Литература - темата в СУ!
Модератор: Boromir
- Nailonster
- В началото бе словото
-
Винсент ван Гог
- В началото бе словото
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Nailonster написа:Честито за хубавата оценка!Puff4e написа:
по далчев писах, как;)това ми беше един от фаворитите;)
Имам 2 въпроса - колко изписа и кои произведения/цитати спомена? Обобщено, разбира се - просто да си направя няква приблизителна равносметка
Тия неща не са точни,може да сте писали абсолютно еднакви неща,но различни преподаватели да са ги чели...и резултата е коренно различен
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
-
blajev1987
- В началото бе словото
Мисля,че вече е крайно време да изнесат резултатите!Не се осланям само на гнева си,а на всичките часове,които съм учил,на всичките нощи прекарани с книга в ръка...Абе,хора,това е ЕДНА ГОДИНА ТРУД,една година на нерви,лишения и сълзи...Ние сме в пълното си право да искаме оценките да излязат веднага...Вече 11 дена откачаме-докога?!
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Абе май това с втората тема си е пълна глупост,нямам предвид есето,а факта ,че трябва да има два вариантаmaimunka написа:Учи се история. Колкото до това, че който е писал есе не е бил компетентен по Далчев и затова е избрал есе - пълна простащина. Защо тогава ни дават да избираме? В случая те са некомпетентни щом ни дават две равнопоставени помежду си теми и решават , че щом пишем по едната не знаем за другата.
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
по далчев писах, как;)това ми беше един от фаворитите;)[/quote]
Честито за хубавата оценка!
Имам 2 въпроса - колко изписа и кои произведения/цитати спомена? Обобщено, разбира се - просто да си направя няква приблизителна равносметка
[/quote]
23 страници написах-включила съм болница,прозорец,камък,дяволско,задните дворове,метафизически сонет,ангелът на шартр,среща на гарата и други, споменала съм и любов,къщата и хмм...още има, но в момента не се сещам;)
Честито за хубавата оценка!
23 страници написах-включила съм болница,прозорец,камък,дяволско,задните дворове,метафизически сонет,ангелът на шартр,среща на гарата и други, споменала съм и любов,къщата и хмм...още има, но в момента не се сещам;)
-
Винсент ван Гог
- В началото бе словото
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Честито за хубавата оценка!Puff4e написа:по далчев писах, как;)това ми беше един от фаворитите;)
23 страници написах-включила съм болница,прозорец,камък,дяволско,задните дворове,метафизически сонет,ангелът на шартр,среща на гарата и други, споменала съм и любов,къщата и хмм...още има, но в момента не се сещам;)[/quote]
23 страници???? Значи ние, които сме написали около 10 ще имаме максимум 3..Е, то се е видяло, че нищо няма да е наред.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...