ха ха ... недейте ,че жена ми на морето бачка ... ще вземете да ме изкушите ... хахахJoanna_87 написа:аз пък не виждам нищо ло6о даже:)))
Темата по география
Модератори: svetlio.varna, Boromir
treisy:) шанс,съдба,ирония-наречи го както искаш,никога не знаеш какво може да стане и да влезеш там дето най не искаш
нооо... колкото до лесните темички аз си мисля че лесните всъщност не са толкова лесни както си мислим защото често ги подценяваме мъничко а точно на такива най се реже май!Пример- ах този Йовков
И по история уж лесна и по география!! да видим де- да не ни изненадат неприятничко(само да не се окажа пророк) 
чшш не се обаждай бе мило - ти не си компетентна тукаАни_87 написа:treisy:) шанс,съдба,ирония-наречи го както искаш,никога не знаеш какво може да стане и да влезеш там дето най не искашнооо... колкото до лесните темички аз си мисля че лесните всъщност не са толкова лесни както си мислим защото често ги подценяваме мъничко а точно на такива най се реже май!Пример- ах този Йовков
И по история уж лесна и по география!! да видим де- да не ни изненадат неприятничко(само да не се окажа пророк)
амииииии ок щом казвaш у сряда у сряда ще е мило
амааааа по-леко с компетенцията да не ти прелее от толко мислене и умуване главицата знам 4е си ми умно ама по- спокойно го раздавай де
6е видим дали сам литературка и дали сам безнадеждна аз си 4акамм.... дано скоро некой се сети 4е ние тука си чакаме.... 
на вас ви се изчака чаканката един вид....Ани_87 написа:амииииии ок щом казвaш у сряда у сряда ще е милоамааааа по-леко с компетенцията да не ти прелее от толко мислене и умуване главицата знам 4е си ми умно ама по- спокойно го раздавай де
6е видим дали сам литературка и дали сам безнадеждна аз си 4акамм.... дано скоро некой се сети 4е ние тука си чакаме....
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Така.."География на населението"
Трейси,единственото нещо за което те подкрепям е,че темата е много важна за районите,но че е лесна-нека изчакаме резултатите,сега празни приказки не'а смисъл. Бях в голямата зала,не чух възгласи на ура,обърнах се и видях нещо стряскащо,което много ме натъжи.Нека да го наречем "ефекта на подценяването,зазубрянето и падението" , десетки разбити кандидат-студентски мераци .
Пак Трейси, "зубрила" си повече от месец една тема за да я овладееш,тука си противоречиш с лекотата на темата,която изтъкваш.Нима няма теми които се учат за по-кратко,нима населението не е темата с най-много цифри,голям обем и не изисква аналитична мисъл....Бай дъ уей нож с две остриета може да викаш на темата по история и понеже не съм компетентен там няма да дам мнение за нея,а ще си послужа с извадка от вестници: темата-МЕЧТА. Доволен съм иначе от темата по геогр.,макар три пъти да съм я учил за 2 месеца период и да не съм се справил подобаващо. Исках трудна тема,падна се,сега не мога да се оплаквам.Лесни теми няма,има желани и по-малко желани,а за мен тя бе хем желана,хем нежелана..
П.С. Не харесвам дългите постове,но не съм писал от няколко дена във форума и компенсирам
Трейси,единственото нещо за което те подкрепям е,че темата е много важна за районите,но че е лесна-нека изчакаме резултатите,сега празни приказки не'а смисъл. Бях в голямата зала,не чух възгласи на ура,обърнах се и видях нещо стряскащо,което много ме натъжи.Нека да го наречем "ефекта на подценяването,зазубрянето и падението" , десетки разбити кандидат-студентски мераци .
Пак Трейси, "зубрила" си повече от месец една тема за да я овладееш,тука си противоречиш с лекотата на темата,която изтъкваш.Нима няма теми които се учат за по-кратко,нима населението не е темата с най-много цифри,голям обем и не изисква аналитична мисъл....Бай дъ уей нож с две остриета може да викаш на темата по история и понеже не съм компетентен там няма да дам мнение за нея,а ще си послужа с извадка от вестници: темата-МЕЧТА. Доволен съм иначе от темата по геогр.,макар три пъти да съм я учил за 2 месеца период и да не съм се справил подобаващо. Исках трудна тема,падна се,сега не мога да се оплаквам.Лесни теми няма,има желани и по-малко желани,а за мен тя бе хем желана,хем нежелана..
П.С. Не харесвам дългите постове,но не съм писал от няколко дена във форума и компенсирам
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
- Picklenose
- От дъжд на вятър
ай моля те ела и я напиши темата за 5 часа,като се има предвид,че трябва да си подготвен и за всички останали 20 теми...!!!Като е лесна мн искам да ми я напишеш да видим каква ще ти е оценката.Лесна била-най-отвратителната тема..статистика....аз да бях си взел справочника с цифрите и да го препиша и готово..да еба..смотаната тема...Бях в залата където се тегли темата.Една дебела кифла я изтегли...егати късмета...и всички се радваха,а после всек исе подпира и се чуди какво да пише,дори и кифлата не писаfforza написа:Хехехехе егаси дивия късмет за географиците тая година.Това вече беше върха - най-лесната темаЕдинствената тема,която и аз е знам
why don't you go outside and .... yourself?!
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Ми и аз тъй викам: Лесна,на баба Ви фърчилото!!! Като сте далече от материала,защо коментирате изобщо ?!? Това е една от най-сериозните и трудни теми.Кажете ми коя тема е масово най-нежелана ? Ако направим проучване,населението ще е в челните места .
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Лелии тая тема я обърках малко ама стана муцка:arrow:
.
Писах некви олелии ама мноо са добри :
" ...Раждаемостта се изразява със създаване на малък индивид от хуманоиден тип... "
Обърнах внимание на Възродителния процес през 1989г. и стана доста
добро
2 листа проблеми и перспективи
ау кви неща съм писал , само заради тях трябва да ми дадат 0.40 стотни

Писах некви олелии ама мноо са добри :
" ...Раждаемостта се изразява със създаване на малък индивид от хуманоиден тип... "
Обърнах внимание на Възродителния процес през 1989г. и стана доста
2 листа проблеми и перспективи