Още в неделя са разсекретили работите ни по моя информация. Въпросът е кога "туткавите", както някой тук добре ги определи, администратори да се справят с изнасянето на информацията.ra4e^f написа:Е как бе? Нали уж до последно са засекретени работите ни?
Литература - темата в СУ!
Модератор: Boromir
- Joyride
- Пишеща машина
Puff4e написа:успех на всички очакващи,стискам си всичките налични палцией между вас има ли някой кандидат за право-някой бъдещ колега евентуално?;)
засичала съм доста желаещи из форума
и все пак по коя тема си писала ?
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Майка ми се е свързала тази сутрин с инфо-центъра : казват, че вероятно ще бъдат изнесени утре, най-късно в четвъртък. Нервите ми вече са в критично състояние - ще взема да развия някоя ментална болест накрая!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
И аз писах по Далчев, ама много арт стана, та не знам въобще как са ме оценили...Тая нощ ( след като си легнах в 3, надявайки се, че ще изнесат резултатите ) реших, че ще си сънувам оценката, ама йок!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...