцип)
//Едит: Гугъл все още не може да сваля клипчета от нета
има много програмки из нета или даже "добавки" (add-ons) към браузърите. Примерно за firefox: https://addons.mozilla.org/en-us/firefo ... r-youtube/ (това специално го приверих, работи и с други сайтове освен youtube)
(ето и за хром: https://chrome.google.com/webstore/deta ... dikp?hl=en)
(Само ги спирайте след това, че баваят браузъра по принцип)
//Едит: Гугъл все още не може да сваля клипчета от нета
한류
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
- Специалност: ВО
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: -
Оф. Мислиш ли, че не съм проверила в гугЪл? Щом питам, значи нещо не ми се получава с програмите и инструкциите, които намирам на 1-вите страници. Както и да е, вече ми помогнаха, оттеглям си въпроса 
Slighter, мерси! Нещо явно ми се бъгва самия хром..
Slighter, мерси! Нещо явно ми се бъгва самия хром..
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
По стечение на обстоятелствата се сдобих с iPhone 4, кодиран към Ориндж Швейцария. Първоначалният сърч в гугъл върна доста решения на проблема, включително и едно от един айфон форум, където някакъв пич разкодира евтино и хората го хвалят. Реших обаче преди да почна да си блъскам главата в стената, да питам първо тук.
Соу, идеи? Някой да има каквито и да е познания по въпроса с отключването на четворка (без еС-а)?
Соу, идеи? Някой да има каквито и да е познания по въпроса с отключването на четворка (без еС-а)?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Въпросче към хората, които разбират от privacy settings във Фейсбуук (случаят е частен, принципно знам как се крият постове и т.н.т., но въпросът е особен). Ако има такъв специалист сред вас, моля да ми пише ЛС, за да го питам нещо. В идеалният случай НЯМА да ми е приятел във Фейса.
Звучи ужасно конспиративно, но всъщност не е, просто материята е такава.
Сравнително спешно е.
ЕДИТ: Мерси за помощта, решихме въпроса,
Благодаря още веднъж.
Звучи ужасно конспиративно, но всъщност не е, просто материята е такава.
Сравнително спешно е.
ЕДИТ: Мерси за помощта, решихме въпроса,
Благодаря още веднъж.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 20 Юни 2013, 17:13, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Кажи си, зависи за какво става дума, мога да ти дам благи съвети...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Искам да ходя на палатка край някоя рекичка.Да знаете хубаво и прятко мято където да става за тая работа ":Д

от вчера постоянно ми изскачат съобщения от антивирусната
Посещавам си обикновените сайтове - форума, фб, един друг форум, гугъл, сайтове на държавни учреждения - нищо, което предполага, че може да има вирус.
Последното, което свалих и ме съмнява, че е от това, е едно приложение за хрома за блокиране на сайтовете на д. пеевски (нещо ме хванаха бесните)
Изтрих го от хрома, но не съм ровела да го изтрия през контролен панел.
Идеи ?
la douleur exquise
Хора, някой знае ли магазин, където може да бъде намерен бански за по-едрогърди момичета? Една или две части, все ми е тая - просто искам нещо, което ще ми става и с което мога да плувам спокойно и удобно. Само не ми казвайте "Триумф", защото банският ми от там за космическа сума отиде още след първото плуване и се размъкна като парцал
. По принцип с тази марка никога не съм имала проблеми, но за бельото. Авно с банските е друга работа.
боли; като
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
за "едрогърди" точно не знам, но във зара, бенетон и H&M има намаления до 50%, може да се разходиш до някой мол и да си спретнеш авто_модно_ревю 
la douleur exquise
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Пробвай същите сайтове с други браузери и виж дали има проблеми... според мен се е бъгнал хрома и може да се оправи с преинстал или направо по-нова версия. Също така и можеш да си зададеш настройки на антивирусната да не ти се бърка в хрома, ако си сигурна, че няма нищо, а е фалшива тревога. Аз имам същата антивирусна и не ми се меси в мозилата, а какви сайтове посещавам, не е истина... днеска например бях в спортал.бг...fak написа: Идеи ?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
-
Angel_N
- Форумно зомби
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Хора, приятелката ми е решила да си търси квартира. В момента активизирам всички възможни контакти, идеи, сили и чакри, за да ѝ помогна да намери това, което търси. Молбата ми е да ми споделите информация ако някой от вас се сеща за хора, които търсят съквартирантка или пък за добра квартира, която се отдава под наем. Ще съм безкрайно признателен и задължен, ако можете да ни насочите към нещо! 
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Е уточни поне малко какво е това, което търси
Район, цена, площ... На какво държи, с какво може да направи компромис.
Ще ти пратя ЛС след малкоMonita написа:Хора, някой знае ли магазин, където може да бъде намерен бански за по-едрогърди момичета? Една или две части, все ми е тая - просто искам нещо, което ще ми става и с което мога да плувам спокойно и удобно. Само не ми казвайте "Триумф", защото банският ми от там за космическа сума отиде още след първото плуване и се размъкна като парцал. По принцип с тази марка никога не съм имала проблеми, но за бельото. Авно с банските е друга работа.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
значи вие с големите цици сте отделна каста и си общувате с лични съобщения, а ние онеправданите да тънем в неосведоменост!
Модераторски произвол! Админастраторско безчинство! Оставка! Оставка!
Модераторски произвол! Админастраторско безчинство! Оставка! Оставка!
la douleur exquise