FloWersOfEviL написа:Ще ме прощавате, амаааааа тези простести приличат на събиране на хипарите. Не ме разбирайте погрешно, изключително уважавам и подкрепям този вид бунт, в никакъв случай не твърдя, че следва да се стига до крайности, но... съдя по хората около себе си и по това, което виждам.
Цяла седмица се прибирам пеша оттук и оттам, всички насядали говорят си, ПИЯТ, пушат, забавляват се. Седянка на шосето. Няма лошо, ама.. ето и днес за ПОРЕДЕН път чувам приказки от типа:
- Арееее на протест, много е яко!
Ама чакайте малко! Ние да протестираме ли сме се събрали или на лафче с приятели, белкем засечем някой и друг познат, та да разширим кръга.. На седянка след работа на по сладка приказка и оригинални плакати..
Ми.. не ме лови тая идея. После.. защо не им дреме на онея "горе", че протестираме.
Да, Дид, ти минаваш през Орлов мост, а там е съсредоточена хипарската част, която има идеалистично-нереалистични представи за света(извинявам се, бе).
Аз се вливам около седем часа в потока пред Ларгото и вървя с шествието до Орлов. После се прибирам. Повярвай ми, не виждам хората около мен да пият, пушат и да си приказват. ТЕ ПРОТЕСТИРАТ. Това, че го правят без ексцесии, трябва ли да значи, че не е на сериозно?