Литература - темата в СУ!

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Puff4e
В началото бе словото

Мнение от Puff4e »

съжалявам за отклонението, ама някой знае ли дали в правото се учи история(като изключим история на правото) :binky:
Аватар
Regina
От дъжд на вятър

Мнение от Regina »

Puff4e написа:съжалявам за отклонението, ама някой знае ли дали в правото се учи история(като изключим история на правото) :binky:
Разбира се, че се учи история!
"Oчаквам краят да е щастлив"
Фрида Кало
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

После ще ви липсва тръпката от чакането,повярвайте ми :thumbleft:
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
Аватар
Nailonster
В началото бе словото

Мнение от Nailonster »

Puff4e написа:
по далчев писах, как;)това ми беше един от фаворитите;)
Честито за хубавата оценка! :)
Имам 2 въпроса - колко изписа и кои произведения/цитати спомена? Обобщено, разбира се - просто да си направя няква приблизителна равносметка ;)
Винсент ван Гог
В началото бе словото

Мнение от Винсент ван Гог »

Не,учи се само римско право,доколкото това може да се възприеме като история
The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again.
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Учи се история. Колкото до това, че който е писал есе не е бил компетентен по Далчев и затова е избрал есе - пълна простащина. Защо тогава ни дават да избираме? В случая те са некомпетентни щом ни дават две равнопоставени помежду си теми и решават , че щом пишем по едната не знаем за другата.
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

Nailonster написа:
Puff4e написа:
по далчев писах, как;)това ми беше един от фаворитите;)
Имам 2 въпроса - колко изписа и кои произведения/цитати спомена? Обобщено, разбира се - просто да си направя няква приблизителна равносметка ;)

Тия неща не са точни,може да сте писали абсолютно еднакви неща,но различни преподаватели да са ги чели...и резултата е коренно различен
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Regina написа:
Puff4e написа:съжалявам за отклонението, ама някой знае ли дали в правото се учи история(като изключим история на правото) :binky:
Разбира се, че се учи история!
Кой ви излъга :shock:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
blajev1987
В началото бе словото

Мнение от blajev1987 »

Мисля,че вече е крайно време да изнесат резултатите!Не се осланям само на гнева си,а на всичките часове,които съм учил,на всичките нощи прекарани с книга в ръка...Абе,хора,това е ЕДНА ГОДИНА ТРУД,една година на нерви,лишения и сълзи...Ние сме в пълното си право да искаме оценките да излязат веднага...Вече 11 дена откачаме-докога?!
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

maimunka написа:Учи се история. Колкото до това, че който е писал есе не е бил компетентен по Далчев и затова е избрал есе - пълна простащина. Защо тогава ни дават да избираме? В случая те са некомпетентни щом ни дават две равнопоставени помежду си теми и решават , че щом пишем по едната не знаем за другата.
Абе май това с втората тема си е пълна глупост,нямам предвид есето,а факта ,че трябва да има два варианта
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

"риби" не само заради есетата, но и заради това чакане!!! само ни трябва стръв да клъвнем и накрая да ни отрежат главите с по една 2ка
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
Аватар
Puff4e
В началото бе словото

Мнение от Puff4e »

по далчев писах, как;)това ми беше един от фаворитите;)[/quote]
Имам 2 въпроса - колко изписа и кои произведения/цитати спомена? Обобщено, разбира се - просто да си направя няква приблизителна равносметка ;)[/quote]

23 страници написах-включила съм болница,прозорец,камък,дяволско,задните дворове,метафизически сонет,ангелът на шартр,среща на гарата и други, споменала съм и любов,къщата и хмм...още има, но в момента не се сещам;)
Винсент ван Гог
В началото бе словото

Мнение от Винсент ван Гог »

НЕ се учи история.
The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again.
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Puff4e написа:по далчев писах, как;)това ми беше един от фаворитите;)
Имам 2 въпроса - колко изписа и кои произведения/цитати спомена? Обобщено, разбира се - просто да си направя няква приблизителна равносметка ;)[/quote]

23 страници написах-включила съм болница,прозорец,камък,дяволско,задните дворове,метафизически сонет,ангелът на шартр,среща на гарата и други, споменала съм и любов,къщата и хмм...още има, но в момента не се сещам;)[/quote]

23 страници???? Значи ние, които сме написали около 10 ще имаме максимум 3..Е, то се е видяло, че нищо няма да е наред.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

В крайна сметка не е важно колко си изписал,а какво :roll:
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”