[КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2

Мнение от Търговецът на кристал »

mstavrev написа:
Дамянов написа:
mstavrev написа:
Дамянов написа:Апф, Матура БЕЛ - 5.71, История - 4.66, Писмен - 4.25 . Реално погледнато имам ли шанс за редовно?
Една прилична 5-ца на устния и си вътре :)
ех, а дано... ама .. :D
Ппр даже чух, че момчетата няма да можем да запълним местата тази година...аз съм се решил ако не ме приемат, записвам се платено задочно и така, няма какво да мисля :)
Това за запълването на местата го писах аз снощи. Има лесен начин да се направи сметка - някое момче с 3.50 да каже колко души имат колкото него и над неговата оценка общо. Същото и с предварителния изпит, но от резултатите там махате 50%, понеже има немалко хора, които и на двата изпита са изкарали 3.50 или повече. И това са ви всички кандидати, допуснати до устен. Махате още 1-2, понеже на всеки изпит има неявили се и си виждате реално конкуренцията. :salute:
От тях със сигурност ще има скъсани на устния, но процентът не може да се предвиди.
Приемат 72 момчета (общо за всички специалности редовно и задочно).

Оставям ви да смятате, аз отивам на изпит, че не само вие сте на пангара. :mrgreen:

*Сега видях, че на редовния момчетата с 3.50 и нагоре са общо 50. Не знам колко са били на предварителния - някой с резултат 3.50 да каже, но няма начин да са били повече от 100 (и това е хипер завишено). От тях махам половината, които и двата пъти са изкарали достатъчно, и ви остават максимум, ама максимум 100 момчета (пак казвам, че тая цифра е изключително завишена).
Е, 100 момчета за 72 места - като махнете скъсаните на устния, ще се окаже, че всеки един от вас е приет. Не е гарантирано, че ще влезете онова, което искате, но факултетът ви е в кърпа вързан (а не е невъзможно и да се случи някакво вътрешно прехвърляне между специалностите по-нататък). Просто гледайте да изкарате устния. И се радвайте, че сте момчета. :mrgreen:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Дамянов
В началото бе словото
Специалност: Социална Педагогика
Курс: първи

Мнение от Дамянов »

Търговецът на кристал написа:
mstavrev написа:
Дамянов написа:
mstavrev написа:
Дамянов написа:Апф, Матура БЕЛ - 5.71, История - 4.66, Писмен - 4.25 . Реално погледнато имам ли шанс за редовно?
Една прилична 5-ца на устния и си вътре :)
ех, а дано... ама .. :D
Ппр даже чух, че момчетата няма да можем да запълним местата тази година...аз съм се решил ако не ме приемат, записвам се платено задочно и така, няма какво да мисля :)
Това за запълването на местата го писах аз снощи. Има лесен начин да се направи сметка - някое момче с 3.50 да каже колко души имат колкото него и над неговата оценка общо. Същото и с предварителния изпит, но от резултатите там махате 50%, понеже има немалко хора, които и на двата изпита са изкарали 3.50 или повече. И това са ви всички кандидати, допуснати до устен. Махате още 1-2, понеже на всеки изпит има неявили се и си виждате реално конкуренцията. :salute:
От тях със сигурност ще има скъсани на устния, но процентът не може да се предвиди.
Приемат 72 момчета (общо за всички специалности редовно и задочно).

Оставям ви да смятате, аз отивам на изпит, че не само вие сте на пангара. :mrgreen:

*Сега видях, че на редовния момчетата с 3.50 и нагоре са общо 50. Не знам колко са били на предварителния - някой с резултат 3.50 да каже, но няма начин да са били повече от 100 (и това е хипер завишено). От тях махам половината, които и двата пъти са изкарали достатъчно, и ви остават максимум, ама максимум 100 момчета (пак казвам, че тая цифра е изключително завишена).
Е, 100 момчета за 72 места - като махнете скъсаните на устния, ще се окаже, че всеки един от вас е приет. Не е гарантирано, че ще влезете онова, което искате, но факултетът ви е в кърпа вързан (а не е невъзможно и да се случи някакво вътрешно прехвърляне между специалностите по-нататък). Просто гледайте да изкарате устния. И се радвайте, че сте момчета. :mrgreen:

Хм, значи, аз на предварителния изкарах 4.25, а на редовния 3.50. Сега с 3.50 има 38 човека с по-висок резултат от моя и 12 със същия, което прави всичко на всичко 50 допуснати до изпит :D, ако и на предварителния е така, то да кажем, че се получава че има около 75 човека (-50%-те процента) за 72 места :D... Успех, дет се вика! :)
"Look, if you had one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted. one moment
Would you capture it or just let it slip
?"
- М
{...}
В началото бе словото

Мнение от {...} »

е хайде някой да направи такава сметка и за момичетата..
Аватар
Дамянов
В началото бе словото

Мнение от Дамянов »

{...} написа:е хайде някой да направи такава сметка и за момичетата..

Мащабите там са други, общо взето ти препоръчвам да имаш 6 по всичко и може би си вътре ^^
?"
- М
pollyyyy
В началото бе словото

Мнение от pollyyyy »

Журналистика (писмен) - сесия 1 4.75 по-висока 38 ( 7.8 %) равна 14 ( 2.9 %) Това е моят резултат, мернах някъде някое момиче, че беше написало нейния от втората сесия- 4.75 и 8 човека с по- висока оценка... Иначе имам 5.89 на матурата по БЕЛ и 6.00 история...
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Мнение от pifiella »

pollyyyy написа:Журналистика (писмен) - сесия 1 4.75 по-висока 38 ( 7.8 %) равна 14 ( 2.9 %) Това е моят резултат, мернах някъде някое момиче, че беше написало нейния от втората сесия- 4.75 и 8 човека с по- висока оценка... Иначе имам 5.89 на матурата по БЕЛ и 6.00 история...
Абе,Поли и аз бях с 4,75 на предварителния,ама това за редовния е малко съмнително само 8 момичета да са с по-висока оценка.
Я някоя "конкурентка" :mrgreen: ,която е с над 4.50/4.80 да каже колко са над нея,та да сметнем!
МОМИЧЕТА, УСЕЩАТЕ ЛИ КАК БОРБАТА ЩЕ Е БЕЗМИЛОСТНО ЖЕСТОКА? :twisted: :mrgreen:
Защо не ме роди мама мъж? :(
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Аватар
silvinka
В началото бе словото
Специалност: Журналистика и Връзки с обществеността

Мнение от silvinka »

пф и аз съм от разочарованите ... Журналистика / писмен / - 4,25 ; Матура по БЕЛ - 5,68 ; История - 6,00 :( Дано да се смилят над нас и да понамалят бала !!!
"Такъв е животът:можеш да се превърнеш в ангел, глупак или престъпник -и никой няма разбере това.Но ако ти липсва едно копче,всички ще забележат."
kittyondrugz
Пишете, о, братя
Специалност: Психология

Мнение от kittyondrugz »

Чак пък безмилостно жестока..на мен ми трябва 4,50 на устен и съм вътре. :)
Психология,първи курс.
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

kittyondrugz написа:Чак пък безмилостно жестока..на мен ми трябва 4,50 на устен и съм вътре. :)
Колко имаш на писмения,че 4.50 те устройва?
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
kittyondrugz
Пишете, о, братя

Мнение от kittyondrugz »

4,88 :cat:
Психология,първи курс.
Аватар
Дамянов
В началото бе словото

Мнение от Дамянов »

Колкото повече гледам резултатите на момичетата, толкова повече се радвам, че имам онова между краката си.... :king:
?"
- М
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

kittyondrugz написа:4,88 :cat:
И с 4.50 влизаш?Брех,какви са тия сметки,бе моме? :mrgreen:
ВО ли искаш?
Audrey Hepburn
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

Дамянов написа:Колкото повече гледам резултатите на момичетата, толкова повече се радвам, че имам онова между краката си.... :king:
Мразя ви,всичките,пък! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (нищо,че на есен може да сме колеги)
Audrey Hepburn
kittyondrugz
Пишете, о, братя

Мнение от kittyondrugz »

Хаха,е какви да са, сметни го и ти ако искаш с 5,67 по история и 5,43 по БЕЛ.Да, ВО искам :)
Психология,първи курс.
Аватар
~Suzie
Пишете, о, братя

Мнение от ~Suzie »

Стига пък вие.
Положението ни не е, ЧАК толкова зле :mrgreen:
Има много малко момичета с наистина добри оценки. Особено на редовния.

Е... това не променя факта, че ми трябва почти задължителна шестица на устния де :mrgreen:
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."

John Green
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”