kittyondrugz написа:Хаха,е какви да са, сметни го и ти ако искаш с 5,67 по история и 5,43 по БЕЛ.Да, ВО искам
Няма нужда да го смятам,мразя математиката МНОГО.
Дано си влезеш това,което искаш!
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Дамянов написа:
Ако сме, гарантирам, че само ще ни обичаш
Оооу,със сигурност. Аз съм много любвеобилен човек!
Последно промяна от pifiella на 19 Юни 2013, 10:21, променено общо 1 път.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
pollyyyy написа:Журналистика (писмен) - сесия 1 4.75 по-висока 38 ( 7.8 %) равна 14 ( 2.9 %) Това е моят резултат, мернах някъде някое момиче, че беше написало нейния от втората сесия- 4.75 и 8 човека с по- висока оценка... Иначе имам 5.89 на матурата по БЕЛ и 6.00 история...
Абе,Поли и аз бях с 4,75 на предварителния,ама това за редовния е малко съмнително само 8 момичета да са с по-висока оценка.
Я някоя "конкурентка" ,която е с над 4.50/4.80 да каже колко са над нея,та да сметнем!
МОМИЧЕТА, УСЕЩАТЕ ЛИ КАК БОРБАТА ЩЕ Е БЕЗМИЛОСТНО ЖЕСТОКА?
Защо не ме роди мама мъж?
Надежден Случай написа:
4.75 С по-висока: 9 ( 7.3 %) С равна: 4 ( 3.3 %) Значиииииии моя грешка, много се извинявам :Х
Момичета, успех!
pollyyyy написа:Журналистика (писмен) - сесия 1 4.75 по-висока 38 ( 7.8 %) равна 14 ( 2.9 %) Това е моят резултат, мернах някъде някое момиче, че беше написало нейния от втората сесия- 4.75 и 8 човека с по- висока оценка... Иначе имам 5.89 на матурата по БЕЛ и 6.00 история...
Абе,Поли и аз бях с 4,75 на предварителния,ама това за редовния е малко съмнително само 8 момичета да са с по-висока оценка.
Я някоя "конкурентка" ,която е с над 4.50/4.80 да каже колко са над нея,та да сметнем!
МОМИЧЕТА, УСЕЩАТЕ ЛИ КАК БОРБАТА ЩЕ Е БЕЗМИЛОСТНО ЖЕСТОКА?
Защо не ме роди мама мъж?
Надежден Случай написа:
4.75 С по-висока: 9 ( 7.3 %) С равна: 4 ( 3.3 %) Значиииииии моя грешка, много се извинявам :Х
Момичета, успех!
Надежден е момче,да!
Audrey Hepburn
5,25 на писмения и има 4 със същата оценка и 7 с по-високи.
От предстоящия съботен изпит кога ще си разберем оценките... веднага или отново чакаме и треперим?
skitnica написа: 5,25 на писмения и има 4 със същата оценка и 7 с по-високи.
От предстоящия съботен изпит кога ще си разберем оценките... веднага или отново чакаме и треперим?
Първо,браво за оценката!
Втора,оценките от устния още същата вечер би трябвало да излязат.
И трето ВО или журналистика искаш?
Audrey Hepburn
skitnica написа: 5,25 на писмения и има 4 със същата оценка и 7 с по-високи.
Първо,браво за оценката!
Втора,оценките от устния още същата вечер би трябвало да излязат.
И трето ВО или журналистика искаш?
Благодаря!
Още нямам никаква идея, не съм си изяснила приоритетите на ВО и журналистиката. Това ще се решава тези дни? Вие как си избрахте специалност?
хаха, да се посмеете и вие, но то май е за рев. На предварителната сесия едно от момичетата до мен беше написала "изпит по...жОрналистика...! Подсказаха й да си оправи грешката, но тя твърдо заяви, че така се пише.
skitnica написа:
хаха, да се посмеете и вие, но то май е за рев. На предварителната сесия едно от момичетата до мен беше написала "изпит по...жОрналистика...! Подсказаха й да си оправи грешката, но тя твърдо заяви, че така се пише.
От година и половина не се беше случвало да ми излезе напитка през носа от смях.
Дълбоко убедена съм, че такива трябва да ги късат директно - обаче ми е любопитно какви ли други бисери е имало в работата й.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
Ох, а аз съм на някакви странни вълни. В един момент съм ужасно спокойна за изпита в събота, в другия буквално изпадам в паника. /:
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."