[КСК 2013] Журналистика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
iva.tsoneva
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2013] Журналистика
Добре де, ако са те скъсали на единия изпит имаш ли право да участваш в класиране? о.О
- pifiella
- Пишете, о, братя
НЕ!ляллллллллллллллл
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
Еее, защо така ? Какъв е смисълът тогава от предварителния, ами ако на него сме изкарали по-слаба оценка, а след това по-висока, не е ли същото дори да е обратното. Тоест, нима той не важи.
"Съществувaт толковa пътищa, колкото отделни души "
- pifiella
- Пишете, о, братя
Предварителният и редовния се считат за един и се взима по-високата оценка,аз говоря за устния и за матурата.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
-
iva.tsoneva
- В началото бе словото
мда...дано на устния всичко да е наред
-
moniiiii
- От дъжд на вятър
- Специалност: ВО
Добре де, ако ме скъсат на устния и не мога да запиша нищо от този факултет. Но не мога ли да подам документи за класиране с оценката ми от изпита по Бел и матурата по математика примерно?
- pifiella
- Пишете, о, братя
Ама,Мони,защо ти е оценката от математика?Ако е в друг факултет да,ама във ФЖМК,не.
Ти психилогия ли ще си пишеш?
Ти психилогия ли ще си пишеш?
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
Каква е схемата на устния изпит някой знае ли ? Нещо не излизат разпрделенията по стаи.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Гледайте сега, много е просто.
Ако те скъсат, или имаш под 3.50 и на двата писмени по журналистика - не участваш в класирането. Независимо от матури, ала-бала.
Ако те скъсат на устен, не участваш в класирането. Независимо от матури, ала-бала.
Т.е. трябва да имаш над 3.50 на поне един от писмените + поне 3 на устен и поне 3 от матурата и по другата балообразуваща, за да участваш в класирането за специалностите във ФЖМК.
Ако обаче горното не е изпълнено, можеш да си ползваш оценката от матурата за някоя от специалностите, където това е възможно (някоя филология или нещо от сорта, не съм запозната). Или ако си се явявала и на изпит по английски и имаш 3 и нагоре, участваш в класирането за специалностите, които си посочила, за които се кандидатства с английски, без значение, че не си допуснат до участие в класирането за специалностите във ФЖМК (примерно английска филология).
По-просто не мога да го обясня. Ако питането беше само за ФЖМК, виж болднатото по-горе. Ако то не е изпълнено, отпадаш от класирането, но само и единствено за специалностите от тоя факултет.
Arebe, вероятно утре ще ви изкарат разпределението. И също вероятно и по традиция всички ще сте в 272.
Ако те скъсат, или имаш под 3.50 и на двата писмени по журналистика - не участваш в класирането. Независимо от матури, ала-бала.
Ако те скъсат на устен, не участваш в класирането. Независимо от матури, ала-бала.
Т.е. трябва да имаш над 3.50 на поне един от писмените + поне 3 на устен и поне 3 от матурата и по другата балообразуваща, за да участваш в класирането за специалностите във ФЖМК.
Ако обаче горното не е изпълнено, можеш да си ползваш оценката от матурата за някоя от специалностите, където това е възможно (някоя филология или нещо от сорта, не съм запозната). Или ако си се явявала и на изпит по английски и имаш 3 и нагоре, участваш в класирането за специалностите, които си посочила, за които се кандидатства с английски, без значение, че не си допуснат до участие в класирането за специалностите във ФЖМК (примерно английска филология).
По-просто не мога да го обясня. Ако питането беше само за ФЖМК, виж болднатото по-горе. Ако то не е изпълнено, отпадаш от класирането, но само и единствено за специалностите от тоя факултет.
Arebe, вероятно утре ще ви изкарат разпределението. И също вероятно и по традиция всички ще сте в 272.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 19 Юни 2013, 17:08, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Сега се сетих, че май всъщност на вас не съм ви споделяла един любим цитат от кореспонденцията на Едгар Дега:
"- Бях много щастлив да видя, че избяга от журналистиката.
- Журналист ли беше?
- Можеше да стане."

"- Бях много щастлив да видя, че избяга от журналистиката.
- Журналист ли беше?
- Можеше да стане."
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
loving_girl
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
хаха а я кажете готвите ли сте се и как за устния, аз лично се старая да следя всякакви новини и да мисля положително :Д
[*][*]Remember, remember the 5th of November..[/i][/b]
- Aleksandrova
- В началото бе словото
Аз прочетох няколко теми във форума от минали години (относно въпросите на устния) и си направих нещо като записки. Въпроса и с мои думи някакво мнение по него. Имам въпроси от абсолютно всякакви сфери: политика, ежедневие, околна среда и т.н. Но предполагам, че ще има предимно въпроси относно протестите... все пак, това е изпит по журналистика...

- KeepItClassy
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
Не знам как с тези новини, успяваш да бъдеш положителна, абсолютно ти завиждам. Днес гледах цялото заседание на парламента по бнт, и мога да кажа че се наслушах на простотии и лицемерни изказвания. Така да се каже залята бях от "положителни" чувстваloving_girl написа:хаха а я кажете готвите ли сте се и как за устния, аз лично се старая да следя всякакви новини и да мисля положително :Д
Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on.
-
loving_girl
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
хаха, KeepItClassy, положително мисля спрямо въпросите които могат да ни зададат.. иначе към нашите "политици" доста отдавна не изпитвам положителни чувства, не знам има ли смисъл подобна пародия да се коментира. Просто се надявам да съм компетентна по въпросите, които ще ни зададат. 
[*][*]Remember, remember the 5th of November..[/i][/b]
- christinad
- В началото бе словото
Здравейте и от мен! Аз също твърдо бях решила да пропусна темата за подслушванията и също писах за мобилните телефони, по-скоро за това как те стават по-умни, а ние им отстъпваме. Имам 4,88, което ме изуми безкрайно много, защото не бях пипвала нищо от предварителнияaHDu написа:И аз мислех че съм много по-добре от предния път, дори това за което бях писал - вредата от телефоните и начина по който ни лишават от жива връзка помежду ни, много от учителите по БЕЛ ми казаха че прекрасно съм си защититил тезата която съм изградил ... Не съм убеден че някой ми е прочел цялото есе, а не само първия абзац ... Да, не писах за подслушването, но и темата ни не беше толкова конкретизирана... Хората с високи оценки - бихте ли споделили за какво сте писали, че ми е интересно с какво толкова съгреших и получих тази "прекрасна" оценка 2.00
Don't judge someone just because they sin differently than you.