[КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2
Миналата година и двата въпроса бяха свързани с едно и също събитие: протестите на Орлов мост срещу Закона за горите. Фокусът на втория беше леко изместен и беше нещо от типа "независими и обективни ли са медиите"(Рени, Гери, поправете ме, ако греша), а тогава точно започна масовата кампания срещу битиви заради субективното отразяване на протеста.
Та, може въпросите да са обвързани само с едно събитие, но да са в различни насоки. Освен това ми се струва, че за сегашните протести няма да ви питат 1. защото миналата година дадоха за размисъл и позиция пак протести; 2.защото протестите продължават, темата е щекотлива, страстите са нажежени.
Миналата година също гравитириха предположения, че ще ни питат за АКТА, но ми се струва, че темата вече не е толкова актуална.
Та, може въпросите да са обвързани само с едно събитие, но да са в различни насоки. Освен това ми се струва, че за сегашните протести няма да ви питат 1. защото миналата година дадоха за размисъл и позиция пак протести; 2.защото протестите продължават, темата е щекотлива, страстите са нажежени.
Миналата година също гравитириха предположения, че ще ни питат за АКТА, но ми се струва, че темата вече не е толкова актуална.
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
- trayanam
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Здравейте момичета и момчета (все бъдещи колеги и колежки надявам се). От доста време следя темата, но така и не се включих (което е срамота). Аз също доста се притеснявам за събота, честно казано дори не мога да гадая какво ще ни питат, а и явно ''отсяването'' ще трябва да е голямо
Иначе и аз ще пиша ВО редовно и задочно като първо желание
- ~Suzie
- Пишете, о, братя
- Курс: първи
trayanam написа:Здравейте момичета и момчета (все бъдещи колеги и колежки надявам се). От доста време следя темата, но така и не се включих (което е срамота). Аз също доста се притеснявам за събота, честно казано дори не мога да гадая какво ще ни питат, а и явно ''отсяването'' ще трябва да е голямоИначе и аз ще пиша ВО редовно и задочно като първо желание
Какви са оценките ти?
Иначе на мен само протестите са ми в главата...
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
John Green
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
John Green
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Дис,е то какво остава тогава? Ти какво би питала на тяхно място? 
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аз лично бих те попитала за номера ти
Това, което разбрах от програмата ( http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/u ... _i_srokove ) е, че по време на обучението по една от трите специалности се изучават по два езика- Английски и Френски/Немски/Испански/Италиански.. Дали ще имаме възможност да направим бройката на езиците три или нямате представа ?
Това, което разбрах от програмата ( http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/u ... _i_srokove ) е, че по време на обучението по една от трите специалности се изучават по два езика- Английски и Френски/Немски/Испански/Италиански.. Дали ще имаме възможност да направим бройката на езиците три или нямате представа ?
And I keep finding beauty in the most f*cked up things...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ходиш си на колкото искаш, стига да можеш да ги вместиш в програмата си. Никой няма да те върне. Просто после тия кредити не ти фигурират никъде (допълнителните, имам предвид).
Не очаквай обаче да стигнеш кой знае какво ниво с 2 часа седмично.
Не очаквай обаче да стигнеш кой знае какво ниво с 2 часа седмично.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- mstavrev
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
Аз от Каварна нямам никакъв :Д само аз ли нямам диалект :Д е малко меко май говоря ама туй то :Д хаха Пък не ми се мисли в общежитието какво ще е хахахаха :Д
Това, което сме направили единствено за себе си, умира заедно с нас;
Това, което сме направили за другите и за света, остава завинаги.
http://vbox7.com/play:a50a7d1ad7
Това, което сме направили за другите и за света, остава завинаги.
http://vbox7.com/play:a50a7d1ad7
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
Има какво. Протестите сами по себе си са следствие от други събития. Прозрачни ли са изборите? Какво мислите са назначенията във властта? Какво мислите за СРС-тата? И прочие. Проследи внимателно темите на деня през последната година, без да ги свързваш със сегашната ситуация.Надежден Случай написа:Дис,е то какво остава тогава? Ти какво би питала на тяхно място?
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
- christinad
- В началото бе словото
Здравейте и от менtrayanam написа:Здравейте момичета и момчета (все бъдещи колеги и колежки надявам се). От доста време следя темата, но така и не се включих (което е срамота). Аз също доста се притеснявам за събота, честно казано дори не мога да гадая какво ще ни питат, а и явно ''отсяването'' ще трябва да е голямоИначе и аз ще пиша ВО редовно и задочно като първо желание
Don't judge someone just because they sin differently than you.
- Monax
- В началото бе словото
- Курс: друг
За събота ще има ли нещо? Сбирка, а-у? 
- skitnica
- В началото бе словото
Да, вече знаем къде ще е таратораMonax написа:За събота ще има ли нещо? Сбирка, а-у?
- Monax
- В началото бе словото
Излязло е разпределението?
На мен още не ми е излязло в ksk-то?
На мен още не ми е излязло в ksk-то?
- skitnica
- В началото бе словото
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... ora_sesiya ето го разпределението! Простете моето невежество, но това трябва да е някаква голяма зала или...защото си представям, че ще сме като това човече
дано греша 
- christinad
- В началото бе словото
Аз си представях, че ще има много стаи с различни изпитващи и всеки ще го викат на различно мястоskitnica написа:http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... ora_sesiya ето го разпределението! Простете моето невежество, но това трябва да е някаква голяма зала или...защото си представям, че ще сме като това човечедано греша
Don't judge someone just because they sin differently than you.
- Monax
- В началото бе словото
Това го видях. Интересува ме дали на някого му е излязло и в http://ksk.uni-sofia.bg .skitnica написа:http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... ora_sesiya ето го разпределението! Простете моето невежество, но това трябва да е някаква голяма зала или...защото си представям, че ще сме като това човечедано греша