Ох и аз много се притеснявам за този изпит... беше гадно защото много динамично протичаше и времето за някои компоненти не ми стигаше и трябваше набързо да попълвам кръгчетата.... Все пак знам, че рийдингът ми е пълен провал Т.Тcommedesf-ckdown написа:Аз днес излязох от изпита с ясното чувство, че съм се издънила. А не съм от хората, които получават такова усещане напразно, колкото и да не ми се иска да си го призная. Тестът наистина ми се стори ужасен. Надявам се поне на четворка и малко, за да мога да се вредя за Арабистика....
Е, каквото-такова, явно така е трябвало да стане!
Чистосърдечно пожелавам на всички ви да ви приемат и да се запознаем, за да мога поне да казвам "Аз имам един приятел/приятелка, който учи Кореистика..."
[КСК 2013] Японистика, Китаистика и Кореистика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Munetsuki
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Re: [КСК 2013] Японистика, Китаистика и Кореистика
-
Amaya Yuki
- В началото бе словото
- Специалност: ---
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: ---
Мисля че на reading се справих ,но ме притеснява Error identification. Обявиха 2 минути до края а аз още не бях написала 4 или 5 отговора. Есето ...
не запълних квотата от думи

не запълних квотата от думи
- redpsychopath
- В началото бе словото
Пълен fail TTзТТ
За трансформацията не ми стигна времето да си ги проверя. Дано поне есето ми е добро.
Вече започнах да губя вяра
За трансформацията не ми стигна времето да си ги проверя. Дано поне есето ми е добро.
Вече започнах да губя вяра

"Никога не съжалявай за нещо, което някога те е накарало да се усмихнеш."
- purplechan
- В началото бе словото
o_o
На мен диктовката и темите за есето ми харесаха, писах по втората тема.
Не съм много сигурна как съм се справила на теста, но според мен можеше да е много по-зле. Времето за втората част едва ми стигна, малко се замислих на парафразите, но мисля, че беше добре. Надявам се всичко да е наред >.<
Видях vicodin и Юки, но успях да се разходя само с последната ^^
Спокойно, хора, надали е чак толкова зле, колкото си мислите. Изненадах се от всички отзиви тук!
Не съм много сигурна как съм се справила на теста, но според мен можеше да е много по-зле. Времето за втората част едва ми стигна, малко се замислих на парафразите, но мисля, че беше добре. Надявам се всичко да е наред >.<
Спокойно, хора, надали е чак толкова зле, колкото си мислите. Изненадах се от всички отзиви тук!
Японистика, I курс
- commedesf-ckdown
- В началото бе словото
Диктовката беше елементарна, наистина. Темата за есето също беше лесна, но някак си пак успях да го осера..purplechan написа:o_o
-
moonlightlin
- В началото бе словото
Привет на всички.
Аз съм се насочила към Кореистика, и бих искала да ви задам няколко въпроса относно. Първият ми въпрос е :
1.Случайно да има студенти, които са завършили средното си образувание в чужбина, и които в момента учат тази специалност?
2.Какви изпити трябва да се държат (кои езици/предмети) и как точно се провеждат (само писмен, само устен и т.н.)?
Благодаря ви предварително.
Аз съм се насочила към Кореистика, и бих искала да ви задам няколко въпроса относно. Първият ми въпрос е :
1.Случайно да има студенти, които са завършили средното си образувание в чужбина, и които в момента учат тази специалност?
2.Какви изпити трябва да се държат (кои езици/предмети) и как точно се провеждат (само писмен, само устен и т.н.)?
Благодаря ви предварително.
- Beatle
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Абе хора не се притеснявайте аз ви казвам, че тези които пишем тук ще сме колеги в ЦИЕК на септември
Иначе се извинявам, че не дойдох пред Ректората, за да се запознаем лично, защото имах много работа а на наще не им се занимаваше да ме чакат
А Munetsuki въобще не го засякох то толкова много хора имаше че беше направо невъзможно...
- Munetsuki
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Емии и аз не те видяхBeatle написа:Абе хора не се притеснявайте аз ви казвам, че тези които пишем тук ще сме колеги в ЦИЕК на септемвриИначе се извинявам, че не дойдох пред Ректората, за да се запознаем лично, защото имах много работа а на наще не им се занимаваше да ме чакат
А Munetsuki въобще не го засякох то толкова много хора имаше че беше направо невъзможно...
- Beatle
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Видях едно момче с големи слушалки до мен пред входа ама не знам не ми се видя като да си ти
Аз бях с розова жилетка и с вързана коса 
- commedesf-ckdown
- В началото бе словото
Въпросът е дали в желаните от нас специалности.Beatle написа:Абе хора не се притеснявайте аз ви казвам, че тези които пишем тук ще сме колеги в ЦИЕК на септември![]()
- IzkKka
- В началото бе словото
Я се стегнете!! Какви са тия глупости всичките ще имаме 6-ици. Мислете позитивно!

-
Amaya Yuki
- В началото бе словото
Съгласна съм с IzkKka. Само позитивни мисли.
-
Amaya Yuki
- В началото бе словото
Случи ли ви се нещо интересно по време на изпита?
Успяхте ли да поспите преди изпита?
Успяхте ли да поспите преди изпита?
- purplechan
- В началото бе словото
Случиха се шумните, но невероятно забавни хора зад мен. Разсеяха притесненията ми и си поговорихме за аниме, британци и математика 
Японистика, I курс
Munetsuki написа:Аз бях със сини гащи, риза, слушалки и много багаж... В моята стая доколкото разбрах щеше да бъде едно момиче от форума, но така и не се запознахме, тъй като не бях сигурен коя от всичките е :/
Аз уж те познах когато пристигна, но не бях убедена, че си ти. >.< И после, чак когато ти чух името при предаването на работите, се убедих, но трябваше да чакам и не те видях навън след това. >.<'
Но пък септември месец ще се видим! :3